Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

3D πάνελ: Τα τρισδιάστατα πάνελ της ELTOP μεταμορφώνουν τους χώρους σας 

Τα 3D πάνελ που συγκεντρώνει στις συλλογές της η ELTOP εντυπωσιάζουν με την πρωτοπορία και την αισθητική τους.

Τα 3D πάνελ είναι από τις πιο ανερχόμενες προσθήκες στο interior design. Πρόκειται για 3D διακοσμητικά πάνελ που χρησιμοποιούνται κυρίως για την επένδυση τοίχων, οροφών, ενώ μπορούν να μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε έπιπλα, όπως κεφαλάρια ή να συμπληρώσουν διάφορες επιφάνειες.

Οι άνθρωποι της ELTOP ξέροντας να αφουγκράζονται το παρόν, μα κυρίως το μέλλον διαθέτουν για το κοινό και τους επαγγελματίες του χώρου ανάγλυφα, τρισδιάστατα πάνελ επένδυσης από φυσικό ξύλο.

Τρισδιάστατα Πάνελ
Απόδειξη της υψηλής αισθητικής των 3D πάνελ

Τρισδιάστατα Πάνελ: Τι είναι και γιατί τα χρειαζόμαστε.

Πρόκειται εξειδικευμένα 3D πάνελ επένδυσης επιφανειών, τα οποία συνδυάζουν την αριστοκρατική υφή του αληθινού ξύλου με την διαφάνεια της χρωματιστής ρητίνης. Με εντελώς πρωτοποριακό τρόπο και με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα που έχουν ανάγκη τα σύγχρονα σπίτια. Μπορούν να μεταμορφώσουν πραγματικά τους τοίχους, τις οροφές ή να αλλάζουν ταυτότητα σε έπιπλά ή άλλες επιφάνειες. Προορίζονται για να μεταμορφώσουν όλους τους εσωτερικούς χώρους που έχετε ανάγκη να αναβαθμίσετε ή κάποιες λεπτομέρειες αυτών. Παράγονται με απόλυτο σεβασμό στο ξύλο ως πρώτη ύλη.

Tην ίδια στιγμή όμως, ξεχωρίζουν για τα ιδιαίτερα οπτικά εφέ που παρουσιάζουν εξαιτίας του σχεδιασμού τους. Ενώ, ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους είναι η εμπειρία της υφής που προσφέρουν. Βλέπετε η αίσθηση του φυσικού ξύλου είναι αναζωογονητική και ιδιαίτερα πετυχημένη. Γιατί; Γιατί για την παραγωγή τους έχουν χρησιμοποιηθεί διαφορετικά είδη φυσικού ξύλου. Στην ELTOP μπορείτε να βρείτε τα εξής τρισδιάστατα διακοσμητικά πάνελ:

Τρισδιάστατα Πάνελ
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αριστοκρατικής υφής από 3D πάνελ της Lamellux, ELTOP

Τα τρισδιάστατα πάνελ της LAMELLUX

Τα LAMΕLLUX είναι πολύ εξειδικευμένα πάνελ, τα οποία συνδυάζουν την αριστοκρατική υφή του αληθινού ξύλου με τη διαφάνεια της χρωματιστής ρητίνης. Με εντελώς πρωτοποριακό τρόπο και με εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα! Είναι ιδανικά για μικρά ή μεγάλα project. Το πλεονέκτημα τους είναι ότι με χρήση οποιουδήποτε είδους μασίφ ξυλείας και σε συνδυασμό με ρευστή έγχρωμη ή διαφανής ρητίνη μπορούν να αποτυπώσουν διάφορα σχέδια. Σχεδία τα οποία μέσω του σωστού φωτισμού μπορούν να αναδειχτούν και αναβαθμίσουν εικαστικά τον οποιοδήποτε χώρο.
Επίσης, από την LAMELLUX θα βρείτε διαθέσιμες τις συλλογές: Empreinte και Naturbois όπου το ξύλο είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Επενδύσεις από φυσικό καπλαμά, μαρκετερί, διάφορες υφές και σκαλίσματα, παλαιωμένα φινίρισματα.
Από την άλλη, στις συλλογές Quertec,Vibrato, Inclusion, Soft και Oversoft η αριστοκρατική υφή του ξύλου συνδυάζεται με την διαφάνεια της χρωματιστής ρητίνης “LxResin”.
Επιπλέον, στη συλλογή Lumine το ξύλο “φωτίζεται”! Το φως φιλτράρεται διακριτικά μέσω των οπτικών ινών. Έπειτα έρχονται οι συλλογές: Alabaster που ξεχωρίζουν για τη φυσικά πέτρα, Nida (Nidatub και Nidalu) και η Metaltouch που διαθέτει υφή μετάλλου.

