Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Σύγχρονη αρχιτεκτονική με ξύλινα δομικά στοιχεία

Η εταιρεία EUROCO παράγει και εμπορεύεται ξύλινα δομικά στοιχεία σημειώνοντας έντονη δραστηριότητα εντός και εκτός Ελλάδος

Η EUROCO, συμπορευόμενη με την ευρωπαϊκή τάση που τοποθετεί το ξύλο σε ηγετική θέση, προωθεί και στην Ελλάδα τη χρήση του ξύλου ως βασικό δομικό υλικό στις κατασκευές ενισχύοντας μια νέα, πρωτοποριακή αρχιτεκτονική προσέγγιση.

Έπειτα από μια επιτυχημένη εικοσαετή πορεία, η EUROCO παραμένει σε εγρήγορση αναζητώντας συνεχώς καινοτόμες δομικές εφαρμογές και σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους ενώ παράλληλα θέτει σε προτεραιότητα τη διαρκή έρευνα για προϊόντα ξύλου με ιδιότητες εφάμιλλες του τσιμέντου και του χάλυβα.

Η αυστηρή επιλογή της ξυλείας σε συνδυασμό με τις διαδικασίες επεξεργασία της. Kαθώς και τη μεγάλη εμπειρία στους τομείς της κατασκευής και της τοποθέτησης των στελεχών και των συνεργείων αποτελούν εγγυήσεις για την υψηλή και σταθερή ποιότητα τωνπροϊόντων της EUROCO. Αλλωστε, η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ELOT EN ISO 9001: 2008 και διαθέτει CE για την επικολλητήξυλεία που παράγει.

Συγκεκριμένα, το πλαίσιο δραστηριοτήτων της EUROCO περιλαμβάνει:

*Ξύλινα προκατασκευασμένα δικτυώματα για ξύλινες κεραμοσκεπές
Η προκατασκευή των ξύλινων δικτυωμάτων (ζευκτά) βασίζεται στην σύνδεση των κόμβωνμε τη διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνολογία των καρφοελασμάτων. Μια μέθοδος που επιτρέπει την κατασκευή ζευκτών με άνοιγμα έως 30μ. και υποστηρίζεταιαπό την MITEK INDUSTRIES. Tη μεγαλύτερη παγκοσμίως εταιρεία παραγωγής καρφοελασμάτων.

*Προκατασκευή ξύλινων οικίσκων με τεχνοτροπία ελαφρού πλαισίου (light frame construction)
Πρόκειται για οικήματα με φέροντα οργανισμό από δομική ξυλεία που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές δόμησης. Που ισχύουν σε Η.Π.Α., Καναδά και πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Αγγλία, Δανία, Σουηδία κ.λ.π).

*Σύνθετη – επικολλητή ξυλεία
Μια τεχνοτροπία ιδανική για κατασκευές μεγάλων διατομών ξυλείας με ιδιαίτερα υψηλή ανθεκτικότητα. Η EUROCO παράγει επικολλητή ξυλεία σε μήκη έως και 29μ. σε ευθύγραμμους ή καμπυλωτούς φορείς.

Επίσης, μια μεγάλη σειρά ειδικών ξύλινων κατασκευών φέρουν την υπογραφή της EUROCO, όπως ξύλινες γέφυρες, τοξωτές στέγες μεγάλου ανοίγματος σε αθλητικούς χώρους, ξύλινες επενδύσεις σεόψεις κτιρίων και ξύλινα δάπεδα.

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ EUROCO 

Η EUROCO συμμετείχε στην κατασκευή των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων της Ελλάδας, όπως το COSTA NAVARINO στην Πύλο με πάνω από 40.000 τ.μ ξύλινων κατασκευών και 6.000 κ.μ επεξεργασμένης και τοποθετημένης ξυλείας. Παράλληλα, η εταιρεία ανέλαβε τις ξύλινες κατασκευές σε έργα για τους Ολυμπιακούς της Αθήνας 2004. Ολυμπιακό Χωριό, Δημοσιογραφικό Χωριό, ανάπλαση των σταθμών του ΗΣΑΠ, κωπηλατοδρόμιο στο Σχοινιά,Ολυμπιακό κέντρο σλάλομ-κανόε-καγιάκ στο Ελληνικό, ΟΑΚΑ Αθήνας – Ποδηλατοδρόμιο κ.α.

Ενδεικτική της κατασκευαστικής ευελιξίας της EUROCO αποτελεί και η συμμετοχή της στην διοργάνωση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας -Θεσσαλονίκης 1997. 

Η Εταιρία EUROCO πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα έργα και σε εξειδικευμένα projects με τα υψηλά επίπεδα οργάνωσης και τους έμπειρους συνεργάτες να διασφαλίζουν κατασκευές χαμηλού κόστους, υψηλού επιπέδου και αυστηρού χρονοδιαγράμματος.

Reset Password