Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Tα κορυφαία ηχοαπορροφητικά πάνελ FANTONI στην Ελλάδα

Τα συστήματα Acoustic Paneling (ηχοαπορροφητικά πάνελ) της FANTONI ξεχωρίζουν γιατί προσφέρουν εξαιρετική ηχητική απορρόφηση και μείωση αντήχησης, ενώ συμβάλουν καθοριστικά στη δημιουργία χώρων με κορυφαία ποιότητα ήχου και βιωσιμότητας χωρίς να στερούνται design εξαιρετικής αισθητικής.

Από το 2000, ο Όμιλος FANTONI ασχολείται με την έρευνα στην ακουστική και την ανάπτυξη συστημάτων για την παροχή συγκεκριμένων λύσεων τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επαγγελματίες που επιλέγουν υπεύθυνο ηχητικό σχεδιασμό , τα συστήματα Acoustic Paneling της FANTONI αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα από την εταιρία ELTOP

Hχοαπορροφητικά πάνελ

 

Τα ηχοαπορροφητικά πάνελ πλέον θεωρούνται από τα σημαντικότητα προϊόντα δόμησης στην αρχιτεκτονική, το interior, αλλά και το exterior design. Συγκεκριμένα, η ακουστική ποιότητα είναι θεμελιώδες στοιχείο της εσωτερικής διακόσμησης. Εξαρτάται κυρίως από τη γεωμετρία του χώρου, τον τύπο των υλικών που υπάρχουν μέσα σε αυτόν. Την κατανομή τους σε σχέση με τις πηγές θορύβου. Την αντήχηση του ήχου και το συνολικό επίπεδο του θορύβου στο περιβάλλον. Η κύρια παράμετρος για τη μέτρηση της ακουστικής ποιότητας ενός δωματίου είναι η αντήχηση. Δηλαδή το σύνολο του ανακυκλωμένου ήχου που εξακολουθεί να υπάρχει σε έναν περιορισμένο χώρο αφού η πηγή του ήχου έχει σιωπήσει.

Για όλα τα παραπάνω, το Ερευνητικό Κέντρο Fantoni αναπτύσσει νέες κατασκευαστικές τεχνολογίες, αφετέρου για να βελτιώσει την τεχνική απόδοση των προϊόντων του και την περιβαλλοντική συμβατότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών. Και να διαφοροποιήσει τη γκάμα του με ολοένα και πιο προσαρμοσμένες λύσεις. Αυτές οι προσπάθειες καθοδηγούνται από την επιθυμία ανταπόκρισης σε μια κατασκευαστική αγορά. Που είναι εξαιρετικά ευαίσθητη σε θέματα βιωσιμότητας και ευημερίας. Και από τη ζήτηση που προκύπτει από σχεδιαστές και αρχιτέκτονες για εξατομικευμένες λύσεις.

Από όλα τα παραπάνω δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι η ιταλική FANTONI είναι από τις καλύτερες εταιρίες σε αυτό τον τομέα. Και παίζει εδώ και χρόνια μεγάλο ρόλο στη διεθνή αγορά με εξειδίκευση στην παραγωγή Mdf (Carb,Idro,Fireproof,Standard). Ακομη και Chipboards, Acoustic Panels (Sound Absorbion & Radiant Board Systems), Melamine Face Boards. HPL & Impregnated Papers, Office systems, Wall Coverings & Flooring.

FANTONI

Στόχος της είναι από την αρχή έως το τέλος της παραγωγής είναι ο άνθρωπος και η ευημερία του. Αυτοί είναι η φιλοσοφία της δημιουργίας των panels. Από την εργονομική έρευνα μέχρι τον αειφόρο σχεδιασμό, και από την λεπτομέρεια παραγωγής μέχρι την στρατηγική διάθεση υλικών σε όλο τον κόσμο. Όλες οι συλλογές ακουστικών panels χαίρουν ειδικών πιστοποιήσεων και διανέμονται μέσω της ELTOP στην Ελληνική αγορά. Θα βρείτε ηχοαπορροφητικά συστήματα κατάλληλα για τοίχους και οροφές. Αποτελούμενο από πολυστρωματικά φύλλα MDF melamine faced, λάκας ή καπλαμά. 

Αρθρωτά συστήματα για τοίχους και οροφές, που δημιουργούν περιβάλλοντα που ξεχωρίζουν για την μοντέρνα αισθητική τους και την κορυφαία ακουστική τους.  Σε αυτά προσθέστε μεταξύ άλλων το τελευταίο καινοτόμο, υψηλής απορρόφησης, ακουστικό αόρατο πάνελ που ανέπτυξε το Κέντρο Ερευνών Fantoni Acoustic Panelling.

Τα προηγμένης τεχνολογίας ηχομονωτικά πάνελ FANTONI έρχονται στην Ελλάδα από την ELTOP.

Ανακαλύψτε τα ηχομονωτικά πάνελ FANTONI

Reset Password