Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Οι πάγκοι κουζίνας του  Όμιλου  Alfa Wood Group “μαγειρεύουν” με επιτυχία την καινοτομία, το μοντέρνο design και την αειφορία με βιώσιμες πρακτικές.

Η επιλογή των υλικών, της αισθητικής, της λειτουργίας, αλλά και της πρακτικής είναι πάντά σημαντικά. Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο όμιλος Alfa Wood μία από τις κορυφαίες βιομηχανίες ξύλου στην Ελλάδα και μία από τις πιο σημαντικές στα Βαλκάνια. Ανάμεσα στα προϊόντα που φέρουν την υπογραφή του, οι πάγκοι κουζίνας είναι ιδανικοί για όσους δεν θέλουν να ρισκάρουν με την επιλογή τους.

Όσοι θέλουν να βάλουν στο προσωπικό ή τον επαγγελματικό τους χώρο πάγκους κουζίνας που σέβονται το περιβάλλον. Είναι διαθέσιμοι σε πολλά σχέδια με χαρακτηριστικά πρωτοτυπίας, καινοτομίας, ανθεκτικότητας και απόλυτης ευελιξίας-μιας και οι πάγκοι κουζίνας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πλάτες κουζίνας.

Σε αυτό προσθέστε το χαμηλότερο δυνατό κόστος και παράλληλα την ευκολότερη διαδικασία συντήρησης.

Πώς τα καταφέρνουν όλα αυτά;

Πάγκοι κουζίνας (alfa tops )  της Alfa Wood

Υλικά προϊόντων της Alfa Wood

Πάγκοι κουζίνας (alfa tops )  της Alfa Wood

Παρέχοντας πιστοποιημένα υλικά υψηλής ποιότητας με πρωτοποριακές τεχνολογίες. Συγκεκριμένα, οι πάγκοι κουζίνας  (ALFA TOPS) αποτελούνται από μοριοσανίδα η οποία επενδύεται με διακοσμητικό laminate υψηλής πίεσης (HPL). Οι επιφάνειες από HPL προσφέρουν μια αξιόπιστη και ανθεκτική προστασία κατά των βακτηρίων. Δίνουν μια νέα διάσταση σε σχέση με την υγιεινή και την καθαριότητα χάρη στην ενίσχυση που υπάρχει στην επιφάνεια του. Και αυτό με τη χρήση ειδικών κυτταρινούχων επικαλύψεων (overlay). Στο κάτω μέρος του πάγκου τοποθετείται μια ειδική γραμμή σιλικόνης σε όλο το μήκος ο  πάγκος  εργασίας, σχηματίζει ς ένα φράγμα για τις σταγόνες του νερού. Η υψηλή τους ποιότητα τους καθιστά ιδανικούς όχι μόνο για την κουζίνα, αλλά και για μπάνια, γραφεία και πάγκους καταστημάτων. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές διαφορετικές υφές υλικών . Από απομίμηση σε πέτρες, γρανίτες, μέχρι μάρμαρα, ξύλα. Σε πολλούς συνδυασμούς σε αποχρώσεις και υφές για να δημιουργήσετε ένα ατομικό στυλ έκφρασης με ποιότητα.

πάγκοι κουζίνας Alfa Wood
Οι συνδυασμοί μονόχρωμων επιφανειών πάγκων για την κουζίνα με υφή matt ή gloss είναι πάντα δημοφιλής και προσδίδουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα

πάγκοι κουζίνας  Alfa Wood
Οι πάγκοι κουζίνας με απομίμηση πέτρας ή τσιμέντου είναι εξαιρετικά ευέλικτοι και παρέχουν μοντέρνες λύσεις για την κουζίνα και μπορούν να συνδυαστούν με σκουρόχρωμες ή ανοιχτόχρωμες επιφάνειες για αντίθεση και διαφορετικά στυλ.

πάγκοι κουζίνας Απομίμηση μαρμάρου Alfa Wood
Απομίμηση μαρμάρου ή γρανίτη δίνουν την οπτική και την απτική αίσθηση και δημιουργούν ένα αυθεντικό στυλ υψηλής αξίας.
πάγκοι κουζίναςAlfa Wood
Metallic είναι εντυπωσιακοί καθώς τα Gloss εφέ δημιουργούν μοναδικά μοτίβα.
πάγκοι κουζίνας απομίμηση του φυσικού ξύλου
Απομίμηση του φυσικού ξύλου, προσδίδουν στην κουζίνα τέλεια εμφάνιση σύμφωνα με τις απαιτήσεις των σύγχρονων τάσεων.
πάγκοι κουζίνας απομίμηση του φυσικού ξύλου


Γενικά Χαρακτηριστικά

  • Ανθεκτικοί σε κρούσεις, τριβές, λεκέδες
  • Ισχυρή αντίσταση σε υπεριώδης ακτίνες UV
  • Δεν αποχρωματίζονται
  • Προσφέρουν προστασία κατά των βακτηρίων και δίνουν άλλη διάσταση στην υγιεινή και στην καθαριότητα.
  • Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι φιλικές προς το περιβάλλον
  • Κατηγορία εκπομπών φορμαλδεΰδης E1


Μάθετε περισσότερα για τους πάγκους κουζίνας από την εταιρεία Alfa Wood
Group https://alfawood.gr/

Reset Password