Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Πάγκοι Κουζίνας

Η κουζίνα είναι το δωμάτιο-αρχείο για ένα σπίτι. Οι Πάγκοι κουζίνας HPL είναι αυτό που χαρακτηρίζουν, που διαμορφώνουν το κατάλληλο περιβάλλον για να δημιουργήσουμε. Γι’ αυτό χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ενημερωμένοι για τα υλικά, τα χρώματα και τα σχέδια τους. Οι  Πάγκοι Κουζίνας Μασίφ Ξύλο  με τους οποίους θα πρέπει να εξοπλίσετε το σπίτι σας επιβάλλεται να είναι από τα πιο κατάλληλα υλικά για τη σωστή αντοχή, στα πιο πρακτικά σχέδια, αλλά και στην σωστή τιμή για εσάς. Περισσότερα

 Η κουζίνα είναι ένας χώρος έμπνευσης και δημιουργίας για κάθε σπίτι. Οι Πάγκοικουζίνας corian αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι και προσφέρουν καλαισθησία και πρακτικότητα στο σπίτι. Ακολουθούν μικρά, αλλά και μεγαλύτερα μυστικά για να ενημερωθείτε για όλα όσα χρειάζεστε για τον πάγκο της κουζίνας σας Πάγκοι Κουζίνας Μασίφ Ξύλο .

Πάγκοι Κουζίνας HPL Compact

Είναι πάγκοι κουζίνας από laminate υψηλής πίεσης. Ένα υλικό ανώτερης ποιότητας που παράλληλα είναι εύχρηστο, ενώ χαρακτηρίζεται από μεγάλη αντοχή σε διάφορες συνθήκες όπως θερμότητα, υγρασία, κρούση, χάραξη. Αυτό που κάνει αυτό το υλικό για πάγκους κουζίνας να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να παραμείνουν σε πολλές υφές και να δημιουργήσουν «οπτικές» απομίμησης φυσικών υλικών όπως μάρμαρο, ξύλο, τσιμέντο. Δηλαδή, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πάγκους κουζίνας από HPL με εφέ μάρμαρου ή ξύλου ακόμα και μετάλλου ή πέτρας δίνοντας στη κουζίνα σας τον χαρακτήρα και τα στυλ που θέλετε. Στα πλεονεκτήματα του είναι επίσης και η τιμή του. Είναι από τα πιο προσιτά υλικά για πάγκους κουζίνας.

Πάγκοι Κουζίνας Μασίφ Ξύλο

Ζηλευτοί, μοντέρνοι με ένα δικό τους κλασικό τρόπο, στιβαροί και με έναν ρουστίκ χαρακτήρα που αγαπάμε. Στους πάγκους κουζίνας μπορούμε να επιλέξουμε μασίφ ξυλείας δρύς, οξυά, πεύκο αρόζο και καρυδιάς. Η επιλογή του ξύλου για τους πάγκους κουζίνας είναι η απόδειξη της στροφής προς τα φυσικά υλικά. Αυτό που χρειάζεται να προσέχουμε στους ξύλινους πάγκους πολλές φορές γίνεται ευαίσθητος στην υγρασία και στις υψηλές θερμοκρασίες με αποτέλεσμα να φουσκώνει. Οι ειδικοί που σας προτείνουν την κατάλληλη φροντίδα για να διατηρήσουν τη “φυσική” μορφή του. 

Πάγκοι κουζίνας με ομογενείς επιφάνειες ( corian )

Το βρίσκουμε ως υλικό υλικό σε πάγκους κουζίνας, σε νιπτήρες μπάνιου, επενδύσεις τοίχων , έπιπλα και σε άλλες επιφάνειες. Πρόκειται για ένα σύγχρονο προϊόν που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις του design και θεωρείται ως η πιο σύγχρονη και οικολογική πρόταση. Η αντιπορώδης σύσταση του διασφαλίζει την αντιβακτηριακή «προσωπικότητα», ενώ αποτρέπει να εισέλθουν «μέσα του βρωμιές και υπολείμματα τροφίμων. Η λεία του επιφάνεια το κάνει ιδιαίτερα εύκολο στο καθάρισμα, ενώ πολλοί αγαπούν σε αυτό το λάμψη του που διαρκεί. Ιδιαίτερα φιλικό αποδεικνύεται και για τους «ειδικούς» και τους κατασκευαστές μιας και μπορεί να κατασκευαστεί ορατούς αρμοδίους και ενώσεις, προσφέροντας απόλυτη αίσθηση ελευθερίας και έκφρασης στο σχεδιασμό. Αν θα έπρεπε να προσάψουμε κάτι στους πάγκους κουζίνας απόcorian θα ήταν το υψηλότερο κόστος τους που προσεγγίζει τη φυσική πέτρα. Φιλικό προς το περιβάλλον είναι γιατί δεν περιέχει τοξικές ουσίες και είναι 100% ανακυκλώσιμο.

 

Reset Password