Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Όλα όσα μας άρεσαν το 2021

Project CFW

Ένας χρόνος πέρασε και ήταν δύσκολος, απαιτητικός, γεμάτος εμπόδια λόγω της πανδημίας και των περιορισμών που αυτή έφερε. Η βιομηχανία όμως του design, της αρχιτεκτονικής, του επίπλου δεν έπαψε στιγμή να εξελίσσεται. Δεν έπαψε στιγμή να προσαρμόζεται στις νέες ανάγκες. Το ίδιο κάναμε και εμείς. Παραμείναμε αισιόδοξοι και δημιουργικοί.  Στο πλαίσιο αυτού, δημιουργήσαμε με αργά, αλλά σταθερά βήματα το CFW.GR. Μια σύγχρονη πλατφόρμα-βιβλιοθήκη όπου συγκεντρώσαμε έπιπλα, δομικά υλικά, διακοσμητικές επιφάνειες και άλλα προϊόντα ξύλου. Το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια, δυνατή και ενωμένη κοινότητα. Ένα εγχείρημα δύσκολο, μεγαλεπήβολο που όμως συγκέντρωσε γύρω του μια σειρά από επιτυχημένους πρωταγωνιστές της εγχώριας αγοράς επίπλου και δόμησης.  

Παράλληλα, καταγράφαμε τις σημαντικότερες τάσεις, τις αλλαγές που προέκυπταν συνεχώς, παρατηρούσαμε τις νέες ανάγκες τόσο των καταναλωτών, όσο και των επαγγελματιών.

Ό, τι μας καθόρισε, λοιπόν, την χρονιά που μας πέρασε μπορείτε να τα θυμηθείτε μαζί μας ξανά εδώ. 

 

 

Οι τάσεις του 2022


Δεν σταματήσαμε ποτέ να αναζητούμε και να καταγράφουμε ό, τι νέο προέκυπτε από τις διεθνείς αγορές, τα φεστιβάλ, τα συνέδρια και τις μεγαλύτερες εκθέσεις που αφορούσαν το έπιπλο, τη διακόσμηση, το interior design και την αρχιτεκτονική. 

 

Νέα δεδομένα στην αρχιτεκτονική
 

Οι αρχιτέκτονες και οι interior designer δεν σταμάτησαν να οραματίζονται ένα νέο αρχιτεκτονικό, αστικό περιβάλλον. Χαρακτηριστικό αυτή η εντυπωσιακή ξύλινη κατοικία.

Οι πιο καινοτόμες εξελίσσεις 

Παρά τους πολλούς μήνες lockdown, οι άνθρωποι του design δεν σταμάτησαν στιγμή να δημιουργούν ένα νέο συναρπαστικό μέλλον.  Το μοιραστήκαμε μαζί τους.

Περιβάλλον: Το στοίχημα της βιωσιμότητας

Κάναμε τα πάντα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία των βιώσιμων ξύλινων επίπλων και την έκκληση για παγκόσμια συνεργασία στο πλευρό της PEFC

Τα νέα της αγοράς

Καταγράφοντας τις ανάγκες των επαγγελματιών του χώρου μοιραστήκαμε ειδήσεις, νέα και τα σχέδια τους για το μέλλον.

Έργα με τη σφραγίδα των συνεργατών μας


Παίρνουμε έμπνευση από τα καλύτερα design concepts των μελών μας και τα μοιραζόμαστε με όλη την κοινότητα του CFW.

Νέα υλικά, καινοτόμες ιδέες και όλες οι νέες επιλογές


Παρά τις δύσκολες συνθήκες οι συνεργάτες μας δεν σταμάτησαν να δημιουργούν νέα, πρωτότυπα καινοτόμα προϊόντα που ανταποκρίνονταν στις νέες ανάγκες της εποχής. Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά:

Reset Password