Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

X-KIN: Το καινοτόμο προϊόν της ARPA INDUSTRIALE που θα μεταμορφώσει τους τοίχους μας

Αν νιώθετε ότι έχετε βαρεθεί τις βαφές και τις ταπετσαρίες τοίχου, η Arpa Industriale -στην Ελλάδα την αντιπροσωπεύει η ELTOPέχει να προτείνει ένα νέο πρωτοποριακό υλικό επένδυσης τοίχων που θα γίνει η τελευταία λέξη της εσωτερικής διακόσμησης. Ο λόγος για το X-KIN την τελευταία καινοτομία της ARPA που επεκτείνει και ενισχύει τη συνθετική δημιουργικότητα του FENIX ®. Ένα προσαρμόσιμο υλικό επιφάνειας που μπορεί να εφαρμοστεί εσωτερικά ακριβώς όπως η ταπετσαρία τοίχου. Ένα υλικό που χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία του συνδυάζει την αισθητική ομορφιά με την υψηλή τεχνική απόδοση στις επενδύσεις τοίχων.

Grigio Bromo X-KIN by FENIX

Καινοτόμες Ταπετσαρίες Τοίχων

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα εύκαμπτο κάλυμμα που δημιουργήθηκε για τοίχους και σχεδιάστηκε για να δημιουργεί σε βάθος χαλαρωτικές και πρωτότυπες εσωτερικές διακοσμήσεις. Είναι ιδανικό για όλους τους χώρους. Μπορεί να “ντύσει” τοίχους σε κάθε δωμάτιο όταν μιλάμε για οικία, αλλά και υπάρξει και να μεταμορφώσει έναν επαγγελματικό χώρο υψηλών αισθητικών προδιαγραφών, αλλά και πιο “ουδέτερους χώρους όπως το περιβάλλον μια σκάλας.

Grigio Londra X-KIN by FENIX

Διακοσμητικές Επενδύσεις Τοίχων

Επίσης, ανάμεσα στα προτερήματα του και τις ιδιότητες του μπορούμε να σημειώσουμε ότι δημιουργεί ματ αποτέλεσμα. Επίσης είναι απίστευτα απαλό στην αφή. Την ίδια στιγμή αυτή η απαλή επαφή με τα χέρια δεν αφήνει πίσω της δακτυλικά αποτυπώματα διατηρώντας την ματ “προσωπικότητα” του άθικτη. Αυτή του η ιδιότητα, η απαλή του “εμπειρία” δίνει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί μια άλλη σχέση “επικοινωνίας” ανάμεσα στους χώρους όπου ζούμε. Μια επικοινωνία που έχουμε ανάγκη να καλλιεργούμε με τα σπίτια μας μιας και πλέον εξελίσσονται σε περιβάλλοντα που αλληλεπιδρούν μέσα από τις αισθήσεις αλλά και την υψηλή τεχνολογία.

Οι δημιουργοί του X-KIN έχουν ποντάρει στις αισθήσεις. Ήθελαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής και τεχνολογίας αφήνοντας απεριόριστες δυνατότητες έμπνευσης. Το X-KIN της FENIX έχει σχεδιαστεί για τοίχους και άλλα δομικά στοιχεία και επεκτείνει το σύστημα επένδυσης τοίχων της FENIX. Το καταφέρνει ενισχύοντας τη συνθετική του δημιουργικότητα μέσω συνδυασμών με πολλά διαφορετικά υλικά. Επίσης μπορεί να συνυπάρξει με πολλά διαφορετικά στυλ διακόσμησης από το πιο σύγχρονο design μέχρι μια πιο fusion σύνθεση από κλασικά και διαχρονικά υλικά όπως το ξύλο ή σε ένα ρουστίκ αρχιτεκτονικό project. Με άλλα λόγια, χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία του, το X-KIN συνδυάζει την αισθητική ομορφιά με την τεχνική απόδοση.

Rosso Jaipur X-KIN by FENIX


Σε όλα αυτά προσθέστε πως οι δημιουργοί του X-KIN εγγυώνται εξαιρετική αντοχή του χρώματος στο φως.
Με άλλα λόγια, το X-KIN Arpa Industriale είναι η λύση για ευφάνταστη εσωτερική διακόσμηση. Που ήρθε για να δώσει έναν νέο διαφορετικό αέρα στις ταπετσαρίες τοίχου.

Verde Comodoro X-KIN by FENIX
Grigio Bromo X-KIN by FENIX

To X-KIN ® είναι ένα καινοτόμο προϊόν της ARPA INDUSTRIALE που εκπροσωπεί στην Ελλάδα η ELTOP.

Reset Password