Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου και Κήπου

Τα Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου και Κήπου Επιλέγονται προσεκτικά, έχοντας κατά νου από το υλικό κατασκευής τους. Τον σχεδιασμό και τον συνδυασμό των κατάλληλων αξεσουάρ. Οι Καρέκλες Εξωτερικού Χώρου κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχουν σε όλες τις θερμοκρασίες. Στο CFW θα βρείτε Πουφ Εξωτερικού Χώρου, Καρέκλες Μεταλλικές, Πολυθρόνες Εξωτερικού Χώρου, Εξωτερικός Χώρος, Έπιπλα Βεράντας,  Έπιπλα Κήπου.Περισσότερα

 Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

Γι’ αυτό και τα υλικά από τα οποία είναι κατασκευασμένα είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Ελαφριά και πραγματικά άφθαρτα, τα έπιπλα από αλουμίνιο ανταγωνίζονται τα έπιπλα από πολυμερή υλικά νέας γενιάς και υπερέχουν σε ανθεκτικότητα και αντοχή. Ωστόσο, τα κλασικά έπιπλα από ξύλο και σίδηρο διατηρούν την ηγετική τους θέση χάρη στην εκλεπτυσμένη αισθητική και τη διαχρονική τους κομψότητα. Το CFW σας παρέχει πρόσβαση σε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων για όλες τις ανάγκες, με λύσεις για κάθε στιλ, από κλασικό έως σύγχρονο και σχεδιασμό, τόσο για δημόσιους όσο και για ιδιωτικούς χώρους.

Τοποθέτηση

Η τοποθέτηση ενός καθιστικού στην βεράντα ή στον κήπο επιτρέπει την αξιοποίηση στον Εξωτερικός Χώρος . Και δίνει πραγματικά έναν άλλον αέρα. Καθώς πρόκειται για μια πλήρη και αυτόνομη επέκταση του εσωτερικού χώρου. Το έργο πρέπει να διασφαλίζει μια νοητή συνέχεια του στιλ , για ένα ευχάριστο και αρμονικό αποτέλεσμα. Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου από ξύλο, μέταλλο, πλαστικό και συνθετικά υφάσματα τελευταίας τεχνολογίας. Τα οποία εγγυώνται άριστα αποτελέσματα από αισθητικής και λειτουργικής άποψη, αλλά και από άποψη ανθεκτικότητας. Ανάλογα με τον χώρο που έχετε στη διάθεσή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σημείο χαλάρωσης χρησιμοποιώντας καναπέδες κήπου σε συνδυασμό με πολυθρόνες, πουφ και σκαμπό.

Καρέκλες Εξωτερικού Χώρου

Οι Καρέκλες Εξωτερικού Χώρο, στην πραγματικότητα, όχι μόνο ανταποκρίνονται σε καθαρά λειτουργικές ανάγκες αλλά συμβάλλουν απερίφραστα στο τελικό στυλ ενός εσωτερικού. Η επιλογή του καταλληλότερου μοντέλου καρέκλας για την ολοκλήρωση της επίπλωσης ενός περιβάλλοντος, σημαίνει παιχνίδι με χρώματα. Σχήματα και υλικά, δημιουργία αντιθέσεων ή ισορροπημένων συνδυασμών. Οι Καρέκλες Εξωτερικού Χώρο είναι ένα έπιπλο με μια υπερυψωμένη επιφάνεια, που συνήθως χρησιμοποιείται για κάθισμα για ένα άτομο. Οι καρέκλες υποστηρίζονται συχνότερα από τέσσερα πόδια και μια πλάτη. Ωστόσο μια καρέκλα μπορεί να έχει τρία πόδια ή μπορεί να έχει διαφορετικό σχήμα. Είναι κατασκευασμένες από μια ευρεία ποικιλία υλικών που κυμαίνονται από ξύλο μέχρι μέταλλο καθώς και συνθετικό υλικό. Στο CFW θα βρείτε Πουφ Εξωτερικού Χώρου, Καρέκλες Μεταλλικές, Έπιπλα Βεράντας, Πολυθρόνες Εξωτερικού Χώρου, Έπιπλα Κήπου.

Reset Password