Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

ABOUT CFW
Το CFW είναι ο κορυφαίος ιστότοπος Β2Β της Ελλάδας, για επαγγελματίες της βιομηχανίας ξυλείας και επίπλου, με χιλιάδες καταλόγους προϊόντων και υλικών δόμησης. Γίνετε κι εσείς μέλος της μεγαλύτερης διαδικτυακής κοινότητας, που απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές και λάτρεις της κατασκευής και του σχεδιασμού επίπλων για κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό.
ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Μια πολύτιμη πηγή έμπνευσης για το σχεδιασμό, την κατασκευή με άπειρες λύσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Η CFW βασίζεται στην εμπειρία πολλών ετών, με την έκδοση κλαδικών περιοδικών, και την διοργάνωση εκθέσεων στον κλάδο Wood & Furniture. 30 χρόνια με, έντυπες εκδόσεις, και διοργανώσεις εκθέσεων υψηλών προδιαγραφών. Σήμερα, εξελισσόμαστε σε ψηφιακή μορφή και προσφέρουμε τη δυνατότητα σε επαγγελματίες της επιπλοποιίας και της βιομηχανίας ξύλου να προβάλουν τα προϊόντα και τις εταιρίες τους, με στοχευμένες κινήσεις και τα κατάλληλα εργαλεία.
ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙΤΕ
Ανακαλύψτε
Μέσα από αμέτρητα άρθρα και εταιρικά αφιερώματα, σας ενημερώνουμε για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές που εφαρμόζονται στο design και σας προτείνουμε προϊόντα και υπηρεσίες από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου επίπλου και ξυλείας, με διαχρονική καθιέρωση στην αγορά.
ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ
Συνδεθείτε
Δημιουργήστε νέες επαφές και επανασυνδεθείτε με προϋπάρχουσες, αφού σας παρέχεται η δυνατότητα, οποιαδήποτε ώρα, 365 ημέρες τον χρόνο, να προσεγγίζετε εν δυνάμη πελάτες σας. Αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, ξενοδόχοι, διακοσμητές, ιδιοκτήτες σπιτιών, κατασκευαστές και μεταπωλητές, προστίθενται στη ψηφιακή σας ατζέντα για να επιτύχετε άμεσες πωλήσεις με εξειδικευμένες επαφές.
Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Προωθήστε
Η φιλοσοφία μας είναι να σας φέρουμε σε επαφή με τους επαγγελματίες κάθε συναφούς κλάδου. Παρουσιάστε την εταιρεία σας και προσεγγίστε στοχευμένα τους δυνητικούς πελάτες σας. Προβάλετε τα προϊόντα σας, τους καταλόγους σας και τα έργα στα οποία έχετε συμμετάσχει με επιτυχία.
Παγκόσμια εμβέλεια

Είμαστε εστιασμένοι στο Β2Β περιβάλλον, με το 70% των επισκεπτών μας να είναι αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ξενοδόχοι, έμποροι ή κατασκευαστικές εταιρείες και το υπόλοιπο 30% είναι λάτρεις της κατασκευής και του design, που θέλουν να γνωρίζουν τα πεπραγμένα του κλάδου και όλες τις νέες τάσεις.

 • Προωθήστε την εταιρική σας εικόνα
 • Δημοσιεύστε απεριόριστα προϊόντα της επιχείρησής σας
 • Ενημερώστε για τα project που χρησιμοποιούν τα προϊόντα σας
 • Συγκεντρώστε δυνητικό πελατολόγιο και αλληλεπιδράστε με αρχιτέκτονες, διακοσμητές, κατασκευαστές, εμπόρους, επαγγελματίες horeca και όσους κάνουν έρευνα για τα προϊόντα σας
 • Γνωστοποιήστε τους διανομείς σας
ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΟΙ
Τα Analytics που χρειάζεστε
Παρακολουθήστε 10 βασικούς δείκτες απόδοσης:

 • Πόσοι είδαν την εταιρεία σας
 • Πόσοι έκαναν λήψη του καταλόγου σας
 • Πόσα και ποια προϊόντα σας προβλήθηκαν περισσότερο
 • Ποια προϊόντα σας αποθηκεύτηκαν στα αγαπημένα
 • Πόσοι είδαν τα project σας
 • Πόσοι επικοινώνησαν με την εταιρεία σας μέσω Email
 • Πόσοι ακολουθούν την εταιρεία σας
 • Παρακολούθηση εμφανίσεων με γεωγραφικό προσδιορισμό
 • Σύνολο αναφορών, ανά περίοδο και ανά προϊόν / έργο κλπ
 • Στατιστικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο και αυτόματες μηνιαίες αποστολές προς την εταιρεία σας
Προβληθείτε στο μεγαλύτερο δίκτυο B2B της βιομηχανίας ξύλου και επίπλου
Συνδεθείτε με όποιους και οπότε αναζητούν προϊόντα , λύσεις , και πληροφορίες
Προσαρμοσμένη έκδοση για mobile
Δημοσιεύστε τα προϊόντα , τα έργα σας , και τους καταλόγους σας , και Βρείτε τους κατάλληλους πελάτες και συνεργάτες για να συνεργαστείτε
προσσεγιστε χιλιαδες δυνιτικους πελατες συμμετεχωντας στα διαφημιστικα μας social media και στο news letter
Έχετε απορίες?
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Reset Password