Τρισδιάστατα Πάνελ
Εντυπωσιακός τοίχος με 3D πάνελ της Sm’ Art , ELTOP

Τα τρισδιάστατα ανάγλυφα πάνελ της SM’Art

Τα τρισδιάστατα ανάγλυφα panels της Iταλικής εταιρίας Sm’Art παρουσιάζουν μεγάλο αρχιτεκτονικό και διακοσμητικό ενδιαφέρον. Έχουν μοναδική αφή κυρίως λόγω της κυματοειδής υφής τους. Μπορείτε να τα εφαρμόσετε στο σπίτι σας ή και σε απαιτητικά project όπως ξενοδοχεία, καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, εστιατόρια, κ.α. Τα τρισδιάστατα ανάγλυκα πάνελ της SM’Art παράγονται από το υλικό ισχυρής πυκνότητας M.D.F ή έγχρωμα από τη μάζα H.D.F. Η πυκνή υφή τους τους χαρίζει άψογο φινίρισμα στα σχέδια. Στα πλεονεκτήματα τους, προσθέστε ότι προσφέρουν ηχομόνωση και βελτιώνουν την ακουστική των χώρων. Τα Sm’Art 3d panels παραδίδονται ανεπεξέργαστα στη φυσική τους μορφή, ενώ το φινίρισμα της βαφής πραγματοποιείται στο χώρο του έργου από τον πελάτη. Έχουν απλή μεταφορά και εύκολη τοποθέτηση.

φυσικό ξύλο της Latho, ELTOP
3D πάνελ από φυσικό ξύλο της Latho, ELTOP

Τα ανάγλυφα πάνελ επένδυσης από φυσικό ξύλο της Latho

Τα Latho είναι ανάγλυφα πάνελ επένδυσης από φυσικό ξύλο που δίνουν μια εντελώς διαφορετική ζωή και προσέγγιση σε μεγάλες επιφάνειες. Δημιουργούνται από μασίφ ξύλο ή τεχνητό καπλαμά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έπιπλα, κομψά προσκεφάλια κρεβατιού, επενδύουν τοίχους, διακοσμούν συμπληρωματικά με άλλα υλικά επιφάνειες. Επίσης, μπορούν να λειτουργήσουν επίσης φυσικά απορροφητικά θερμοκρασίας, αλλά και ήχου. Είναι ελαφριά και εύκολα στη τοποθέτηση, φιλικά προς το περιβάλλον και ανθεκτικά στις φθορές του χρόνου.

Tara Concept, ELTOP
3d πάνελ Tara Concept, ELTOP

Συλλογή Τρισδιάστατων Ξύλινων Πάνελ TARA CONCEPT

Μοναδικά στο είδος τους και κατάλληλα για κάθε διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Τα επεξεργασμένα πάνελ TARA παράγονται με σεβασμό στο ξύλο και δημιουργούν πολύ ιδιαίτερα οπτικά εφέ λόγω του μοναδικού σχεδιασμού τους. Τα Tara Concept όσοι ξέρουν τα χρησιμοοποιούν σε διάφορες επιφάνειες κάνοντας τα πρωταγωνιστές σε κατασκευές που έχουν ανάγκη από κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Δείτε περισσότερα 3D Πάνελ εδώ.

Reset Password