Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Ξύλινα Πατώματα 

Ξύλινα Πατώματα είναι ένα από τα πιο ευρέως καλύμματα για πατώματα. Τα νερά του ξύλου ενός παρκέ διαφοροποιούν το οπτικό αποτέλεσμα: το ξύλινο πάτωμα της δρυός και το ξύλινο δάπεδο του μασίφ ξύλου είναι μεταξύ των προτιμώμενων λύσεων για όσους επιλέγουν ένα ξύλινο μασίφ δάπεδο. Αυτό το είδος λύσης υιοθετείται κυρίως για την αισθητική του αξία και για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει. Στο CFW θα βρείτε Δάπεδα Laminate, Προγυαλισμένα Ξύλινα Πατώματα, Βινυλικά Δάπεδο, Δάπεδο Εξωτερικού Χώρου Deck, Βινυλικό lvt.Περισσότερα

 

Γενικά Για Τα Ξύλινα Πατώματα

Πρώτα απ’ όλα, το ξύλινο πάτωμα παρέχει καλή θερμομόνωση, ηχοαπορρόφηση και ανθεκτικότητα στη φθορά. Διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία ξύλων και φινιρισμάτων και είναι κατάλληλο για κλασικούς και μοντέρνους χώρους. Τα Ξύλινα Πατώματα είναι ιδανικά για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Τα σύγχρονα σπίτια, καθώς και τα γραφεία, διαθέτουν συχνά ξύλινο δάπεδο ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την επιλογή ενός ξύλινου δαπέδου. Πρώτα απ’ όλα, το ξύλο δίνει στο περιβάλλον μια αίσθηση ζεστασιάς. Είναι επίσης μια ποιοτική λύση με μεγάλο αισθητικό αντίκτυπο. Το ξύλινο πάτωμα , στην πραγματικότητα, όχι μόνο προσδίδει τη δέουσα κομψότητα στο δάπεδο , αλλά και το να περπατά κανείς ξυπόλητος πάνω του δημιουργεί σχεδόν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε επαφή με τη φύση. Τα υλικά του ξύλινου πατώματος χωρίζονται σε κλασικά και μοντέρνα. Φυσικά, πρόκειται για ένα υλικό που απαιτεί φροντίδα, η επεξεργασία και η συντήρηση ενός ξύλινου πατώματος δεν είναι δύσκολη διαδικασία.

Κυριότερα είδη πατωμάτων

Δάπεδο εξωτερικού χώρου Deck από εμποτισμένη ξυλεία

Δάπεδα εξωτερικού χώρου συνθετικά WPC Deck (Wood Plastic Composites)

Δάπεδα Laminate: Τα παρκέτα Laminate . Κατασκευάζονται από άριστης ποιότητας laminate, πρεσαρισμένο σε υψηλής πυκνότητας ινοσανίδα HDF

Ξύλινο Πάτωμα Παρκέ Μασίφ: Είναι δάπεδα τα οποία είναι εξολοκλήρου από μμασιφ ξύλο. Είναι διαθέσιμα ως προ-βερνικωμένα και ακατέργαστα.

Προγυαλισμένα ξύλινα πατώματα: Τα προγυαλισμένα ξύλινα πατώματα μοιάζουν με το μασίφ ξύλινο δάπεδο, καθώς το επάνω στρώμα είναι πραγματικό, συμπαγές ξύλο, αλλά στη συνέχεια έχει μια βάση από panel (κόντρα πλακέ) από κάτω.

Βινυλικά Δάπεδο: Το Βινυλικό Δάπεδο / Βινυλικό lvt είναι ένα υλικό το οποίο αποτελείτε από διάφορα υποστρώματα υλικών τα οποία συνενώνονται.

Reset Password