Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Τραπεζάκια με φαντασία: Διαμόρφωσέ τα με το 3D Configurator της Homad

Πώς θα σου φαινόταν αν σου λέγαμε ότι υπάρχει ένα εργαλείο που σου δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσεις το τραπεζάκι των ονείρων σου; Και τι θα έλεγες αν μπορούσες να το δεις και να το “αγγίξεις” χωρίς καν να σηκωθείς από τον καναπέ του σπιτιού σου; Η Homad, μια από τις πιο πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο της επίπλωσης, καινοτομεί και πάλι. Με το πρωτοποριακό εργαλείο 3D Configurator που ενσωματώνεται στην ιστοσελίδα της ανατρέπει τους κανόνες. Εισάγει μια πρωτοφανή καινοτομία που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα έπιπλα. Χρώματα, υφές και υλικά παρουσιάζονται άκρως ρεαλιστικά μπροστά μας με εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Με οδηγό το προσωπικό μας γούστο και τις προτιμήσεις, μια νέα εντελώς προσωποποιημένη εμπειρία διαμόρφωσης επίπλων είναι διαθέσιμη ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μάθε περισσότερα για το εκπληκτικό εργαλείο!

Τραπεζάκια Homad & επιλογές διαμόρφωσης 3D Configurator
20 τραπεζάκια με δυνατότητα διaμόρφωσης! Δες τα όλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Homad.

Στροφή 360 μοιρών στη διακόσμηση με ποιότητα 4Κ

Η αρχή γίνεται από τα τραπεζάκια σαλονιού. Η τρισδιάστατη προβολή 360 μοιρών με ποιότητα απόδοσης εικόνας σε πραγματικό χρόνο είναι άκρως εντυπωσιακή. Το ίδιο και η δυνατότητα διαμόρφωσής τους. Από το χρώμα μέχρι το υλικό, κάθε λεπτομέρεια μπορεί να προσαρμοστεί με ένα απλό κλικ με θεαματικά αποτελέσματα. Στη διάθεσή μας είναι περισσότερα από 700 φινιρίσματα και 20 τραπεζάκια με δυνατότητα διαμόρφωσης και εκτύπωσης. Απλά επιλέγουμε το τραπεζάκι σαλονιού που μας ενδιαφέρει και το φτιάχνουμε στα… μέτρα μας.

Τρισδιάστατη θέαση, περιστροφή 360 μοιρών και 4Κ ποιότητα εικόνας
Με το 3D Configurator το προϊόν παρουσιάζεται με υψηλή ευκρίνεια 4Κ εικόνας

3D Configurator : “Ζωντανές” λεπτομέρειες. Το μέλλον στο χώρο του επίπλου

Το εργαλείο 3D Configurator προσφέρει μια ζωντανή και αληθινή απεικόνιση των επίπλων με υψηλή ευκρίνεια . Με τη βοήθειά του έχουμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε το μοντέλο της αρεσκείας μας κυριολεκτικά από κάθε γωνία. Ας δώσουμε ένα παράδειγμα:

Επιλέγουμε το τραπεζάκι σαλονιού που επιθυμούμε. Περιστρέφοντάς το και μεγεθύνοντάς το βλέπουμε την παραμικρή λεπτομέρεια με μεγάλη ευκολία και ευκρίνεια. Η στατική εικόνα είναι πλέον παρελθόν για τη Homad. Αντίθετα, προσφέρεται μια καθαρή άποψη για το πώς φαίνεται κάθε έπιπλο. Είναι πραγματικά σαν να βρίσκεται μπροστά μας και να το αγγίζουμε. Η ποιότητα εικόνας , η δυνατότητα μεγέθυνσης του προϊόντος και η περιστροφή του 360 μοίρες, παρέχουν άκρως ρεαλιστική προβολή υλικών, υφασμάτων, σχημάτων και όγκου.

3D Configurator: 4Κ Ρεαλιστική προβολή υλικών, υφασμάτων, σχημάτων και όγκου
Χρώματα, υφές και υλικά παρουσιάζονται άκρως ρεαλιστικά.

Η Υπεροχή της Homad & του 3D Configurator: Ζωντανή δημιουργία με φαντασία

ΠOIOTHTA 4K ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 700 ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ
20 ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗΣ & ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ 360 ΜΟΙΡΩΝ
3D ΟΠΤΙΚΗ & ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ DOWNLOAD
ΛΗΨΗ PDF ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ 24/7

Πώς θα διαμορφώσεις Homad τραπεζάκι 100% του γούστου σου; Άπειρες δυνατότητες διαμόρφωσης

Βέβαια, αυτό που κάνει την εμπειρία πραγματικά μοναδική είναι η ενεργή συμμετοχή μας στη διαμόρφωση. Αντί να επιλέγουμε απλά ένα τραπεζάκι από τον κατάλογο, πλέον μπορούμε να το δημιουργήσουμε από το μηδέν. Αφού βρούμε το μοντέλο του τραπεζιού που θέλουμε, εν συνεχεία προσθέτουμε το χρώμα του μετάλλου και του ξύλου από τις διαθέσιμες επιλογές. Αν το τραπεζάκι σαλονιού είναι φτιαγμένο από επιπλέον υλικά, μπορούν κι αυτά να τροποποιηθούν. Το αποτέλεσμα είναι ένα τραπεζάκι σαλονιού 100% προσαρμοσμένο στο δικό μας γούστο και αισθητική.

Φτιάξε το δικό σου Homad τραπεζάκι. Άπειρες δυνατότητες διαμόρφωσης
Αμέτρητες επιλογές διαμόρφωσης και οπτική από όλες τις γωνίες με το 3D Configurator.

Το ιδανικό τραπεζάκι σαλονιού βήμα – βήμα: Δώσε ζωή στη φαντασία σου

Από μόνη της η δυνατότητα για διαμόρφωση προσωποποιημένου επίπλου είναι πραγματικά φανταστική! Η Homad και το 3D Configurator μας προσφέρουν την ευκαιρία να δημιουργήσουμε έπιπλα που αντανακλούν την προσωπικότητά μας και ενισχύουν την δημιουργικότητά μας. Η ποικιλία δε επιλογών δίνει τη δυνατότητα διαμόρφωσης του επίπλου που θα ταιριάξει απόλυτα με τη διακόσμηση κάθε χώρου. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

τραπεζάκια σαλονιού
Επιλογές διαμόρφωσης για προσωποποιημένα τραπεζάκια σαλονιού.

Δοκίμασε να διαμορφώσεις κι εσύ το ιδανικό τραπεζάκι σαλονιού της αρεσκείας σου με απλά βήματα.

Πειραματίσου ελεύθερα εδώ.

Reset Password