Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

3 hi tech υπηρεσίες της Alfa Wood Group

H Alfa Wood Group είναι μια εταιρία που πρωταγωνιστεί στη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου στην Ελλάδα, αλλά και στα Βαλκάνια. Παρακολουθεί τις τάσεις, βάζει την υπογραφή της σε σημαντικά projects και επιθυμεί να συνεχίσει να παίζει σημαντικό ρόλο στο χώρο της ξυλείας τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

 

Για να καταφέρει, ποντάρει φυσικά στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην τεχνογνωσία αλλά και σε τρία σύγχρονα εργαλεία νέας γενιάς. Ένα εύχρηστο mobile app, ένα εργαλείο επαυξημένης πραγματικότητας το Alfa Room Visualizer, αλλά και το Alfa Design Studiο, ένα εργαλείο που μπορείτε να προσομοιώσετε το design του χώρου σας.

Στην Alfa Wood Group θέλουν το αποτέλεσμα να είναι αυτό που ακριβώς τους έχει ζητηθεί. Έχουν ανάγκη να οπτικοποιούν το τελικό αποτέλεσμα αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες. Για αυτό αποκτούν όλο και περισσότερα όπλα στη φαρέτρα τους για να βοηθήσουν κοινό και επαγγελματίες. Και αυτό δημιουργώντας το χώρο που έχουν ονειρευτεί και χρειάζονται. Οι αποδείξεις για τα παραπάνω είναι οι εξής:

Το νέο Mobile Application της Alfa Wood Group, έχει νέες δυνατότητες, φρέσκο design και υψηλή αισθητική. Ενώ παράλληλα είναι εύχρηστο και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας εργαλεία. Στην εφαρμογή μπορείτε να βρείτε το σύνολο των προϊόντων της εταιρίας. Τους καταλόγους με εύχρηστη μορφή για μπορείτε να τους ξεφυλλίζετε και χρήσιμα βίντεο. Μέσα από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ομίλου.

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι μπορείτε οποιαδήποτε ώρα να κάνετε ερεύνα. Και να έχετε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα της εταιρίας με όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, τις πιστοποιήσεις τους και τις προδιαγραφές τους.

Κατεβάστε το mobile application της ALFA WOOD από το Play Store σε Android συσκευές και από τo AppStore σε iOS συσκευές.

Επιπλέον, στο app της Alfa Wood Group όμως υπάρχουν και τα δύο βασικά εργαλεία της Alpha Wood που υπάρχουν διαθέσιμα και στο www.alfawood.gr. Ο λόγος για τα Alfa Room Visualizer και Alfa Design Studiο.

Το Alfa Room Visualizer είναι ένα εργαλείο επαυξημένης πραγματικότητας. Το οποίο σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να απεικονίσετε τα δάπεδα σας, μέσα στο σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Μέσα από αυτό το εργαλείο επαυξημένης πραγματικότητας δεν χρειάζεται πλέον να φαντάζεστε πώς θα μοιάζει το δάπεδο σας. Mπορείτε πλέον να το μετατρέψετε σε ζωντανή εικόνα ή σε φωτογραφία. Σας μοιάζει αυτό δύσκολο; Δεν είναι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε το app.

 

Επίσης, πολύ σημαντική υπηρεσία της Alfa Wood Group είναι το Alfa Design Studiο. Είτε το σπίτι σας είναι κλασικό είτε μοντέρνο, μεγάλο ή μικρό, υπάρχει τρόπος να οπτικοποιήσετε το καθιστικό σας . Την κουζίνα σας, το παιδικό δωμάτιο , την κρεβατοκάμαρα σας ή έναν επαγγελματικό χώρο. Πώς; Με το Alfa Design Studiο.

 

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό συμβουλευτικό on line εργαλείο, ένα πρόγραμμα οπτικοποίησης που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τις προσδοκίες σας. Να δείτε φωτογραφίες με ρεαλιστική απεικόνιση με τις διακοσμητικές επιφάνειες, τα έπιπλα και τα χρώματα που επιθυμείτε. Και όλα αυτά με σκοπό να έχετε μια καλύτερη και πραγματική εικόνα για τα προϊόντα του ομίλου Αlfa Wood.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό συμβουλευτικό εργαλείο, που σας δίνει τη δυνατότητα να οπτικοποιήσετε εύκολα όλες τις ιδέες σας για την ανανέωση ενός δωματίου ή ενός χώρου. Μέσω αυτής έχετε ολόκληρη τη συλλογή των επιφανειών της Alfa Wood στη διάθεσή σας, κάθε στιγμή, όπου και αν βρίσκεστε.

Μπορείτε να πειραματιστείτε με πολλά σκηνικά δωματίων, να διαμορφώσετε νέες ιδέες και συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων στα ήδη προτεινόμενα σκηνικά μας. Συνδεθείτε λοιπόν και διαμορφώστε το χώρο σας με τα έπιπλα που θα βρείτε στη βιβλιοθήκη μας συνδυάζοντας όλα τα υλικά του ομίλου Αlfa Wood. Επιφάνειες μελαμινών, πάγκους κουζίνας, πατώματα, επιλεγμένα χρώματα Ral). Ό, τι και να κάνετε στόχος είναι ο χώρος, το σπίτι των ονείρων σας. Μπείτε για να δείτε πώς λειτουργεί πατώντας εδώ:

Μπείτε στο μαγικό κόσμο της Alfa Wood Group και δημιουργήστε μαζί τους όσα ονειρεύεστε.

Reset Password