Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Διακοσμητικά πάνελ με υπογραφή τη φαντασία σας

Σχέδια, χρώματα, φωτογραφίες, λογότυπα δίνουν ζωή σε πόρτες, ντουλάπες, τοίχους, χάρη στην ψηφιακή εκτύπωση σε μελαμίνη.

Διακόσμηση και σχεδιασμός που ξεχωρίζουν… Η ψηφιακή εκτύπωση σε μελαμίνη προσφέρει δυνατότητες για φλόραλ σχέδια, γεωμετρικά σχήματα, φωτογραφίες, λογότυπα, εικόνες ή κάποια δική σας έμπνευση. Όλα τα παραπάνω κοσμούν επιφάνειες μελαμίνης σε έπιπλα, τοίχους, πόρτες κ.ά. Την υπηρεσία ψηφιακής εκτύπωσης σε μελαμίνη προσφέρει η εταιρεία Akritas και απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου και ιδιώτες.

ψηφιακή εκτύπωση μελαμίνη Akritas
Σχέδια ψηφιακής εκτύπωσης σε μελαμίνη, Akritas

Γιατί digital εκτύπωση σε μελαμίνη;

Σταθερή εσωτερική δομή και εξαιρετική αντίσταση στην χάραξη και την τριβή είναι μόνο μερικά από τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μελαμίνης με βάση την μοριοσανίδα ΑΚRIPAN®. Η μελαμίνη έχει επένδυση με εμβαπτισμένη επιφάνεια ψηφιακής εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας και αποτελεί ένα προϊόν ειδικής τεχνολογίας.

Η ψηφιακή εκτύπωση σε μελαμίνη προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες για φωτορεαλιστικά σχέδια σε γραφικές δομές και σε όλες τις χρωματικές παραλλαγές. Αποτυπώνει με κάθε λεπτομέρεια σχέδια και χρώματα. Για το λόγο αυτό οι εφαρμογές με digital εκτύπωση είναι ιδανικές για δημιουργία κάθε επίπλου οικιακής ή επαγγελματικής χρήσης.

Ειδικότερα, η κλασική σειρά από μελαμίνες της ΑΚRITAS διατίθεται σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Περιλαμβάνει μονόχρωμες αποχρώσεις και σχέδια απομιμήσεων ξύλου ενώ είναι διαθέσιμη σε διαφορετικές επιφάνειες που αναδεικνύουν τους χρωματισμούς και προσφέρουν ιδανικές λύσεις για εσωτερικές κατασκευαστικές εφαρμογές.

digital εκτύπωση σε μελαμίνη
Ψηφιακή εκτύπωση σε μελαμίνη, Akritas

Με το Digital print η εταιρεία Akritas παρέχει:

1. Νέα, καινοτόμα και οικολογικά εργαλεία για τη διακόσμηση, την αρχιτεκτονική και την επιπλοποιία.
2. Digital εκτύπωση σε μελαμίνη, οικονομική και ανθεκτική στο χρόνο, με λεπτομερή και άψογη απεικόνιση των έντονων χρωμάτων
3. Μεγάλη γκάμα επιλογών στο σχέδιο, τα σχήματα, χρώματα χωρίς τεχνικούς και άλλους υλικούς περιορισμούς.
4. Επιφάνειες κατάλληλες για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, οριζόντιας ή κάθετης εφαρμογής, για έπιπλα ή τοίχους.

Το digital print σε μελαμίνη διατίθεται στις διαστάσεις 2,800×2,070×18 mm και 2,800×2,070×8 mm. Επίσης διατίθεται ΑΒS σε όλους τους κωδικούς σε διάσταση 22/08 mm.

Info: Η εταιρεία Akritas έχει πορεία που υπερβαίνει τα 40 χρόνια στο χώρο των ημιέτοιμων στοιχείων επιπλοποιίας. Διαθέτει το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής μελαμίνης στην Ελλάδα.

Ψηφιακή εκτύπωση σε μελαμίνη, Akritas
Reset Password