Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Έπιπλα Καθιστικού - Έπιπλα Σαλονιού

H κατηγορία  Έπιπλα Καθιστικού και Έπιπλα Σαλονιού της CFW προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επίπλων για το σαλόνι, τραπεζάκια, καναπέδες σαλονιού και πολυθρόνες για τους χώρους χαλάρωσης, καθώς και τραπέζια και καρέκλες για την τραπεζαρία. Μεταμορφώστε με έπιπλα των χώρων σας: καναπέδες, σαλόνια, καναπέδες διθέσιοι, τριθέσιοι, γωνιακοί, καναπέδες με κρεβάτι, πολυθρόνες, πολυθρόνες με κρεβάτι , πουφ, τραπεζάκια. Από το διάδρομο μέχρι την κρεβατοκάμαρα, κάθε δωμάτιο του σπιτιού μας μιλάει για εμάς, μεταφέρει το στυλ μας μέσα από τις επιλογές που κάνουμε όσον αφορά την επίπλωση.  Όλα τα έπιπλα για καθιστικό / έπιπλα εισόδου εδώ!Περισσότερα

 

Έπιπλα Καθιστικού: μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας

Η επιλογή των επίπλων κατοικιών είναι από πολλές απόψεις μια πολύ ειδική διαδικασία. Τα  Έπιπλα Καθιστικού  πράγματι μας βοηθούν να προσαρμόσουμε έναν χώρο, να τον ντύσουμε με το προσωπικό μας στυλ και ακόμη και να τον μεταμορφώσουμε ριζικά με την πάροδο του χρόνου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πέραν της αισθητικής, το μοντέρνο καθιστικό  πρέπει να επιλέγεται με βάση τη λειτουργικότητα, γιατί ένα καλό έργο εσωτερικής διακόσμησης μπορεί να κυριολεκτικά βελτιώσει την καθημερινότητά μας. Είτε έχουμε μια πολυόροφη βίλα, μια σοφίτα ή ένα μικροσκοπικό διαμέρισμα, κάθε σπίτι μπορεί να είναι εκπληκτικό και λειτουργικό εάν είναι κατάλληλα επιπλωμένο. Ένα μεγάλο σπίτι θα έπιπλα που μπορούν να βελτιώσουν τους άνετους χώρους, ενώ ένα μικρό σπίτι θα πρέπει να είναι εξοπλισμένο με λειτουργικά  έπιπλα και τραπεζάκια.

 

Έπιπλα Καθιστικού: Καναπέδες Πολυθρόνες

Οι Καναπέδες- πολυθρόνες είναι το έπιπλο- σταρ  για ένα σπίτι. Ο καναπές, αν εξαιρέσουμε το κρεβάτι-δεν είναι απλά ένα έπιπλο καθιστικού. Στην αγκαλιά του περνάμε τις περισσότερες ώρες στο σπίτι μας. Το ίδιο ισχύει και για την πολυθρόνα . Ο καναπές που γίνεται κρεβάτι επίσης, είναι ίσως από τα πρώτα  έπιπλα εισόδου που σκεφτόμαστε για ένα σπίτι. Και όχι άδικα.

 

Καναπέδες

Το σαλόνι, είναι ο χώρος όπου περνάμε τον περισσότερο χρόνο μας, είναι ο χώρος του σπιτιού που εξ ορισμού είναι αφιερωμένος στη χαλάρωση και τη γαλήνη. Είναι συχνά το μεγαλύτερο δωμάτιο, αυτό που είναι επιπλωμένο με ιδιαίτερη προσοχή. Το  σαλόνι για το καθιστικό  μας και τα Έπιπλα Σαλονιού του καθορίζουν την προσωπικότητα του σπιτιού του. Από τα πιο σημαντικά  έπιπλα καθιστικού  είναι σίγουρα οι καναπέδες σαλονιού. Η αισθητική, τα χαρακτηριστικά άνεσης & λειτουργικότητας είναι τα κύρια που ο κάθε ένας μας κάνει σε έναν καναπέδες σαλονιού .

 

Καναπέδες με Κρεβάτι

Οι Καναπέδες με Κρεβάτι προσφέρουν οικονομία χώρου στο καθιστικό μας και είναι πρακτικοί και λειτουργικοί. Ο  καναπές με κρεβάτι  είναι ιδανικό  έπιπλο  και σε περίπτωση που έχετε μικρό προϋπολογισμό: παίρνετε δύο έπιπλα σε ένα, γι’ αυτό είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνετε. Θέλει ο φιλοξενούμενος σας να δει τηλεόραση ή να διαβάσει ένα βιβλίο; Θέλει να χαλαρώσει με μουσική ή να κοιμηθεί; Ο καναπές ανοίγει πολύ εύκολα χάρις στον πτυσσόμενο μηχανισμό του και γίνεται ένα άνετο κρεβάτι. O καναπές κρεβάτι μπορεί να μοιάζει με έναν κλασικό καναπέ και όμως, είναι φιλόξενος όσο ένα κρεβάτι. Πολλοί λατρεύουν τους καναπέδες με κρεβάτι και για τον αποθηκευτικό τους χώρο. Τέλος, θα βρείτε καναπέδες με κρεβάτι και σε μικρό σχήμα και δεν πιστεύετε πόσο ευρύχωροι γίνονται όταν ανοίγουν.

 

Πολυθρόνες

Η  πολυθρόνες καθιστικού είναι πολύ προσωπική υπόθεση και συμπληρώνει τα Έπιπλα Σαλονιού. Κλασικές, μοντέρνες κλασικές, μίνιμαλ… Όποια στυλ κι αν σας αρέσουν στις  πολυθρόνες  που θα πλαισιώσετε το χώρο σας το σίγουρο είναι πως πρέπει να είναι άνετες. Το στοιχείο της άνεσης είναι καλό να πρωταγωνιστεί και να μην θυσιάζεται έναντι άλλων κριτηρίων (τιμή, σχέδιο κ.ά.). Το χρώμα, το σχήμα, οι υφές, έρχονται και φεύγουν από τη μόδα, η άνεση, η εργονομία και η αντοχή παραμένουν κλασικές αξίες στην  πολυθρόνα. Μια  πολυθρόνα  αποτελεί έπιπλο-κλειδί, έτοιμη να προσφέρει χαλάρωση και ξεκούραση.

 

Πολυθρόνες με Κρεβάτι

Μια πολυθρόνα με κρεβάτι είναι το έπιπλο που πολλοί δεν ξέρουν ότι έχουν ανάγκη. Μια πολυθρόνα με κρεβάτι με το διπλό της ρόλο μπορεί να βρει χώρο και λύσεις ακόμα και σε ένα πολύ μικρό δωμάτιο. Επίσης, μια πολυθρόνα με κρεβάτι είναι αυτή που μπορεί να δώσει μια νότα ζεστή και ένα πιο φιλόξενο κλίμα.

 

Πουφ

Ξεχάστε ό, τι ξέρατε για τα πουφ. Συμπληρώνουν τέλεια τα Έπιπλα Σαλονιού. Τα πουφ εσωτερικών χώρων έχουν πάψει να αποτελούν ένα απλό αξεσουάρ για ένα παιδικό, νεανικό ή φοιτητικό δωμάτιο. Τα πουφ εσωτερικών χώρων έχουν πλέον το δικό τους ρόλο σε ένα σπίτι και τείνουν να γίνουν must have.

Reset Password
cfw project