Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Set

21 χλμ Μαραθώνος 88, Πικέρμι Αθήνα, Attica Greece - 19009

+302106036190
Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request
Η SET Α.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα των επίπλων για ξενοδοχεία και  επαγγελματικούς χώρους όπως εστιατόρια, καφετέριες, beach bar, δημόσια κτίρια, γραφεία και ιδιωτικές κατοικίες.

Η εταιρεία ξεκίνησε την επαγγελματική της δραστηριότητα το 1978 με εισαγωγές  επίπλων και υπηρεσιών διακόσμησης , εστιάζοντας κατά κύριο λόγο στο οικιακό και επαγγελματικό έπιπλο. Περισσότερα

Η  έδρα της εταιρείας βρίσκεται  στην Αθήνα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις , και διαχειρίζεται δυο εγκαταστάσεις παραγωγής μασίφ ξύλινων teak επίπλων τα οποία βρίσκονται στην Ινδονήσια και είναι εξοπλισμένα με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, εκσυγχρονίζοντας έτσι τις παραδοσιακές μεθόδους της τοπικής χειροτεχνίας και υποστηρίζοντας οικονομικά τις ευάλωτες κοινότητες των τεχνίτων.

Από το 2020 εισάγει και διαθέτει αποκλειστικά στην Ελλάδα, έπιπλα και παραδοσιακά αντικείμενα από την Αφρική, κατασκευασμένα από 100% φυσικά, βιώσιμα, τοπικά υλικά υποστηρίζοντας οικονομικά πάνω από 600 τεχνίτες και φροντίζοντας για την διατήρηση και συνέχιση από γενιά σε γενιά, των τοπικών μεθόδων χειροτεχνίας και πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η οικονομική ενίσχυση των ασθενέστερων αυτών τόπων, συμβάλλει ταυτόχρονα στην βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου και την δημιουργία σχολείων, καταπολεμά την φτώχεια και δημιουργεί βιώσιμες, αξιοπρεπείς συνθήκες οικονομίας και βιοπορισμού για τους κατοίκους τους.

Σήμερα, η δεύτερη γενιά της εταιρίας SET SA εξειδικεύεται  στην κατασκευή  και εισαγωγή επίπλων για κατοικίες , ξενοδοχεία , εστιατόρια, bar και καφέ με εξειδίκευση στην απλοποίηση της προμηθευτικής διαδικάσίας, το tailormade custom έπιπλο, το τελικό προιόν του styling ενώ συνεργάζεται στενά με ένα ευρύ φάσμα αρχιτεκτονικών γραφείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λειτουργώντας καθοδηγητικά στην επιλογή των κατάλληλων -αισθητικά, λειτουργικά και κοστολογικά- προιόντων για το εκάστοτε έργο.

Διεθνής προσανατολισμός

Η εταιρία SET SA παρουσιάζει μεγάλη εξωστρεφή δραστηριότητα με στόχο την είσοδο της  σε όλες τις σημαντικές διεθνείς αγορές. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία συμμετέχει σε  μεγάλες διεθνείς  έκθεσεις επίπλων στην Ευρώπη , IMM COLOGNE , EQUIP PARIS κλπ με τα προιόντα που παράγει η ίδια.

Προϊόντα

Η συλλογές προϊόντων της  εταιρίας  SET SA προορίζονται τόσο για εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους.

Τα προϊόντα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου είναι :
Ξαπλώστρες, τραπέζια, καρέκλες, καναπέδες, είδη διακόσμησης, κασπώ, γλάστρες, χαλιά και φωτιστικά.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα έπιπλα και τα διακοσμητικά αντικείμενα, προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές καλλιέργειας και είναι 100% φυσικά και βιώσιμα: Μασίφ Teak ή Suar Ινδονησίας, Bamboo, Rattan, Upcycled- Recycled Teak-(Ανακυκλωμένο μασίφ ξύλοTeak) από κατεδαφισμένες κατοικίες, εγκαταστάσεις παραγωγής,παροπλισμένα αλιευτικά σκάφη, ράγες τραίνων.

Καθίσματα και υφάσματα από συνθετικό πλαστικό, προερχόμενο από ανακυκλωμένα δίχτυα αλιείας και πλαστικά μπουκάλια.


Προϊόντα

<script>” title=”<script>

Projects

Κατάλογοι
HKliving Chapter 2
HKliving Chapter 3
ObjetNomad SS20 Boutique SET
Slow Catalog
Boutique

HKliving Chapter 2
HKliving Chapter 3
ObjetNomad SS20 Boutique SET
Slow Catalog
Boutique
Πρόσφατα Άρθρα της Set
Reset Password