Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Πάγκοι Κουζίνας

Οι πάγκοι κουζίνας μπορούν να γίνουν ότι θέλετε εσείς. Μπορούν να παίξουν από πρωταγωνιστικό ρόλο μέχρι είναι η τέλεια εναλλακτική. Μπορούν να αναδείξουν αισθητικά μια γωνιά, αλλά μπορούν κλέψουν την παράσταση ακόμα και από τις καρέκλες ή τον καναπέ. Στο CFW θα βρείτε Πάγκους απο μασίφ ξύλο, compact, με υφές υλικών, κουζίνας βακελίτη.Περισσότερα

 

Πάγκοι Κουζίνας HPL Compact 

 

Στις κουζίνες χτυπούν οι καρδιές των σπιτιών, ενώ ο ρόλος τους έχει αλλάξει κατά πολύ μέσα στα χρόνια. Έχουν πάψει να είναι μόνο οι χώροι όπου προετοιμάζονται και μαγειρεύονται τα γεύματα μιας οικογένειας. Τα έπιπλα κουζίνας, τα ντουλάπια, τα τραπέζια, οι συνθέσεις βοηθούν σχεδόν σε όλη την καθημερινότητα μιας οικογένειας. Επιπλέον, τα έπιπλα κουζίνας και τα αξεσουάρ της μπορούν πλέον να συμβαδίζουν με τις τάσεις του interior design μιας και η γκάμα των υλικών που μπορείτε να επιλέξετε όλο και μεγαλώνει. Είναι κατασκευασμένα για εργασία σε κουζίνες ή άλλους χώρους προετοιμασίας φαγητού , μπάνια ή τουαλέτες , και χώρους εργασίας γενικά.

 

 

Πάγκοι Κουζίνας Μασίφ Ξύλο  

 

Η επιφάνεια εγκαθίσταται συχνά και υποστηρίζεται από ερμάρια , τοποθετημένα σε εργονομίαύψος για τον χρήστη και τη συγκεκριμένη εργασία για την οποία έχει σχεδιαστεί. Μπορεί να είναι κατασκευασμένος από διάφορα υλικά με διαφορετικά χαρακτηριστικά λειτουργικότητας, αντοχής και αισθητικής και μπορεί να έχει ενσωματωμένες συσκευές ή αξεσουάρ σε σχέση με την προβλεπόμενη εφαρμογή. Τα προϊόντα που ακολουθούν τις τάσεις της υψηλής αισθητικής και του σύγχρονου σχεδιασμού υποστηρίζοντας τις ανάγκες κάθε ιδιώτη ή επαγγελματία. Αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια μέσα στο σύνολο μιας καλοσχεδιασμένης και μοντέρνας κουζίνας. Στο CFW θα βρείτε μασίφ ξύλο, Πάγκοι compact, Πάγκοι με υφές υλικών, βακελίτη.

 

Reset Password