Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Χώρος Ύπνου

Ο Χώρος Ύπνου Ξενοδοχείου βασίζεται στην επίπλωση στις κρεβατοκάμαρες μπορεί σε μια πρώτη ανάγνωση να μοιάζει εύκολη υπόθεση. Μιας και είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που χρειάζεται για να εξοπλιστεί. Τα βασικά στοιχεία είναι τα κρεβάτια, τα στρώματα, τα κομοδίνα. Το καθετί όμως που επιλέγουμε για τις κρεβατοκάμαρες ενός σπιτιού πρέπει -επαγγελματίες και ιδιώτες- να έχουμε στο μυαλό μας ότι όλα πρέπει να εξασφαλίζουν ποιότητα στις ώρες που αφιερώνουμε στην ξεκούραση και τον ύπνο μας. Περισσότερα

Στο CFW.GR θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να εξοπλίσετε κρεβατοκάμαρες ενηλίκων, αλλά και παιδικές. Εκτός από τα στρώματα και τα κρεβάτια υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κομοδίνα, τουαλέτες, αλλά και πτυσσόμενα κρεβάτια για τα δωμάτια που θέλουμε να μετατραπούν σε εναλλακτικές κρεβατοκάμαρες.

Κρεβάτια Χώρος Ύπνου Ξενοδοχείου

Τα Κρεβάτια είναι οι λέξεις που χρησιμοποιούμε μέσα στο σπίτι μας για να πούμε όσα θέλουμε. Είναι σαν τις απαντήσεις. Η επιλογή στα κρεβάτια κάτι λέει για εμάς, ακόμα και αν οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουμε ή τα επιλέγουμε ασυνείδητα. Μια τραπεζαρία, ένα τραπέζι, μια καρέκλα, μια πολυθρόνα, ένας καναπές φανερώνει κάτι για εμάς. Μιλάει για την αισθητική μας, αποκαλύπτει το ποιοι είμαστε. Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί την χρηστική τους αξία. Ένας καναπές, μια πολυθρόνα ένα τραπέζι, ένα κρεβάτι ή μια καρέκλα σε ένα δωμάτιο είναι αυτά που το καθορίζουν. Αποκαλύπτουν το ρόλο του, την χρησιμότητα του. Μια κρεβατοκάμαρα καθορίζεται από το κρεβάτι.

Στρώματα Χώρος Ύπνου Ξενοδοχείου

Τα στρώματα είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα του ύπνου, αλλά και την ενέργεια μας την υπόλοιπη ημέρα που είμαστε μακριά από αυτά. Τα στρώματα πρέπει να μπορούν να εξασφαλίσουν επαρκή ανάπαυση για το σώμα, αλλά και για το πνεύμα.

Πτυσσόμενα Χώρος Ύπνου Ξενοδοχείου

Τα πτυσσόμενα κρεβάτια είναι πρακτικά και υπηρετούν την τάση που θέλει τα δωμάτια να είναι λειτουργικά. Τα πτυσσόμενα κρεβάτια μπορούν να μετατρέψουν σε κρεβατοκάμαρα ένα οποιοδήποτε δωμάτιο τόσο σε ένα οικογενειακό σπίτι, όσο και σε ένα νεανικό μικρότερο σπίτι που έχει ανάγκη από πολυλειτουργικούς χώρους.

Reset Password