Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Τα έπιπλα εξωτερικού χώρου έτσι όπως τα ονειρευόμαστε από τη SET SA

Διαλέγοντας τα έπιπλα εξωτερικού χώρου φροντίζουμε τους κήπους, τις αυλές και τις βεράντες μας.

Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που έπιπλα εξωτερικού χώρου είναι οι πρωταγωνιστές. Το σπίτι, το διαμέρισμά μας δεν μας χωρά. Νιώθουμε να μας περιορίζει. Δεν μας κρατάνε οι τοίχοι. Ο καναπές του σαλονιού σαν να χάνει την εμπιστοσύνη που του έχουμε όλους τους άλλους μήνες του χρόνου. Από την άλλη, οι βεράντες, οι κήποι και τα μπαλκόνια μας ζητούν κοντά τους. Μας καλούν. Μας περιμένουν τα βράδια που θα επιστρέφουμε από τη δουλειά για να απολαύσουμε εκεί το υπόλοιπο της ημέρας. Ενώ τα σαββατοκύριακα μας θέλουν αποκλειστικά στην αγκαλιά τους και γίνονται οι μικρές αστικές μας οάσεις χαλάρωσης και ηρεμίας. Στο CFW θα βρείτε έπιπλα κήπου, έπιπλα βεράντας, διακόσμηση μπαλκονιού, σαλόνια.

Τα Έπιπλα Εξωτερικού Χώρου

Για όλα τα παραπάνω, το έπιπλο εξωτερικού χώρου αυτή την εποχή έχουν την τιμητική τους. Γίνονται τα αγαπημένα μας και πρέπει να είναι άνετα, καλαίσθητα και να ακολουθούν τις τάσεις της εποχής. Γιατί ναι…και τα έπιπλα εξωτερικού χώρου ακολουθούν τις τάσεις του μοντέρνου σχεδιασμού. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και καλύτερα, αποκτούν νέες ιδιότητες, ενώ εμφανίζονται όλο και περισσότερα είδη για να κάνουν την outdoor εμπειρία πιο ολοκληρωμένη, πιο πλούσια για τη διακόσμηση μπαλκονιού.

Η SET SA

Πλέον, οι συλλογές των μεγαλύτερων οίκων και brands δεν αποτελούνται μόνο από σαλόνια εξωτερικού χώρου. Οι συλλογές από έπιπλο εξωτερικού χώρου έχουν εμπλουτιστεί με ομπρέλες, σεζλόνγκ, διάφορα είδη καθισμάτων, φωτιστικά, άπειρα διακοσμητικά και αξεσουάρ, ειδικά υφάσματα, Έπιπλα κήπου.

Οι άνθρωποι της εταιρίας SΕΤ SA έχοντας κατανοήσει τη σημασία αυτής της outdoor εμπειρίας έχουν καταφέρει να συγκεντρώσουν μια από τις πιο ενημερωμένες συλλογές από έπιπλο εξωτερικού χώρου και κήπου για να σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε, αλλά και να εξοπλίσετε τους μικρούς ή μεγάλους υπαίθριους παραδείσους σας στην πόλη, το νησί ή το χωριό, αλλά και μεγάλους χώρους εστίασης ή φιλοξενίας.

MZM4988 ΚΑΝΑΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η SΕΤ SA είναι μια οικογενειακή επιχείρηση εισαγωγής επίπλων και υπηρεσιών διακόσμησης χώρων που εδώ και δύο γενιές, γεμάτες πάθος για το design και την διαχρονική αισθητική φέρνει στην ελληνική αγορά μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα brands με σκοπό να ικανοποιήσουν την δίψα μας για το ωραίο, το λειτουργικό, το σπάνιο, αλλά και το χρήσιμο και προσιτό. Τα έπιπλα βεράντας και οι συλλογές που επιλέγουν έχουν εξοπλίσει μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα projects: ξενοδοχεία, σπίτια, γραφεία, εστιατόρια και καφέ. Πάντα με γνώμονα το καλό γούστο, την διάρκεια στο χρόνο και την σωστή σχέση ποιότητας-τιμής.

Εμείς ξεχωρίσαμε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά Σαλόνια εξωτερικού χώρου και κήπου που βρήκαμε στη SΕΤ SA.

UMBRELLA ‘TRADITIONAL BLEND, HKLIVING.

EMMA Daybed alto πολυθρόνα εξωτερικού χώρου

Emma Cross Daybed compact πολυθρόνα εξωτερικού χώρου

Reclips Καρέκλα Μεταλλική Κουνιστή

LEAF Τραπέζι Δείπνου // BAMBOO

EMMA Coffee table Τραπεζάκι μικρό εξωτερικού χώρου

ΣΕΤ ΜΑΞΙΛΑΡΙΩΝ ΚΑΝΑΠΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Δείτε περισσότερα έπιπλα εξωτερικού χώρου της SET SA πατώντας εδώ.

Reset Password