Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Καυτή τάση διακόσμησης με μαξιλάρες πουφ: Η νέα σειρά Mediterranean Aura της Poofomania

Η νέα τάση στη διακόσμηση θέλει μαξιλάρες παντού! Η Poofomania και η νέα συλλογή Mediteranean Aura από μαξιλάρες – πουφ ξεπερνά τα συνηθισμένα! Με οδηγό την άνεση και τη διαχρονική ελληνική γοητεία η νέα σειρά μαξιλαριών δαπέδου – πουφ της Poofomania έρχεται με αέρα Μεσογείου. Η έμπνευση Mediteranean Aura υπερβαίνει κάθε προσδοκία. Ξεχειλίζει από κομψότητα και αποτελεί μια ενθουσιώδη απόδειξη ελληνικής φινέτσας και μαγευτικής μεσογειακής γοητείας.

μαξιλάρια δαπέδου με μεσογειακή αύρα και στυλ Poofomania
Το γαλάζιο της Αιγαίου και τα Μεσογειακά μοτίβα είναι εμφανή στην νέα συλλογή πουφ της Poofomania “Mediterranean Aura”

Μαξιλάρες πουφ με ελληνική φινέτσα

Το κυρίαρχο στοιχείο της σειράς Mediterranean Aura της Poofmania είναι ο σχεδιασμός και τα χρώματα στις μαξιλάρες. Η νεά συλλογή πουφ με την υπογραφή του Σωτήρη Λάζου, αντλεί έμπνευση από τη Μεσόγειο. Η παρουσία του ελληνικού φυσικού πλούτου είναι εμφανής. Το γαλάζιο της Αιγαίου, τα ζεστά χρώματα του ελληνικού ηλιοβασιλέματος, οι γήινες αποχρώσεις του εδάφους είναι παρόντα. Όλα μαζί συνθέτουν πουφ και μαξιλάρια δαπέδου μεσογειακής κομψότητας και στυλ που ξυπνούν όλες τις αισθήσεις. Μοτίβα και χρώματα συνδυάζονται αρμονικά δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα άνεσης και χαλάρωσης με τη σφραγίδα της Poofomania σε κάθε χώρο.

Νέα συλλογή Mediterranean Aura μαξιλάρες δαπέδου πουφ της Poofmania με υπογραφή Σωτήρη Λάζου
Κάθε κομμάτι της συλλογής με μαξιλάρια – πουφ που εμπνεύστηκε ο Σωτήρης Λάζου είναι σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Άνεση Poofomania και πολυτέλεια με χρώμα Μεσογείου

Ζωηρά χρώματα και άνεση συναντούν το ελληνικό μεσογειακό στυλ. Ταυτόχρονα, ο πλούσιος αριθμός από μαξιλάρια δαπέδου πουφ προσδίδει αίσθηση πολυτέλειας και εκλεπτυσμένη γοητεία. Η Mediterranean Aura αποτελεί την απόλυτη αναβάθμιση διακόσμησης στον χώρο, χαρίζοντας αίσθηση πολυτέλειας χωρίς να υποτιμά την άνεση. Από το καθιστικό, την κρεβατοκάμαρα ή το μπαλκόνι, η νέα σειρά της Poofomania μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι αισθήσεων. Κάθε κομμάτι της συλλογής που εμπνεύστηκε ο Σωτήρης Λάζου είναι σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτά τα μαξιλάρια δαπέδου πουφ αποτελούν καμβά μεσογειακής κομψότητας και ηρεμίας σε κάθε γωνιά του σπιτιού. Μας συντροφεύει στις στιγμές χαλάρωσης με φίλους και ταυτόχρονα προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία.

Μαξιλάρες δαπέδου πουφ από τη σειρά Mediterranean Aura της Poofomania
Μαξιλάρι δαπέδου πουφ με κομψότητα και πολυτέλεια Poofomania

Όαση μεσογειακής αισθητικής στο χώρο μας με μαξιλάρια δαπέδου Mediterranean Aura

Η νέα συλλογή με μαξιλάρια δαπέδου πουφ Mediterranean Aura που υπογράφη ο Σωτήρης Λάζου εγγυάται να μας ταξιδέψει σε μια όαση μεσογειακής αισθητικής. Είναι η απόδειξη της διαχρονικής γοητείας της ελληνικής αισθητικής. Με προσεγμένη επιλογή χρωμάτων και συνύπαρξη παραδοσιακών και μοντέρνων στοιχείων ταιριάζουν παντού. Το σίγουρο είναι ότι αυτά τα πουφ φέρνουν την γοητεία της ελληνικής μεσογείου καθημερινά στον χώρο μας.

Τα χρώματα και μοτίβα της Μεσογείου είναι το σήμα κατατεθέν της νέας σειράς poof Poofomania
Μαξιλάρες χρώμα και μοτίβα Μεσογείου με στυλ για την Poofomania

Ανακαλύψτε όλες τις συλλογές Poofomania εδώ.

Reset Password