Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας

Το Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας στο χώρου ύπνου, τόσο από αισθητική όσο και από λειτουργική άποψη, είναι το κρεβάτια με αποθηκευτικό χώρο. Το στυλ και ο σχεδιασμός ενός κρεβατιού μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αισθητική στις κρεβατοκάμαρες υπνοδωματίου. Στην αγορά του επίπλου υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα κρεβάτια, ράντζα, τουαλέτες ή σε ντυμένα με ύφασμα κρεβάτια , κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις κατά την επιλογή. Η επίπλωση στις κρεβατοκάμαρες μπορεί σε μια πρώτη ανάγνωση να μοιάζει εύκολη υπόθεση. Μιας και είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που χρειάζεται για να εξοπλιστεί. Στο CFW.GR θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να εξοπλίσετε κρεβατοκάμαρες ενηλίκων, αλλά και παιδικές. Εκτός από τα στρώματα και τα κρεβάτια υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κομοδίνα, τουαλέτες, αλλά και πτυσσόμενα κρεβάτια για τα δωμάτια που θέλουμε να μετατραπούν σε εναλλακτικές κρεβατοκάμαρες.Περισσότερα

 

Κρεβατοκάμαρα

Δεν υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς κρεβατοκάμαρα. Ίσως είναι το πρώτο έπιπλο που επιλέγεται. Η κρεβατοκάμαρες υπνοδωματίου  είναι πολύ σημαντική γιατί έχει να κάνει με τον ύπνο, με τις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης. Επιπλέον, η κρεβατοκάμαρα είναι το Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας για τη ερωτική ζωή ενός ζευγαριού.

Εκτός από τη λειτουργική της αξία, οι σύγχρονες τάσεις τη θέλουν να συνδυάζει και την αισθητική. Για αυτό και η επιλογή της πρέπει να είναι προσεκτική όσον αφορά τα υλικά, τα χρματα και το σχεδιασμό της. Εξίσου προσεκτική επιβάλλεται να είναι η επιλογή για ένα παιδικό δωμάτιο. Ευτυχώς πλέον, οι επιλογές είναι πολλές και συνδυάζουν πολλές και διαφορετικές ανάγκες.

 

Κομοδίνα Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας

Τα κομοδίνα τοποθετούνται παραδοσιακά δεξιά και αριστερά του κρεβατιού. Έχουν τον πολύ σημαντικό ρόλο τα κομοδίνα να φιλοξενούν τα απαραίτητα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστούμε ενώ περνάμε ώρες χαλάρωσης ή ξεκούρασης στην κρεβατοκάμαρα μας. Τα κομοδίνα όμως είναι αυτά που επίσης ολοκληρώνουν και συμβάλουν στο αισθητικό αποτέλεσμα μιας κρεβατοκάμαρας. Επιλέξτε δυο όμοια ή διαφορετικά που να έχουν χαρακτήρα.

 

Στρώματα o αφανής ήρωας της κρεβατοκάμαρας

Τα στρώματα ύπνου για κρεβάτια  είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα του ύπνου, αλλά και την ενέργεια μας την υπόλοιπη ημέρα που είμαστε μακριά από αυτά. Πρέπει τα στρώματα ύπνου να μπορούν να εξασφαλίσουν επαρκή ανάπαυση για το σώμα, αλλά και για το πνεύμα. Τα στρώματα ύπνου για κρεβάτια  έχουν πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να λάβετε υπόψη σας ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Στο CFW.GR θα βρείτε αυτά που ψάχνετε.

 

Τουαλέτα Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας

Η τουαλέτα είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για κάθε κρεβατοκάμαρα. Η τουαλέτα λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, υπογραμμίζει μαζί με τα κομοδίνα και τους άλλους αποθηκευτικούς χώρους την αισθητική και το στυλ σε ένα υπνοδωμάτιο. Μπορεί να έχει συρτάρια, καθρέφτες, συρόμενες πόρτες, αλλά και να συνδυάζει πολλά διαφορετικά υλικά. Η τουαλέτα πλέον δεν χρειάζεται να είναι σετ με τα κομοδίνα και το κρεβάτι. Έχει τη δική της προσωπικότητα. Βρείτε τις δική σας τουαλέτες.

 

Πτυσσόμενα κρεβάτια ( ράντζα)

Τα πτυσσόμενα ( ράντζα ) κρεβάτια είναι πρακτικά και υπηρετούν την τάση που θέλει τα δωμάτια να είναι λειτουργικά. Τα πτυσσόμενα κρεβάτια μπορούν να μετατρέψουν σε κρεβατοκάμαρα ένα οποιοδήποτε δωμάτιο τόσο σε ένα οικογενειακό σπίτι, όσο και σε ένα νεανικό μικρότερο σπίτι που έχει ανάγκη από πολυλειτουργικούς χώρους.

Reset Password