Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Καναπέδες Πολυθρόνες

Η τέχνη θα έπρεπε να είναι όπως μια καλή Πολυθρόνα στην οποία ξεκουραζόμαστε από τη σωματική κόπωση είπε κάποτε ο Γάλλος ζωγράφος Henri Matisse και είχε δίκιο: Τόσο οι πολυθρόνες, όσο και οι καναπέδες είναι το έπιπλο-σταρ σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί καταφεύγουμε ήδη στο χώρο υποδοχής. Το ίδιο ισχύει και για την πολυθρόνα που είναι πιο ιδιωτική και ατομική. Ξεκουραζόμαστε, χαλαρώνουμε, βλέπουμε τηλεόραση στο δωμάτιο, ενώ μπορεί και να κοιμόμαστε (υπάρχουν Πολυθρόνες / Καναπές με κρεβάτι). Περισσότερα

Για να ανταποκρίνονται σε όλες τις παραπάνω απαιτήσεις και ταυτόχρονα να είναι κομψοί, καναπέδες και πολυθρόνες πρέπει να αντέχουν στις καταπονήσεις. Αυτό το χαρακτηριστικό το θέλουμε ιδανικά και από τα υφάσματά τους. Επίσης η άνεση είναι κάτι που αναζητούμε σε καναπέδες και πολυθρόνες, ώστε το σώμα να μην κουράζεται έπειτα από ώρες. Η τελευταία τάση θέλει και το Έπιπλο Καθιστικού να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση, να είναι πολυλειτουργικά και αποδεκτά σε πολλούς χώρους του ξενοδοχείου.

Έπιπλα Καθιστικού

Οι Καναπέδες είναι ίσως το πρώτο έπιπλο που σκεφτόμαστε για ένα σπίτι. Και όχι άδικα. Οι καναπέδες κήπου είναι το έπιπλο που συμβολίζει τις ώρες ποιοτικά μοιραζόμαστε με τον εαυτό μας ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Στην αγκαλιά του περνάμε τις περισσότερες ώρες στο σπίτι

Καναπέδες με Kρεβάτι

Ο Καναπές με Kρεβάτι είναι ίσως το πρώτο έπιπλο που σκεφτόμαστε για ένα σπίτι. Και όχι άδικα. Οι καναπέδες κήπου είναι το Έπιπλο Καθιστικού που συμβολίζει τις ώρες ποιοτικά μοιραζόμαστε με τον εαυτό μας ή τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Οι Καναπές με Kρεβάτι είναι εξίσου σημαντικός όπως το κρεβάτι. Είναι κομβικό σημείο σε ένα καθιστικό. Ο καναπές είναι το έπιπλο-σταρ σε ένα σπίτι.

Έπιπλα Καθιστικού Καναπέδες Πολυθρόνες

Οι πολυθρόνες σαλονιού καθιστικού μπορεί να γίνει πολύ προσωπική υπόθεση. Μια πολυθρόνα είναι σημαντική σε ένα δωμάτιο γιατί εκτός του ότι είναι έπιπλο-κλειδί, μια πολυθρόνα πρέπει κυρίως να δείχνει και να είναι έτοιμη να σας φιλοξενήσει.
Πολύ κοντά σε αυτόν έρχεται ως είδος και η πολυθρόνες σαλονιού καθιστικού. Επίσης, μια πολυθρόνα είναι σημαντική σε ένα δωμάτιο.

Reset Password