Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Alfawood

Larisa, Larisa, Larisa, Thessaly Greece - 41500

+30241056285




Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request








Μια οικογενειακή επιχείρηση με μοναδικό χαρακτήρα προσφέρει υπηρεσίες κοντά στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Όμως η επιχείρηση λειτουργεί μέσα από ένα πολύ πιο προσωπικό και συναισθηματικό πρίσμα.

Περισσότερα

Οι στόχοι μας και οι αξίες μας διαμορφώνονται από τη βαθιά μας πίστη στον άνθρωπο και τον κόσμο και αποσκοπούν στο να χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας: τη γη μας, το εργατικό δυναμικό της επιχείρησής μας, και τους συνεργάτες μας.

Οι ιδρυτές του ομίλου ALFA WOOD από το 1981 έως και σήμερα, έχουν οδηγήσει βήμα προς βήμα σε μεγάλες επιτυχίες, καθιστώντας την ALFA WOOD τη μεγαλύτερη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου στην Ελλάδα και μία από τις πιο σημαντικές στα Βαλκάνια.

Μαζί εδραίωσαν με επιτυχία τη θέση του ομίλου ALFA WOOD στην ελληνική και διεθνή αγορά και παραμένουν αυστηροί στις σημαντικές κεντρικές τους αξίες: δυναμισμός, πίστη, αίσθημα ευθύνης και εμπιστοσύνη.

Οι ιδρυτές της εταιρείας μεριμνούν ακούραστα για την ανάπτυξη του ομίλου σχεδιάζοντας πρωτοποριακές κατευθυντήριες γραμμές που υποστηρίζονται από την ικανότητα των μελών του διοικητικού συμβουλίου.Όλα αυτά τα χρόνια οραματίζονται και θέτουν συλλογικά βιώσιμους στόχους στο δρόμο για το μέλλον, εξασφαλίζοντας την επίτευξή τους και επεκτείνοντας τις υπηρεσίες προς νέες, πιο φιλόδοξες κατευθύνσεις.

Λιγότερα

AlfaIndoor 2020
AlfaSurfaces 2020
AlfaFlooring 2020

Προϊόντα

<script>” title=”<script>

Collection Alfa Surfaces - Πάνελ με Καπλαμά

Collection Alfa Surfaces - Ακρυλικό Πάνελ

Collection Alfa Surfaces - Πάνελ Μελαμίνης

Collection Alfa Indoor

Collection Alfa Flooring

Collection Alfa Tops

Κατάλογοι
AlfaIndoor 2020
AlfaSurfaces 2020
AlfaFlooring 2020
Πρόσφατα Άρθρα της Alfawood
Reset Password