Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Metridis Philosophy: Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της διακόσμησης

Στον άκρως δημιουργικό κόσμο της Metridis Philosophy, η διακόσμηση μετατρέπεται σε μια πλούσια και συναρπαστική εμπειρία. Η υψηλή αισθητική και η καινοτομία είναι συνοδοιπόροι σε αυτό το ταξίδι στον κόσμο της διακόσμησης. Η Metridis Philosophy αναδεικνύει μια πλήρη συλλογή προϊόντων, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις για κάθε γωνιά του σπιτιού. Ύφασμα επίπλωσης, έπιπλα, χαλιά, κουρτίνες, ταπετσαρίες τοίχου, αρχιτεκτονικά υλικά και παιδικές συλλογές είναι λίγα μόνο από όσα προσφέρει. Το μεράκι για τη δημιουργία μοναδικών υφασμάτων φαίνεται σε κάθε λεπτομέρεια.

Ταπετσαρία τοίχου Reflect από τη Metridis Philosophy
Ταπετσαρία τοίχου Reflect από τη Metridis Philosophy

Συναρπαστική διακόσμηση με ολοκληρωμένη συλλογή από υφάσματα

Η εκτεταμένη συλλογή της Metridis Philosophy στα υφάσματα επίπλωσης διακρίνεται για την εντυπωσιακή ποικιλία της. Στη συλλογή συναντάμε διάσημα brands, όπως Romo και Alcandara, μέχρι την πρωτοποριακή Kirkby Design και πολλές άλλες επώνυμες μάρκες. Η εταιρεία προσφέρει ύφασμα υψηλής ποιότητας, κατασκευασμένο από μετάξι, μαλλί, βαμβάκι, και λινό. Υφάσματα που δημιουργούν επίσης μοναδικές κουρτίνες που αναβαθμίζουν τον χώρο με πολυτέλεια.

Ύφασμα Zink για ιδιαίτερες κουρτίνες από την εταιρεία Μετρίδης
Ύφασμα Zink για ιδιαίτερες κουρτίνες από την εταιρεία Μετρίδης

Χαρακτήρας Metridis Philosophy με χαλιά, φωτιστικά και ταπετσαρίες τοίχου

Τα χαλιά, τα φωτιστικά, και οι ταπετσαρίες τοίχου Μετρίδης συμπληρώνουν τον χώρο, προσδίδοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας, η Metridis Philosophy αναδεικνύει τη μοναδικότητα κάθε πελάτη. Όταν δε πρόκειται για υψηλής ποιότητας ταπετσαρίες, η METRIDIS είναι το όνομα που ξεχωρίζει. Η δημιουργία haute couture συλλογών σε ταπετσαρίες, κουρτίνες και λοιπά προϊόντα προσφέρουν αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε δημιουργία!

Ταπετσαρία τοίχου Reflec από τη Metridis Philosophy
Ταπετσαρία τοίχου Reflect από τη Metridis Philosophy

Παιδικές συλλογές: Ύφασμα για πολυχρωμία και διασκέδαση

Για τους μικρούς μας φίλους, η Metridis Philosophy προσφέρει παιδικές συλλογές που ενσωματώνουν παιχνιδιάρικα σχέδια και ανθεκτικά υλικά, δημιουργώντας ένα μαγικό περιβάλλον για παιχνίδι και δημιουργική φαντασία. Πολύχρωμα σχέδια με ζωάκια, λουλούδια, χάρτες και… αστροναύτες ταξιδεύουν νοητά τα παιδιά κάθε ηλικίας.

Ταπετσαρία τοίχου Mini Me από τα υφάσματα Μετρίδης
Ταπετσαρία τοίχου Mini Me από τα υφάσματα Μετρίδης

Πολυτέλεια στα υφάσματα με κορυφαία Brands

Στον τομέα της επίπλωσης, η Metridis Philosophy καταξιώνει συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες όπως η Kirkby Design. Τα προηγμένα υφάσματα της σειράς και η μοναδική συλλογή προσθέτουν εκλεπτυσμένη αίσθηση στον χώρο. Κουρτίνες, ταπετσαρίες, υφάσματα επίπλωσης, όλα τα προϊόντα και οι σειρές της Μετρίδης προσθέτουν μια δόση μαγείας στον χώρο και μοναδική υπογραφή!

