Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Very Peri: Αυτό είναι το μοβ του 2022 σύμφωνα με την Pantone

H Pantone ανακοίνωσε το χρώμα του 2022, το οποίο ονομάζεται Very Peri. Περιγράφεται ως μια ιδιαίτερη απόχρωση που συνδυάζει την ηρεμία του μπλε με την ενεργητική διάθεση κόκκινου. Το χρώμα που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί πολύ μέσα στο νέο έτος. Και ήδη έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια βιομηχανία της μόδας. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, προέκυψε μέσα από την σκέψη και την ανάλυση του τι έχουμε περάσει τον προηγούμενο χρόνο εξαιτίας της πανδημίας. «Καθώς μεταβαίνουμε σε έναν κόσμο με πρωτοφανείς αλλαγές. Το Pantone 17-3938 Very Peri δείχνει μια φωτεινή διάθεση και μια δυναμική παρουσία. Που προωθεί τη δημιουργική έκφραση» σύμφωνα με την Pantone.

Είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία δημιουργεί ένα χρώμα αντί να ανατρέξει σε ένα ήδη υπάρχον από το αρχείο της. Μια διόλου τυχαία απόφαση, καθώς επιθυμεί να δώσει το έναυσμα για κάτι καινούργιο. Για κάτι φρέσκο και κάτι πραγματικά καινοτόμο και δημιουργικό. «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να βρούμε ένα νέο χρώμα. Γιατί έχουμε ένα πολύ νέο όραμα για τον κόσμο τώρα», δήλωσε η Εκτελεστική Διευθύντρια της Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman.

Very Peri

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και σύμφωνα με την εταιρεία, «το Very Peri συμβολίζει την ψηφιακή εποχή που εναρμονίζεται πλήρως στο πνεύμα των καιρών. Καθώς περνάμε από μια έντονη περίοδο αποξένωσης, οι αντιλήψεις και τα standards αλλάζουν και οι ζωές μας. Ακόμη και σε ψηφιακό επίπεδο, επιστρέφουν σε μια νέα κανονικότητα με διάφορους τρόπους».

Από το 2000, η Pantone ανακοινώνει το κορυφαίο χρώμα της χρονιάς. Θυμίζουμε πως τα χρώματα του 2021, ήταν το Ultimate Gray και το Cheerful Yellow ενώ για το 2020 η εταιρεία είχε ψηφίσει το Royal Blue.

Reset Password