Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Alfa Wood: Δυο νέες συλλογές της με έτοιμους καπλαμάδες μαρκετερί απογειώνουν την τέχνη του καπλαμά

H Alfa Wood παρουσιάζει δυο νέες κατηγορίες έτοιμους μαρκετερί καπλαμάδες. Ο λόγος για τις L’arte del legno και την Intarsio που θα μπουν στη μεγάλη ποικιλία πάνελ με καπλαμά της Alfa Wood.

Η τέχνη του μαρκετερί καπλαμά: L’arte del legno 2023 της Alfa Wood


Η Alfa Wood για ακόμη μια φορά αφουγκράζεται τις τάσεις του σήμερα. Γι’ αυτό καινοτομεί με τη νέα σειρά L’arte del legno 2023. H νέα collection λανσάρει την παραδοσιακή τεχνοτροπία μαρκετερί. Πρόκειται για μια νέα γκάμα σχεδίων μαρκετερί, που ξεχωρίζουν. Γιατί; Για τα γεωμετρικά τους σχήματα με ετοίμους καπλαμάδες μαρκετερί δημιουργούν την ανεπαίσθητη ψευδαίσθηση κίνησης με τρισδιάστατα μοτίβα.

Μαρκετερί καπλαμάδες

Επιπλέον, αποτέλεσμα αυτής της ψευδαίσθησης που έχει τις ρίζες της στα illusions της op art είναι ο εξαιρετικός, αρχικός σχεδιασμός. Είναι αυτός που αποτυπώνεται στην πρώτη ύλη με χειροποίητα μέσα. Είναι αυτά που εξασφαλίζουν το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα πάντα με την ποιότητα που φέρουν τα προϊόντα της Alfa Wood. Οι δημιουργοί του μπορούν να είναι περήφανοι για τον τρόπο που οι ασκήσεις γεωμετρίας έχουν συνδυαστεί με τα χρώματα του φυσικού ξύλου σε δισδιάστατο επίπεδο. Στις επιφάνειες αποτυπώνονται απλές, γεωμετρικές μορφές, που αποδομούνται με περιστροφή ή μερική διαγραφή και οργανώνονται στο ανάπτυγμά τους. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργείται μια διαφορετική οπτική εκδοχή που εξαρτάται κάθε φορά από την οπτική γωνία.

Έτσι, τα μοτίβα που προκύπτουν μπορούν να δώσουν χαρακτήρα, προσωπικότητα και ιδιαίτερο στυλ σε έπιπλα όπως: τραπεζαρίες, μπουφέδες, επιφάνειες τραπεζιών, αλλά και σε πόρτες εσωτερικού χώρου, προσόψεις αποθηκευτικών χώρων, επενδύσεις τοίχων. Επίσης, φαντασία να υπάρχει και μπορεί να βρει εφαρμογή σε πολλές κατασκευές. Σε κεφαλάρια, έργα τέχνης, μουσικά όργανα.

Living room interior have cabinet for tv in cement room with concrete wall.3d rendering

Η ΙΝΤΑRSIO 2023 της Alfa Wood αποτίει φόρο τιμής στην κλασική τεχνοτροπία του καπλαμά


Αν αναζητάτε κάτι πιο minimal και απλό τότε η νέα συλλογή Intarsion 2023 είναι η επιλογή σας. Η νέα συλλογή της Alfa Wood αποτελείται από χειροποίητες μαρκετερί σε διάφορες ποιότητες καπλαμά και σχέδια με κύριο χαρακτηριστικό την απλότητα, τις λιτές γραμμές και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του ξύλου.
Μία collection που αποτίει φόρο τιμής στα κλασικά σχέδια της παραδοσιακής διακοσμητικής τέχνης του μαρκετερί. Με σχολαστική επιλογή του φυσικού καπλαμά και το σωστό σχεδιασμό, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην αποτύπωση των φυσικών νερών του ξύλου.

Οι διαθέσιμες διαστάσεις στις L’arte del legno και Intarsio : 3050x1220mm , 2440x1220mm , Καθώς και σε ειδικές διαστάσεις (εξατομικευμένες)

Αναζητήστε τις νέες κατηγορίες και τα σχέδια της Alfa Wood εδώ.

Reset Password