Ύφασμα Zink για κουρτίνες, μαξιλάρια και διακόσμηση υπνοδωματίου
Ύφασμα Zink για κουρτίνες, μαξιλάρια και διακόσμηση υπνοδωματίου

Καινοτομία: Τα κορυφαία χαρακτηριστικά της Metridis Philosophy

Η Metridis Philosophy καινοτομεί! Ξεχωρίζει με τη δέσμευσή της στην καινοτομία, επιδιώκοντας να προσφέρει μοναδικές λύσεις . Ακολουθούν μερικές καινοτομίες Μετρίδης:

  • Εύκολη Συντήρηση & Ανθεκτικότητα: Οι σειρές Easy Clean & Stain Stop παρέχουν ανθεκτικότητα στους λεκέδες και εύκολη συντήρηση.
  • Υψηλή Ποιότητα Υλικών: Τα υφάσματα για εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς χώρους ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις με υψηλή ποιότητα υλικών.
  • Απόλυτη Συσκότιση: Η συλλογή υφασμάτων Blackout εξασφαλίζει απόλυτη συσκότιση και διατηρεί την ιδιωτικότητα.
  • Αντοχή και Στυλ: Τα βραδύκαυστα υφάσματα Fire Retardant σχεδιάζονται για απόλυτη αντοχή με εντυπωσιακό design.
  • Εντυπωσιακά Projects: Η εταιρεία διακρίνεται σε εντυπωσιακά design projects που αναδεικνύουν την αισθητική και την εμπειρία της.
Ύφασμα Kirkby Design Utility για επίπλωση, κουρτίνες και διακόσμηση σαλονιού
Ύφασμα Kirkby Design Utility για επίπλωση, κουρτίνες και διακόσμηση σαλονιού

Σχεδιαστικά Projects που Εντυπωσιάζουν

Η Metridis επιδεικνύει εντυπωσιακή δημιουργικότητα ! Τις εντυπώσεις κλέβουν οι “πράσινοι τοίχοι” του διάσημου Βrand Benetti και τα μωσαϊκά ρητίνης του brand Batik Mosaic. Η METRIDIS Philosophy εξειδικεύεται στη δημιουργία υψηλής ποιότητας υφασμάτων και διακοσμητικών προϊόντων, συνδυάζοντας την τέχνη του υφάσματος με τη διακόσμηση και τη δημιουργία υπέροχων χώρων.

Πάνελ Μωσαϊκού Ρητίνης Batik  για ιδιαίτερη διακόσμηση
Πάνελ Μωσαϊκού Ρητίνης Batik για ιδιαίτερη διακόσμηση

Πράσινοι Τοίχοι” από το Brand Benetti: Φύση στον Χώρο

Οι ταπετσαρίες λειχήνας δημιουργούν μοναδικούς πράσινους τοίχους με ζωντανά χρώματα και υφή, προσδίδοντας φυσική ομορφιά και ατμόσφαιρα.

Πράσινοι τοίχοι Brand Benetti. Projects διακόσμησης
Πράσινοι τοίχοι Brand Benetti. Projects διακόσμησης

Πάνελ Μωσαϊκού Ρητίνης Batik Mosaic: Η Καινοτομία στη Διακόσμηση

Τα πάνελ μωσαϊκού ρητίνης του brand Batik Mosaic της METRIDIS Philosophy είναι μια εντυπωσιακή σειρά διακοσμητικών πάνελ που συνδυάζουν την παραδοσιακή τέχνη του μωσαϊκού με την σύγχρονη τεχνολογία της ρητίνης. Αυτά τα πάνελ δημιουργούν μια μοναδική αισθητική στον χώρο, προσφέροντας έναν πολύπλοκο συνδυασμό χρωμάτων και υφών.

Πάνελ Μωσαϊκού Ρητίνης Batik Mosaic
Πάνελ Μωσαϊκού Ρητίνης Batik Mosaic

Η Φιλοσοφία της Metridis : Κομψότητα και υψηλή ποιότητα

Συνοψίζοντας, η Metridis Philosophy ενσωματώνει την ποιότητα, την αισθητική, και τη δημιουργικότητα σε κάθε της προϊόν, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία διακόσμησης. Είτε πρόκειται για υφάσματα επίπλωσης, χαλιά, φωτιστικά, έπιπλα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, ή διακοσμητικά υλικά, η Metridis Philosophy δημιουργεί έναν κόσμο όπου η τέχνη συναντά την καθημερινότητα, προσδίδοντας χαρακτήρα και ζωντάνια σε κάθε χώρο.

Μάθε περισσότερα για τις ολοκληρωμένες σειρές με τη Φιλοσοφία Μετρίδης.

Reset Password