Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας

Τα Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας στο χώρο ύπνου, τόσο από αισθητική όσο και από λειτουργική άποψη, είναι το κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο. Τα στυλ και ο σχεδιασμός ενός κρεβατιού μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην αισθητική στις κρεβατοκάμαρες υπνοδωματίου. Στην αγορά του επίπλου υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε ξύλινα κρεβάτια, ράντζα, τουαλέτες ή σε ντυμένα με ύφασμα κρεβάτια , κάτι που μπορεί να δημιουργήσει κάποιες προκλήσεις κατά την επιλογή. Η επίπτωση στις κρεβατοκάμαρες μπορεί σε μια πρώτη ανάγνωση να μοιάζει δύσκολη υπόθεση. Μιας και είναι πολύ συγκεκριμένα τα πράγματα που χρειάζεται για να εξοπλιστεί. Στο CFW.GR θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να εξοπλίσετε κρεβατοκάμαρεςενηλίκων, αλλά και παιδικές. Εκτός από τα στρώματα και τα κρεβάτια υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από κομοδίνα, τουαλέτες, αλλά και πτυσσόμενα κρεβάτια για τα δωμάτια που θέλουμε να μετατραπούν σε εναλλακτικές κρεβατοκάμαρες.Περισσότερα

 Κρεβατοκάμαρες: Οι πρωταγωνιστές του υπνοδωματίου

Δεν υπάρχει κανένα σπίτι χωρίς κρεβατοκάμαρες. Ίσως είναι το πρώτο έπιπλο που επιλέγεται. Η κρεβατοκάμαρα υπνοδωματίου είναι πολύ σημαντική γιατί δεν έχει να κάνει με τον ύπνο, με τις πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης. Επιπλέον, η κρεβατοκάμαρα είναι το Έπιπλα Κρεβατοκάμαρας για τη ερωτική ζωή ενός ζευγαριού.

Εκτός από τη λειτουργική της αξία, οι σύγχρονες τάσεις θέλουν να συνδυάζουν και την αισθητική. Για αυτό και η επιλογή της πρέπει να είναι προσεκτική όσον αφορά τα υλικά, τα χρώματα και το σχεδιασμό της. Εξίσου προσεκτική επιβάλλεται να είναι η επιλογή για ένα παιδικό δωμάτιο. Ευτυχώς πλέον, οι πολλές επιλογές είναι πολλές και συνδυάζουν και διαφορετικές ανάγκες.

Κομοδίνα: ένα κλασικό έπιπλο με αμέτρητα στυλ

Τα κομοδίνα τοποθετούνται παραδοσιακά δεξιά και αριστερά του κρεβατιού. Τον πολύ σημαντικό ρόλο  της κομοδίνας να φιλοξενήσουν τα απαραίτητα αντικείμενα που μπορούν να χρειαστούν ενώ με τις ώρες χαλάρωσης ή ξεκούρασης στα κρεβατοκάμαρά μας. Τα κομοδίνα  Τουαλέτες όμως είναι αυτά που επίσης ολοκληρώνουν και συμβάλλουν στο αισθητικό αποτέλεσμα μιας κρεβατοκάμαρας . Επιλέξτε δυο όμοια ή διαφορετικά που να έχουν χαρακτήρα.

Στρώματα ο αφανής ήρωας της κρεβατοκάμαρας

Τα στρώματα  για τα κρεβάτια είναι αυτά που καθορίζουν την ποιότητα του ύπνου, αλλά και την ενέργεια μας την υπόλοιπη ημέρα που είναι μακριά από αυτά. Π ρέπει  τ α στρώματα ύπνου δεν μπορεί να κάνει επαρκή ανάπαυση για το σώμα, αλλά και για το πνεύμα. Τα στρώματα ύπνου για κρεβάτια έχουν πολλά διαφορετικά που πρέπει να λάβετε υπόψη σας ώστε να ανταποκριθείτε στις ανάγκες σας. Στο CFW.GR θα βρείτε αυτά που ψάχνετε.

Τουαλέτες για τα έπιπλα κρεβατοκάμαρας με αποθηκευτικούς χώρους

Η τουαλέτα είναι απαραίτητο συμπλήρωμα για κάθε κρεβατοκάμαρα. Η τουαλέτα λειτουργεί ως αποθηκευτικός χώρος, υπογραμμίζει μαζί με τα κομοδίνα και τους άλλους αποθηκευτικούς χώρους την αισθητική και το στυλ σε ένα υπνοδωμάτιο. Μπορεί να έχει συρτάρια, καθρέφτες, συρόμενες πόρτες, αλλά και να συνδυάζει πολλά διαφορετικά υλικά. Η τουαλέτα πλέον δεν χρειάζεται να είναι σετ με τα κομοδίνα και το κρεβάτι. Έχει τη δική της προσωπικότητα. Βρείτε τις δικές σας τουαλέτες.

Πτυσσόμενα κρεβάτια ( ράντζα)

Τα πτυσσόμενα ( ράντζα ) κρεβάτια είναι πρακτικά και υπηρετούν την τάση που θέλει τα δωμάτια να είναι λειτουργικά. Τα πτυσσόμενα κρεβάτια μπορούν να μετατρέψουν σε κρεβατοκάμαρα ένα μικρό δωμάτιο τόσο σε ένα οικογενειακό σπίτι, όσο και σε ένα νεανικό μικρότερο σπίτι που χρειάζεται από πολυλειτουργικούς χώρους.

Reset Password