Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Έπιπλα Restaurant & Cafe

Τα Έπιπλα Restaurant επιλέγονται με εργονομικά και αισθητικά κριτήρια και, για όσους αναζητούν μια λύση «all in one» για την επίπλωση εσωτερικόν και εξωτερικών χώρων μπαρ και εστιατορίων. Στο CFW μπορείτε να βρείτε όλα όλους του συνδυασμούς σε έπιπλα εστιατορίων και σε έπιπλα εξωτερικόν χώρων.Περισσότερα

 

Επιλέγοντας τα σωστά αντικείμενα για να είναι ο χώρος όμορφος και λειτουργικός. Σε έναν όμορφο χώρο μπορείτε πάντα να απολαύσετε καλύτερα το απεριτίφ σας, το μεσημεριανό γεύμα ή ένα μπάρμπεκιου. Από το απλό στήσιμο μιας τραπεζαρίας σαλονιού, μέχρι και το τραπέζι της κουζίνας. Στο CFW μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα για τη δημιουργία ενός όμορφου και λειτουργικού χώρου τραπεζαρίας. Το τραπέζι η πολυθρόνα , η καρέκλα είναι αναμφίβολα η πρωταγωνιστές στα Έπιπλα Restaurant & Cafe. Τα στοιχεία τους καθορίζουν τον χώρο, με βάση το σχήμα τους και το μέγεθός τους, και τον κάνουν να ξεχωρίζει με τα υλικά, τα χρώματα και τον σχεδιασμό τους.

 

Καρέκλες Έπιπλα Εστιατορίων

Η επιλογή του καταλληλότερου μοντέλου καρέκλας για την ολοκλήρωση της επίπλωσης ενός περιβάλλοντος. Σημαίνει παιχνίδι με χρώματα, σχήματα και υλικά, δημιουργία αντιθέσεων ή ισορροπημένων συνδυασμών. Οι καρέκλες, στην πραγματικότητα, όχι μόνο ανταποκρίνονται σε καθαρά λειτουργικές ανάγκες αλλά συμβάλλουν απερίφραστα στο τελικό στυλ ενός εσωτερικού.

 

Πολυθρόνες Έπιπλα Εστιατορίων

Οι πολυθρόνες εξωτερικού χώρου μπορεί να γίνει πολύ προσωπική υπόθεση. Μια πολυθρόνα είναι σημαντική σε ένα δωμάτιο γιατί εκτός του ότι είναι έπιπλο-κλειδί, μια πολυθρόνα πρέπει κυρίως να δείχνει και να είναι έτοιμη να σας φιλοξενήσει. Πολυθρόνες εξωτερικού χώρου για όλους. Η προέλευση της καρέκλας και της πολυθρόνας είναι ο θρόνος. Διαλέξτε λοιπόν τον θρόνο σας. Για να απολαύσετε ένα καλό βιβλίο ή μία ταινία. Δώστε μία άλλη νότα στον χώρο σας. Τα σκαμπό, γαλλικής προέλευσης λέξη, είναι πάντα χρήσιμα. Μικρά χωρίς πλάτη εξυπηρετούν στην έλλειψη χώρου. Πολύ κοντά σε αυτόν έρχεται ως είδος και η πολυθρόνα. Επίσης, μια πολυθρόνα είναι σημαντική σε ένα δωμάτιο. Μια πολυθρόνα είναι ενδεικτική τόσο όσον αφορά το στυλ που θέλετε να έχει ένας χώρος, όσο και της φιλόξενης αύρας που θέλετε να δημιουργήσετε.

Reset Password