Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

EL TOP

ΘΕΣΗ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ - ΚΑΛΙΜΠΑΚΙ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Attica Greece - 19200

+302105565570




Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request








H ELTOP σήμερα στην Ελλάδα αποτελεί ένα από τα πιο καθιερωμένα εμπορικά σήματα με ιστορία και διάρκεια στο χώρο των επώνυμων αντιπροσωπιών, του Surfacing και της παραγωγής panel ειδικών απαιτήσεων. Για πάνω από τρεις συνεχόμενες δεκαετίες κυριαρχεί στις επιλογές των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στους χώρους εστίασης, γραφείων & ξενοδοχείων, στους χώρους υγείας & εργαστηρίων, στον τομέα των μεταφορών (αεροδρόμια, ναυσιπλοΐα –marine business), στους χώρους εκπαίδευσης, στα façade κτιρίων (TRESPA) και στον εξοπλισμό της σύγχρονης κατοικίας.

Περισσότερα

Σας προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας με πιστοποιημένες υπηρεσίες κατά EN ISO 9001:2015, έχει αυστηρούς ελέγχους μεθόδων παραγωγής & επώνυμες α΄ ύλες. Τα προϊόντα της προορίζονται για πολυετή χρήση.

Η ELTOP είναι από το 2011 μέλος του Oμίλου της Interwood Ξυλεμπορίας ΑΤΕΝΕ, εισηγμένης στο Χ.Α.

Την εταιρία χαρακτηρίζουν το ευρωπαϊκό προφίλ, η διαρκώς ανανεώσιμη παρουσία, οι εξαιρετικές συνεργασίες με επώνυμους οίκους του εξωτερικού, οι καινοτομίες & το after sales service. Λειτουργεί επιδραστικά με συνεχή έρευνα & ανάπτυξη, με εξειδικευμένες μεθόδους παραγωγής και με πολύ δυνατό προφίλ εξυπηρέτησης.

Συστατικό ζητούμενο των κατασκευών του σήμερα είναι για την ELTOP Τροκούδη Αφοι ΑΒΕΕ η προσφορά έξυπνων υλικών που εκφράζουν την σύγχρονη ανθρωποκεντρική και περιβαλλοντική αρχιτεκτονική κουλτούρα ενώ συμβάλλουν στην εξοικονόμηση χρημάτων, στην προστασία των ανθρώπων και του περιβάλλοντος.

Είναι αποκλειστικός συνεργάτης της Formica® Group, της μεγαλύτερης παραγωγού H.P.L στον κόσμο, της Arpa Industriale (Arpa A.F.Y & FENIXΝΤΜ) & μίας σειράς επώνυμων οίκων όπως TRESPA FAÇADE, EGGER, Getalit, Sm’Art, FINSA, Liri, CNC cement non cemento, Slate Lite real Stone Veneer, GARNICA, TARA Wooden panels, Lamellux, ASD, GENTAS, KASTAMONU.

Λιγότερα

Προϊόντα

Collection El Top – Πάγκοι Κουζίνας
Collection El Top – Πορτάκια Κουζίνας

Collection El Top – Πάνελ Εξωτερικού Χώρου Compact Laminate (HPL)

Collection Φορμάικες
Collection Μελαμίνες
Φορμάικες
Πάνελ Μελαμίνης
Κατάλογοι
Elbath Shower Wall Panellin
Trespa Sustainability
Trespa Meteon Exterior
Trespa Meteon Facade
Trespa
Trespa Sustainability
Trespa Meteon Exterior
Trespa Meteon Facade
Trespa
Πρόσφατα Άρθρα της EL TOP
Reset Password