Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

All about Furniture & Wood
under one roof!


Καλωσορίσατε στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα CFW.

Εδώ, με μία απλή εγγραφή, διατηρείστε  σε επαφή μαζί μας, για συνεχή ενημέρωση και προβολή όλων των τεκταινόμενων στον χώρο της αρχιτεκτονικής & του design, των υλικών δόμησης & ανακαίνισης. Επιπρόσθετα ενημερώνεστε άμεσα σχετικά με τις νέες τάσεις και τις τεχνολογικές εφαρμογές, που αφορούν την ελληνική αλλά και παγκόσμια αγορά.

Τι είναι αυτό που κάνουμε; 

Το CFW είναι η κορυφαία Β2Β ψηφιακή πλατφόρμα της Ελλάδας, για επαγγελματίες της βιομηχανίας ξυλείας και επίπλου, με αμέτρητους καταλόγους προϊόντων και υλικών δόμησης. Είμαστε η μεγαλύτερη ελληνική διαδικτυακή κοινότητα, που απευθύνεται σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές και λάτρεις της κατασκευής, καθώς και του σχεδιασμού επίπλων και ξύλινων δομικών κατασκευών για κάθε χώρο, οικιακό ή επαγγελματικό.

Ο ψηφιακός κόσμος έχει διεισδύσει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας και φυσικά στον τρόπο που οι εταιρείες προωθούν την εικόνα και τα προϊόντα τους. Στο διαδίκτυο υπάρχει καταιγισμός πληροφοριών οι οποίες σε μεγάλο βαθμό είναι περιττές. Στόχος μας είναι να εστιάσουμε και να προβάλουμε τις κορυφαίες εταιρείες κάθε κλάδου στον οποίο εξειδικευόμαστε. Με εμπειρία από το 1990 σε έντυπες εκδόσεις, σήμερα εξελισσόμαστε σε ψηφιακή μορφή και συγκεντρώνουμε για εσάς, όλους τους αξιόλογους επαγγελματίες της επιπλοποιίας και της βιομηχανίας ξύλου, προβάλλοντας τα νεότερα προϊόντα, τις τελευταίες τάσεις και νέες τεχνικές.

Connect Furniture & Wood – CFW. Συνδέουμε τα προϊόντα με τον εμπορικό κόσμο, τους αρχιτέκτονες, τους διακοσμητές, τους designers και τους κατασκευαστές, μέσα από το πρίσμα της ποιότητας, της καινοτομίας, της αειφορίας και των σύγχρονων τάσεων.

 

ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ & ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Στο CFW, προσφέρουμε τη μοναδική ευκαιρία στις εταιρείες να δημιουργήσουν νέες επαφές και να επανασυνδεθούν με προϋπάρχουσες, καθώς οποιαδήποτε ώρα, 365 ημέρες τον χρόνο, μπορούν να προσεγγίζουν δυνητικούς πελάτες που προστίθενται στη ψηφιακή τους ατζέντα για να επιτύχουν άμεσες πωλήσεις με εξειδικευμένες επαφές.

Επιπλέον, παρέχουμε σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, διακοσμητές, ιδιοκτήτες σπιτιών, κατασκευαστές και μεταπωλητές, συγκεντρωμένες και αξιολογημένες προτάσεις σε προϊόντα και υλικά, διευκολύνοντας τις επιλογές τους, δίνοντας έμπνευση και εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.

 

Συνδεθείτε κι εσείς με τον κόσμο του CFW σήμερα!

Άγγελος Αλεξόπουλος,
Managing Director

Reset Password