Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Έπιπλα σπιτιού & κήπου Set Sa: Απλότητα & φινέτσα με οικολογικά υλικά

Με βασικό στόχο να φέρει τη φύση και την παράδοση στον καθημερινό μας χώρο, η Set Sa παρουσιάζει τις τελευταίες της σειρές επίπλων. Έπιπλα σπιτιού από την Set sa με βιώσιμα και οικολογικά υλικά συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική. Η απλότητα συναντά την πολυτέλεια ενώ κάθε σειρά επίπλων είναι εμπνευσμένη από διάφορες πολιτισμικές παραδόσεις. Η εταιρεία που μετράει περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες παρουσίας, υιοθετεί μια προοδευτική προσέγγιση. Δεν παράγει απλά έπιπλα σπιτιού και κήπου.Tιμάει την αειφορία και τα διαφορετικά πολιτιστικά στοιχεία. Με οδηγό παραδοσιακές τεχνικές και δεξιοτεχνία αρχαιοτάτων χρόνων, η Set Sa δημιουργεί έργα τέχνης. Ανακαλύψτε όλες τις νέες συλλογές. Καθεμία αντιπροσωπεύει μια μοναδική προσέγγιση προς τη διακόσμηση και αντικατοπτρίζει το πάθος και τη δημιουργικότητα.

Σειρά επίπλων KANSO: Φινέτσα & απλότητα Japandi από τη Set Sa

Η σειρά επίπλων KANSO της Set διακρίνεται για την εκλεπτυσμένη αισθητική της και τη βιώσιμη προσέγγισή της. Έπιπλα σπιτιού με το χαρακτηριστικό ύφος Japandi, που συνδυάζει Σκανδιναβικό κι Ιαπωνικό στυλ, αναδεικνύ τουνην ομορφιά της απλότητας. Οικολογικά υλικά όπως το μπαμπού, το τικ αλλά και το σίδερο αναδεικνύουν την αίσθηση του minimal τόσο στο σπίτι αλλά και σε εξωτερικούς χώρους και σε ξενοδοχεία.

Σειρά επίπλων SLOW: Η αισθητική της αργής κίνησης wabi-sabi

Με έμπνευση από τη φύση και την ιαπωνική φιλοσοφία της αργής κίνησης “wabi-sabi”, η σειρά επίπλων SLOW της Set αναδεικνύει την ομορφιά της απλότητας της ατέλειας. Με υφές και γραμμές που προσδίδουν αίσθηση ηρεμίας, αυτή η σειρά με έπιπλα σπιτιού από βιώσιμα και οικολογικά υλικά προσδίδει ευαισθησία και αυθεντικότητα στα κομμάτια της σειράς.

Σειρά επίπλων RECLAIMED: Έμπνευση Set Sa από αρχαίες ινδονησιακές τεχνικές

Η συλλογή επίπλων RECLAIMED είναι εμπνευσμένη από ινδονησιακές αρχαίες τεχνικές χειροτεχνίας. Με δεξιοτεχνία αρχαίας παράδοσης, αναδεικνύει την ομορφιά και την αντοχή του ανακυκλωμένου ξύλου τικ. Η χρήση φυσικών υλικών και η συνεργασία της Set Sa με έμπειρους Ινδονήσιους καλλιτέχνες οδηγούν σε βιώσιμα έπιπλα σπιτιού που αποπνέουν αισθητική και αυθεντικότητα.

Σειρά επίπλων BRUTAL: Η Δύναμη του υαλόβαμβακα-μπετόν

Η σειρά επίπλων BRUTAL ενσαρκώνει τη δύναμη του υαλοβάμβακα-μπετόν. Προσφέρει έπιπλα ανθεκτικά στις αντίξοες καιρικές συνθήκες. Με χειροποίητα κομμάτια και μια εντυπωσιακή αισθητική, αυτή η σειρά με έπιπλα σπιτιού είναι ιδανική για εξωτερικούς χώρους και χώρους φιλοξενίας.

Σειρά επίπλων CLASSICS: Η διαχρονική κομψότητα του Mid-century Modern

Η συλλογή επίπλων CLASSICS αναδεικνύει τη διαχρονική ομορφιά του Mid-century Modern στυλ. Αντιπροσωπεύει τη διαχρονική κομψότητα και τη συνύπαρξη ρετρό στοιχείων και έπιπλα σπιτιού με μινιμαλιστικές γραμμές σκανδιναβικής αισθητικής.

Σειρά επίπλων DOLCE VITA: Παράδεισος πολυτέλειας και χαλάρωσης από τη Set Sa

Η σειρά επίπλων DOLCE VITA φέρνει τη γλυκιά ζωή της Ιταλίας στον εξωτερικό χώρο. Με επώνυμες ξαπλώστρες και ομπρέλες από την Ιταλία και την Ινδονησία, η Set φέρνει έναν επίγειο παράδεισο. Τα οικολογικά και βιώσιμα έπιπλα κήπου της σειράς προσφέρουν πολυτέλεια και χαλάρωση στον κήπο, τη βεράντα ή σε επαγγελματικούς χώρος.

Η σειρά Set Sa που σας ταιριάζει

Επιλέξτε τη σειρά επίπλων Set που αντικατοπτρίζει το γούστο και τις ανάγκες σας. Δώστε στον χώρο σας μια νέα διάσταση με στυλ και λειτουργικότητα. Επιλέξτε έπιπλα με τη μοναδικότητα της φύσης και της παράδοσης. Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές με βιώσιμα έπιπλα από οικολογικά υλικά της Set Sa εδώ.

Μάθετε περισσότερα για τη Set Sa στο επίσημο site της εταιρείας.

 

 

Reset Password