Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Πτυσσόμενα Έπιπλα

Τα πτυσσόμενα η πολυμορφικα έπιπλα   είναι έπιπλα που μπορεί να λειτουργούν ως πολυθρόνες με κρεβάτι ή καναπέδες με κρεβάτι   ανοίγουν και να γίνονται πτυσσόμενα κρεβάτια η πτυσσόμενη καναπέδες. Στο CFW θα βρείτε Καναπέδες με Kρεβάτι ξενοδοχείου, Πολυθρόνες με Κρεβάτι ξενοδοχείου, Πτυσσόμενα κρεβάτια.Περισσότερα

Mια από μεγαλύτερες τάσεις αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία του επίπλου  είναι τα πτυσσόμενα  έπιπλα   ( έξυπνα έπιπλα ) . Τι είναι τα έξυπνα έπιπλα; Τι θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει ως τέτοια; Έπιπλα που είναι πολυχρηστικά, που μπορούν να είναι παραπάνω από ένα έπιπλο, που να μπορούν να μεταμορφωθούν, να αλλάζουν εύκολα προσωπικότητα και χρήσεις. Να είναι εύκολα στη χρήση τους, να κάνουν τους χώρους μας και τα δωμάτια μας να μοιάζουν και κυρίως να είναι άνετα, αλλά παράλληλα να έχουν πολλές και διαφορετικές δυνατότητες.

Άλλωστε, κάπως έτσι θα είναι το μέλλον των σπιτιών μας. Σπίτια που οι τοίχοι θα ανοιγοκλείνουν με το πάτημα ενός κουμπιού, έπιπλα που θα εξαφανίζονται μαγικά, χώροι που θα μεγαλώνουν στα ξαφνικά, κρεβατοκάμαρες που θα μετατρέπονται σε τραπεζαρίες πανεύκολα.

Στα πτυσσόμενα έπιπλα πρωταγωνιστούν, οι καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, πολυθρόνες που γίνονται κρεβάτια, κρεβάτια με συρόμενους μηχανισμούς και κρεβάτια τοίχου. πτυσσόμενα  έπιπλα με πολυλειτουργικές λύσεις, λύσεις που να μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπαρκο το πολύτιμο χώρο μας. Ώστε να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε ακόμα και το τελευταίο εκατοστό.

 

Καναπέδες με Kρεβάτι ξενοδοχείου

Ο Καναπές με Kρεβάτι προσφέρει οικονομία χώρου σε ένα ξενοδοχείο και είναι πρακτικός. Δεν χρειάζεστε περισσότερα κρεβάτια στο δωμάτιο. Ο καναπές με κρεβάτι αποτελεί ιδανικό Πτυσσόμενο Έπιπλο και σε περίπτωση που έχετε μικρό προϋπολογισμό: παίρνετε δύο έπιπλα σε ένα, γι’ αυτό είναι μια επένδυση που αξίζει να κάνετε. Θέλει ο επισκέπτης να δει τηλεόραση ή να διαβάσει ένα βιβλίο; Υπάρχει η επιλογή της κλασικής μορφής του καναπέ. Θέλει να χαλαρώσει με μουσική ή να κοιμηθεί; Ο καναπές ανοίγει και γίνεται ένα άνετο κρεβάτι. Ο καναπές με κρεβάτι μπορεί να μοιάζει με έναν κλασικό καναπέ και όμως, είναι φιλόξενος όσο ένα κρεβάτι. Πολλοί λατρεύουν τους καναπέδες με κρεβάτι και για τον αποθηκευτικό χώρο που συνήθως έχουν. Ο επισκέπτης θα κρύψει προσωπικά του πράγματα, sac voyage κ.ά. Τέλος, θα βρείτε καναπέδες με κρεβάτι και σε μικρό σχήμα και δεν θα πιστεύετε πόσο ευρύχωροι γίνονται όταν ανοίγουν.

 

Πολυθρόνες με Κρεβάτι ξενοδοχείου

Όπως και οι καναπέδες με κρεβάτι, έτσι και οι πολυθρόνες με κρεβάτι προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Ανεβάζουν τα standards με την πολυλειτουργικότητά τους και χαρίζουν μεγαλύτερη δυναμική φιλοξενίας και εξυπηρέτησης. Είναι «έξυπνη» επένδυση και σας βγάζει από τη δύσκολη θέση σε περίπτωση πληρότητας. Επίσης, μια πολυθρόνα με κρεβάτι, με το διττό της χαρακτήρα, μπορεί να εξασφαλίσει χώρο σε ένα μικρό δωμάτιο. Ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι προσφέρει λύση σε περίπτωση μικρού προϋπολογισμού του επισκέπτη, καθώς οι solo travelers έχουν αυξηθεί. Έτσι, οι πολυθρόνες με κρεβάτι μετατρέπονται σε μονό κρεβάτι προσφέροντας στυλάτη διαμονή υψηλής αισθητικής και την αίσθηση της φιλοξενίας και του σπιτιού σε ταξιδιώτες ως Πτυσσόμενα Έπιπλα. Επιλέξτε πολυθρόνες με κρεβάτι που ταιριάζουν με το στυλ και τη διακόσμηση του δωματίου.

 

Πτυσσόμενα κρεβάτια

Τα πτυσσόμενα κρεβάτια είναι πολυμορφικά έπιπλα που μπορεί να λειτουργούν το πρωί ως πολυθρόνα ή καναπές και το βράδυ να ανοίγουν και να γίνονται κρεβάτι. Ακόμα, μπορεί να είναι τροχήλατα και να βρίσκονται κάτω από ένα άλλο κρεβάτι. Ή να παραμένουν αναδιπλούμενα σε έναν αποθηκευτικό χώρο, αναμένοντας την αξιοποίησή τους. Σε κάθε περίπτωση, τα πτυσσόμενα κρεβάτια είναι πρακτικά γιατί χάρη στο έξυπνο σύστημά τους υπηρετούν την τάση που θέλει τα δωμάτια να είναι λειτουργικά. Το πιο σημαντικό είναι ότι προσφέρουν εξοικονόμηση χώρου, ενώ στην καρδιά της τουριστικής σεζόν και πληρότητας 100%, μπορεί να δίνουν λύση σε οικογένειες ή παρέες που χρειάζονται πολυλειτουργικούς χώρους.

Reset Password