Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Κουζίνες | Nτουλάπες | Μπάνια

Οι Μοντέρνες Κουζίνες | Nτουλάπες | Μπάνια είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε μέσα στο σπίτι μας για να πούμε όσα θέλουμε. Είναι σαν τις απαντήσεις. Η επιλογή τους στο έπιπλο κουζίνας κάτι λέει για εμάς, ακόμα και αν οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουμε ή τα επιλέγουμε ασυνείδητα. Μια τραπεζαρία, ένα τραπέζι, μια καρέκλα, μια πολυθρόνα, ένας καναπές φανερώνει κάτι για εμάς.Περισσότερα

Γενικά Για Τις Κουζίνες

Μιλάει για την αισθητική μας, αποκαλύπτει το ποιοι είμαστε. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την χρηστική τους αξία. Ένας καναπές, μια πολυθρόνα ένα τραπέζι, ένα κρεβάτι ή μια καρέκλα σε ένα δωμάτιο είναι αυτά που το καθορίζουν. Αποκαλύπτουν το ρόλο του, την χρησιμότητα του. Μια κρεβατοκάμαρα καθορίζεται από το κρεβάτι. Ένα σαλόνι δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς ένα καναπέ. Μια τραπεζαρία δεν είναι τραπεζαρία αν δεν έχει τραπέζι και καρέκλες. Τα έπιπλα δημιουργούν το σπίτι. Φέρνουν σε αυτό τη ζωή. Το κάνουν λειτουργικό. Όλα αυτά τα ανακαλύπτουμε στην ενότητα έπιπλα του CFW όπου θα βρείτε μια τεράστια συλλογή στο έπιπλο κουζίνας για όλους τους χώρους, το σπίτι, το γραφείο, τους επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, εστιατόρια. Σε όλα αυτά προσθέστε μια τεράστια ποικιλία σε έπιπλα ύπνου και παιδικά υπνοδωμάτια. Η αισθητική μίας κουζίνας δεν πρέπει να βασίζεται σε παροδικές μόδες!

Μοντέρνες Κουζίνες

Τα όρια μεταξύ μοντέρνας και κλασσικής κουζίνας μπλέκονται, δημιουργώντας έτσι απρόσμενα όμορφα αποτελέσματα. Οι διαχρονικές αυτές κουζίνες αποπνέουν θαλπωρή, οικειότητα, και χαρακτήρα!

Μεταμορφώστε την κουζίνα σας με μοντέρνα έπιπλα κουζίνας που φέρνουν αέρα ανανέωσης και εντυπωσιάζουν με τις λιτές γραμμές τους. Η απλότητα συναντάει το σύγχρονο design σε μοντέρνες κουζίνες που χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, εργονομικό σχεδιασμό και minimal αισθητική. Στο CFW θα βρείτε Κουζίνες | Nτουλάπες | Μπάνια.

Reset Password