Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η έννοια της φιλοξενίας εμπλουτίζεται με την υπογραφή Hotel Furniture

Στην Hotelia παρουσιάστηκαν προτάσεις εμπνευσμένου σχεδιασμού και άρτιας κατασκευής για όλους τους χώρους ενός high-end ξενοδοχείου

Ένας μικρόκοσμος. Αυτό είναι ένα ξενοδοχείο όπου στόχος όσων περιπλανούνται σε αυτόν είναι η άνεση, η λειτουργικότητα, η ευελιξία και κυρίως η αίσθηση ότι απολαμβάνουν την πιο ξεχωριστή φιλοξενία. Γι’ αυτό δίπλα σε ένα εξειδικευμένο προσωπικό απαιτούνται εξίσου εξειδικευμένες προτάσεις σε έπιπλα και αξεσουάρ.

Μια υψηλών προδιαγραφών προσδοκία που επιτυγχάνει η εταιρεία Hotel Furniture, μια κοινή επιχειρηματική ενέργεια των ήδη καταξιωμένων εταιρειών DESIS και TZOUMANIS BROS με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες επίπλωσης χώρων τουριστικής φιλοξενίας – από ιδιαίτερα κρεβάτια και πρακτικές ντουλάπες μέχρι κομψά side tables και άνετα πουφ.

Αισθητική, τεχνογνωσία και αγάπη για το έπιπλο και το καλό design αποτελούν τα κοινά σημεία αναφοράς αυτής της συνεργασίας και η αφετηρία για τη δημιουργία καταλυμάτων που θα πληρούν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις μιας ποιοτικής διαμονής.

Η πολύχρονη εμπειρία των δυο εταιρειών εξασφαλίζει ευελιξία τόσο στο στάδιο του σχεδιασμού όσο και της κατασκευής δίνοντας τη δυνατότητα στη Hotel Furniture να ανταποκρίνεται σε διαφορετικά projects με διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις, να ελίσσεται ανάμεσα στο λιτό και στο παραδοσιακό, ανάμεσα στο σύγχρονο και στο κλασικό.

Η βαθιά αυτή τεχνογνωσία και η συνεχής ενημέρωση συγκαταλέγονται στις εγγυήσεις για την επίπλωση ξενοδοχείων εντός πόλης, στο νησί ή σε ορεινές περιοχές διαμορφώνοντας λόμπι και δωμάτια που ανταποκρίνονται πλήρως είτε στην τοπική αρχιτεκτονική είτε στο προσωπικό γούστο κάθε συνεργάτη.

Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην κλίμακα των επίπλων ώστε να εναρμονίζονται άψογα σε κάθε δεδομένη χωροταξική μελέτη αλλά  και στους χρωματικούς συνδυασμούς ώστε το αποτέλεσμα να προσφέρει οπτική ισορροπία. Οι βασικές αξίες του σχεδιασμού και οι λεπτομέρειες που κάνουν τη Hotel Furniture να διαφέρει δημιουργούν σε κάθε επισκέπτη την αίσθηση ότι ανήκει στο περιβάλλον το οποίο τον φιλοξενεί.

Reset Password