Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Υφάσματα Για Έπιπλα

Τα υφάσματα επιπλώσεων παίζουν πρωταρχικό ρόλο στον καθορισμό του στιλ ενός χώρου. Η εικόνα ενός περιβάλλοντος χώρου μπορεί να επηρεαστεί από τα χρώματα, τα μοτίβα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την επένδυση των επίπλων με Υφάσματα Για Έπιπλα στο καθιστικό η στο σαλόνι . Οι χρωματικοί συνδυασμοί που μπορείτε να επιτύχετε με τα υφάσματα είναι απεριόριστοι, από τα κλασικά χρώματα και τα μοτίβα που συνδυάζονται μεταξύ τους, μέχρι τους πιο σύγχρονους συνδυασμούς και τις τολμηρές αντιθέσεις. Στο CFW θα βρείτε Ύφασμα Επιπλώσεων, Mονόχρωμα Yφάσματα Eπιπλώσεων, Tαπετσαρίες.Περισσότερα

 

Ύφασμα Επιπλώσεων

Τα Mονόχρωμα Yφάσματα Eπιπλώσεων του σπιτιού χρησιμοποιούνται συχνά για να δώσουν στον εσωτερικό χώρο μια προσωπική πινελιά και να εκφράσουν τη δημιουργικότητά σας.

Τα υφάσματα επίπλωσης σας επιτρέπουν να τολμήσετε συνδυασμούς και χρωματικές αντιθέσεις. Ιριδίζον μετάξι, ανάγλυφες υφές και ζεστά χρώματα συνθέτουν ένα μοντέρνο στιλ επίπλωσης. ενώ μια κουρτίνα σε ουδέτερες αποχρώσεις ταιριάζει απόλυτα με ένα κλασικό στιλ επίπλωσης

Η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε διάφορους τύπους υφασμάτων και σε μια ολόκληρη σειρά υφών, πάχους και μοτίβων. Προσφέρει την ευκαιρία να διακοσμήσετε έναν χώρο και να δώσετε μια νέα εμφάνιση, απολαμβάνοντας την αίσθηση ζεστασιάς.

Η κλασική επιλογή είναι τα μονόχρωμα υφάσματα επιπλώσεων : υφάσματα σε παστέλ χρώματα, που χρησιμοποιούνται και ως επενδύσεις τοίχων, ο χώρος σας θα μοιάζει μεγαλύτερος και θα συνδέεται διακριτικά με το στιλ της επίπλωσης. Η έντονες απόχρωσης , είναι ένας καλός τρόπος για να τολμήσετε και να δώσετε τον χαρακτήρα σας σε έναν εσωτερικό χώρο. Επίσης υπάρχουν και τα πολύχρωμα υφάσματα, τα οποία παίζουν με ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς και γεμίζουν τον χώρο με ενδιαφέροντα χρωματικά μοτίβα.

 

Tαπετσαρίες τοίχου

Η Tαπετσαρίες τοίχου διακοσμούν του τοίχους ενώ χώρου και συνήθως είναι κατασκευασμένες από χαρτί. Βινύλιο ή και ύφασμα ,και χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των τοίχων . Είναι μια ισχυρή διακοσμητική άποψη που μπορεί να ταιριάξει σε όλα τα περιβάλλοντα και στιλ. Επιπλέον, είναι προσαρμόσιμη και επιτρέπει την κάλυψη ολόκληρου του δωματίου ή μόνο μεμονωμένων τοίχων. Η διακοσμήσεις με ταπετσαρίες τοίχου καθορίζουν το στιλ και την προσωπικότητα κάθε χώρου.

Πρόκειται για μια λύση που σήμερα μπορεί επίσης να τοποθετηθεί σε οροφές και δάπεδα. Που χάρη στην υψηλή της ανθεκτικότητα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε χώρο του σπιτιού. Από το μπάνιο μέχρι την κουζίνα, από το καθιστικό μέχρι το υπνοδωμάτιο.

Reset Password