Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Οι επενδύσεις τοίχου με μασίφ ξύλο της ELTOP μεταμορφώνουν τα πάντα

Οι επενδύσεις τοίχου με μασίφ ξύλο είναι η μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή στην επένδυση. Το ξύλο βρίσκει και πάλι την αναγνώριση που του αξίζει και παύει να είναι απλώς…κλασικό. Με τις ιδανικές επιλογές γίνεται μοντέρνο

Μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες με μεγάλη γκάμα υλικών επένδυσης τοίχου στην Ελλάδα είναι η ELTOP, η οποία έχει να επιδείξει ένα σύγχρονο σύστημα επένδυσης από φυσικό ξύλο, ο λόγος για τις συλλογές της TARA CONCEPT WOODEN WALLS. Με το ξύλο πλέον μπορείτε να επενδύσετε διάφορες επιφάνειες, πολλά σημεία στο σπίτι, σε ένα διαμέρισμα ή σε άλλους χώρους, επαγγελματικούς ή φιλοξενίας. Κάθε μικρή ή μεγάλη επιφάνεια μπορεί να “ντυθεί” με ξύλινα πάνελ.

 

Ξύλινη Επένδυση Τοίχου WALNUT SMALL SQUARE

Επιπλέον, οι επενδύσεις τοίχου από ξύλο δίνουν ζεστασιά σε ένα δωμάτιο, χαρίζει φιλόξενη ατμόσφαιρα και χαρακτήρα.

 Η επένδυση τοίχου με ξύλο μπορεί να ζωηρέψει και να δώσει χαρακτήρα. Κάνοντας αυτή την επιλογή θα αφήσετε πίσω σας τους βαρετούς απλώς βαμμένους τοίχους. Επίσης, με το ίδιο υλικό επένδυσης ξύλου μπορείτε να ανανεώσετε ένα έπιπλο ή να δημιουργήσετε ένα από την αρχή, να διαμορφώσετε το κεφαλάρι ενός κρεβατιού, αλλά και χρησιμοποιήσετε την επένδυση ξύλου σαν ένα έργο τέχνης που θα μεταμορφώσει ένα αρχιτεκτονικό project.

 

Ξύλινη Επένδυση Τοίχου OAK FOSIL EBONY LINEAR

Να προσθέσουμε η επένδυση ξύλου έχει πολλές και διαφορετικές λειτουργίες. Προσφέρουν μόνωση μιας και λειτουργούν ως φράγμα αντίστασης καιρού στη ζέστη και το κρύο. Η επένδυση ξύλου είναι γνωστό ότι παρέχει καλύτερες θερμομονωτικές ιδιότητες από πολλά δομικά υλικά όπως ο χάλυβας και το αλουμίνιο. Για αυτόν τον λόγο οι ειδικοί το προτείνουν σε περιοχές με υψηλές ή χαμηλές θερμοκρασίες, υγρασία και έντονα καιρικά φαινόμενα. Μπορείτε να ποντάρετε πάνω για πιο σωστή θερμομόνωση, αλλά και υγρομόνωση. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι παράλληλα οι επενδύσεις ξύλου σε τοίχους λειτουργούν ηχομονωτικά απορροφώντας τους ήχους. Αυτό κάνει τα ξύλινα πάνελ ιδανικά και για τα αστικά, μοντέρνα διαμερίσματα στην καρδιά των πόλεων.

Συνήθως ένας από τους μύθους τους οποίους ακολουθεί το ξύλο, είναι ότι πρόκειται για ένα κλασικό υλικό δόμησης. Κάθε άλλο όμως, τα τελευταία χρόνια, το ξύλο έχει εξελιχθεί και οι επιλογές που προσφέρει είναι τέτοιες που μπορεί να ανταγωνιστεί πολλά από τα λεγόμενα “μοντέρνα” και “σύγχρονα” υλικά.

Project CFW

 

Ξύλινη Επένδυση Τοίχου OAK CLEAVED

Βάσει όλων των παραπάνω, καλό είναι να ξέρετε ότι οι επενδύσεις τοίχου TARA της ELTOP παράγονται με σεβασμό στο φυσικό ξύλο. Χαρακτηρίζονται από vintage αλλά και σχεδιαστικά μοντέρνες γραμμές, κατάλληλες για όλα τα στυλ διακόσμησης και έχουν ευκολία μεταφοράς και τοποθέτησης.

Σε όλα αυτά, πρέπει να προσθέσετε ότι ένας τοίχος με ξύλινη επένδυση έχει μεγαλύτερη αντοχή και χρειάζεται πολύ λιγότερη φροντίδα για να διατηρηθεί στο χρόνο. Ενώ, η φθορά του-αν υπάρξει- κάνει το ξύλο πιο γοητευτικό. Η φθορά του ξύλου είναι μέρος της γοητείας του μιας και μιλάμε για ένα φυσικό σχεδόν “ζωντανό” υλικό που αναπνέει.

 

Ξύλινη Επένδυση Τοίχου OAK OLD

Τα ξύλινα πάνελ TARA της ELTOP είναι γνωστά για την αισθητική τους, την ποιότητα τους και την εύκολη συναρμολόγηση μιας και είναι ελαφρά.

Διαθέσιμες TARA συλλογές που διατίθενται από την ELTOP

-Old Oak Linear (vintage σχέδιο φυσικών σανίδων και δοκών με εναλλαγές στο συνδυασμό απόχρωσης)
-Cleaved Οak (σύγχρονο σχέδιο λωρίδων φυσικής βελανιδιάς slavonija, επεξεργασμένο με το χέρι από ξυλουργούς, κάθε κομμάτι handmade, μοναδικό)
-Oak Fossil Linear & Oak Fossil (γραμμικά και κομψά σχέδια με εναλλαγές καφέ γκρί τόνου από την επεξεργασία κορμών Slavonia oak χιλιάδων ετών, από τον πυθμένα ποταμών)
-Poplar Mazer (retro στυλ με πολύ σοφιστικέ αποτέλεσμα, κομψός ομοιόμορφος χρωματικός τόνος από burl poplareasily)
-Walnut Eaves (σχέδιο έντονης προσωπικότητας, από το εξωτερικό τμήμα του ευρωπαϊκού φύλλου καρυδιάς, που αναπαράγει την όψη ακατέργαστων πασσάλων)
-Cleaved Walnut (σχέδιο από κομψά χειροποίητα κομμάτια ξύλου καρυδιάς, από λεπτεπίλεπτα κομμάτια)
-Square Walnut (δύο σχέδια που εκπέμπουν κίνηση και κομψότητα, από κομματάκια ευρωπαϊκής καρυδιάς με παιχνίδισμα στο πάχος και την διαφορετικού μεγέθους επιφάνεια σε σχήμα τετράγωνου)

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε παραλλαγές, διαστάσεις, αποχρώσεις και τεχνικές. Τα ξύλα επεξεργασμένα ή μη, με απλό βερνίκι ή σε φυσική υφή δίνουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα που δεν περνάει απαρατήρητο.

Δείτε περισσότερα ξύλινα πάνελ και επιλογές επένδυσης τοίχου με ξύλο εδώ.

Reset Password