Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Πόρτες

Πόρτες – Εσωτερικές

Είναι προφανές ότι η ποιότητα και η λειτουργικότητα της πόρτας εξαρτάται από τον τρόπο κατασκευής της και από τα υλικά κατασκευής (μηχανισμούς , μεντεσέδες , βερνίκια βαφής , οι ποιότητες των διάφορων ξύλων που θα χρησιμοποιηθούν ) μασίφ ξύλο , με καπλαμά Οι ξύλινες Πόρτες Εσωτερικές είναι ιδανικές για εσωτερικούς χώρους και είναι η κλασική επιλογή διότι βάφονται και συντηρούνται πολύ εύκολα.

Επιλέγονται συνήθως και λόγω της αισθητικής τους καθώς μία ξύλινη πόρτα είναι από μόνη της μία κλασική αξία, προσδίδει άμεσα στον χώρο στυλ αλλά και την αίσθηση του ακριβού και εκλεπτυσμένου.Περισσότερα

 

Ξύλινες εσωτερικές πόρτες μασίφ

Οι εσωτερικές πόρτες μασίφ είναι η καλύτερη επιλογή για ένα αισθητικό και διαχρονικό αποτέλεσμα προσδίδουν κύρος και ποιότητα στης κατασκευές

 

Πόρτες laminate

Εσωτερικές laminate αποτελούν την τελευταία τάση και αποτελούν μία σύγχρονη, μοντέρνα και οικονομική επιλογή.

Η τεράστια αποδοχή των προϊόντων με απομίμηση υλικών στις αγορές παγκοσμίως, ανάγκασε τις εταιρείες να επενδύσουν στην έρευνα και τη τεχνολογία, δημιουργώντας καινοτόμες και design επιφάνειες που μιμούνται τα φυσικά υλικά όπως το τσιμέντο η πέτρα ή το ξύλο και Διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα και το βασικό τους πλεονέκτημα είναι οι πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Ξύλινες εσωτερικές πόρτες ( πρεσαριστές ημιμασιφ ) με καπλαμά

Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες πρεσαριστές με καπλαμά είναι μία πολύ καλή επιλογή για τον χώρο σας.

Οι πόρτες κατασκευάζονται από MDF με καπλαμά ή κόντρα πλακέ με καπλαμά. Διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα.

 

Υλικά Για Εσωτερικές

Υπάρχουν πολλοί τύποι για να διαλέξετε, ανάλογα με το περιβάλλον το πρώτο στοιχείο που πρέπει να εξετάσουμε είναι αναμφίβολα το υλικό. Οι μπορούν να κατασκευαστούν από πολλά διαφορετικά υλικά, και το καθένα με διαφορετικό φινίρισμα. Οι ξύλινες , μπορεί να είναι κατασκευασμένες είτε από μασίφ ξύλο και από άλλα υλικά, όπως laminate, MDF με καπλαμά η λουστραριστεί με λάκκα.

Τύποι ανοίγματος πόρτας: από ανοιγόμενες έως συρόμενες πόρτες.

 

Εσωτερικές Πόρτες

Το άνοιγμα των πορτών εσωτερικών χώρων είναι εξαιρετικά σημαντικό για δύο βασικούς λόγους. Συγκεκριμένα για τον χώρο που χρειάζεται ένα δωμάτιο για την χρήση του , και για το στιλ του. Οι ανοιγόμενες είναι ο ευρύτερα γνωστός τύπος εσωτερικού χώρου. Εάν ο χώρος σας δεν είναι πολύ μεγάλος, οι συρόμενες είναι πιθανώς η καταλληλότερη λύση. Δεδομένου ότι ο συνήθης γωνιακός χώρος ανοίγματος θα κερδηθεί μόλις ανοίξει η πόρτα. Αυτή η λύση είναι επίσης ιδανική για να χωρίσετε μεγάλους χώρους.

Κυριότερα είδη εσωτερικών πορτών

 

Θωρακισμένες Πόρτες (Ασφαλείας)

Εσωτερικές Laminate

Εσωτερικές ξύλινες μασίφ η
Πόρτες εσωτερικές ξύλινες ημιμασιφ ( με καπλαμά )
λακαριστές
γυάλινες
με πλαίσιο αλουμινίου

Reset Password