Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Ηχοαπορροφητικά πάνελ: Το hot trend στις επενδύσεις επιφανειών.

Η Alfa Wood μας συστήνει τα ηχοαπορροφητικά πάνελ ALFA SONIC, τη νέα τάση στις επενδύσεις τοίχων και άλλων επιφανειών. Αλλά πριν σας πούμε περισσότερα για τα ηχοαπορροφητικά πάνελ, θα μάθουμε πρώτα τι ακριβώς είναι.

Ξύλινα Πάνελ Ηχοαπορροφητικά Alfa Sonic

Ξύλινα Πάνελ Ηχοαπορροφητικά Alfa Sonic

Αρχικά, πρόκειται για υψηλής αισθητικής σχεδιασμένα διακοσμητικά πάνελ τοίχου και οροφής από λωρίδες ξύλου. Επιπλέον, διαθέτουν υψηλής ποιότητας ηχοαπορροφητικές και ακουστικές ιδιότητες. Με άλλα λόγια, έχουν τη δυνατότητα να βελτιώνουν την ποιότητα ήχου και της ακουστικής στο χώρο που θα τοποθετηθούν.

Για παράδειγμα, οι σκληρές επιφάνειες, όπως η πέτρα, το γυαλί ή το μέταλλο που αντανακλούν τον ήχο και αυξάνουν τα επίπεδα θορύβου. Βέβαια, αυτό δεν συμβαίνει με το ξύλο των ηχοαπορροφητικών πάνελ της Αlfa wood από καπλαμά ξύλου. Αναμφίβολα ξεχωρίζουν λόγω του ότι προσφέρουν μεγάλη ηχητική απορρόφηση και μείωση θορύβου. Συγχρόνως, έχουν εξαιρετική αισθητική και αναβαθμίζουν και οπτικά ένα δωμάτιο χαρίζοντας τού ξεχωριστό στυλ και μοντέρνα όψη.

ακουστικά πάνελ

Ειδικότερα, με τα ακουστικά πάνελ μπορείτε να επενδύσετε διάφορες επιφάνειες, μικρές ή μεγάλες είτε πρόκειται για οικιακή είτε για εμπορική χρήση. Φυσικά όχι μόνο σε τοίχους και οροφές, αλλά και άλλα σημεία στο σπίτι σας ή σε επαγγελματικούς χώρους: όπως τοίχους, κρεβάτια, έπιπλα.

Ταυτόχρονα, ειδικοί επαγγελματικές τα χρησιμοποιούν ευρέως σε αίθουσες συναυλιών και μουσικής, θέατρα ή συνεδριακά κέντρα. Επομένως, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι σας δίνεται η δυνατότητα να μεταμορφώσετε γρήγορα κάθε χώρο. Επίσης τα Ηχοαπορροφητικά πάνελ εγκαθιστούνται πανεύκολα και γρήγορα! Αναμφίβολα, είναι ανθεκτικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Συνεπως, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή στις επενδύσεις επιφανειών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: Τα ηχοαπορροφητικά πάνελ με ξύλινη όψη αποτελούνται από MDF και επένδυση καπλαμά 10mm, είναι τοποθετημένα σε μαύρα πάνελ 12mm. Επίσης, θα τα βρείτε στις αποχρώσεις δρυ, δεσποτάκι και καρυδιάς, με διαστάσεις 22 x 2400 x 600mm και 3000 x 600 x 22mm.

Ηχοαπορροφητικά πάνελ Alfa Sonic

Δείτε περισσότερα για τα Ηχοαπορροφητικά πάνελ Alfa Sonic εδώ

Reset Password