Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Τα νέα διακοσμητικά πάνελ της εταιρίας Cleaf στην Milan Desing Week

Η εταιρία Cleaf κατά την διάρκεια του supersalone, της ειδικής έκδοσης δηλαδή της Milan design week παρουσίασε την νέα της σειρά με διακοσμητικά πάνελ την οποία στην Ελλάδα την αντιπροσωπεύει η εταιρία KANELLI.

Η εταιρεία Kanelli βρίσκεται κοντά στους Έλληνες αρχιτέκτονες και product designers φροντίζοντας να ενημερώνεται για τις νέες αφίξεις στο χώρο της ξυλείας, της δόμησης και της αρχιτεκτονικής. Επίσης, φροντίζει να προμηθεύει τις πιο ιδιαίτερες συλλογές τεχνητών επιφανειών ξυλείας για εσωτερική διακόσμηση, παραμένοντας ανταγωνιστική σε παγκόσμια κλίμακα.

Την τελευταία δεκαετία ειδικεύεται στις ξεχωριστές και καινοτόμες επιφάνειες της ιταλικής Cleaf, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή σε έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας, σε οικιστικούς και επαγγελματικούς χώρους.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία δίνει τη δυνατότητα τους ειδικούς του χώρου να έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε 60 διαφορετικές υφές με χαρακτηριστικό την τρισδιάστατη υφή ,σε περισσότερα από 600 διαφορετικά χρωματικά ντεκόρ δίνουν τη δυνατότητα για μεγάλη ποικιλία στις κατασκευές.

Με αφορμή το Milano Design Week, η Cleaf παρουσίασε το RETAIL SPACES, ένα installation που διερευνά ένα νέο τρόπο ερμηνείας της συλλογής Cleaf μέσω της ανάλυσης των τεσσάρων θεμάτων: τη μόδα, το φαγητό, τα έπιπλα και το μέλλον για να μας συστήσει πιθανές εφαρμογές υφασμάτων και άλλων υλικών στις επιφάνειες.

Reset Password