Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

USP / Glamping site at HOTELIA

Glamping η νέα τάση στον τουρισμό που φέρνει την πολυτέλεια στην ύπαιθρο

Εκεί όπου η φύση συναντά την πολυτέλεια. Ένας μοναδικός τρόπος να επισκευθεί κανείς σημεία απίστευτού φυσικού κάλους, χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσει τις μοντέρνες ανέσεις.

Το Glamping έχει προκύψει από τη σύνθεση των όρων glamorous + camping, και ουσιαστικά προσφέρει αναβαθμισμένες υποδομές σε σχέση με τη στερεοτυπική εικόνα ενός camping.

Ο τρόπος με τον οποίο ταξιδεύουμε και βιώνουμε τον τουρισμό έχει αλλάξει. Άπειρες επιλογές προσφέρουν άπειρες λύσεις για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Εξερεύνηση, γνωριμία με την ντόπια κουλτούρα, μοναδική θέα, φανταστικές εγκαταστάσεις, όλα μπορούν να συνδυαστούν με το glamping, το μοναδικό τρόπο να ζήσει κανείς τις πιο φανταστικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι απλά μια καλοβαλμένη σκηνή. Τοκίνηματου glamping μεγαλώνει και επεκτείνεται σε παγκοσμίως, σε απίστευτους προορισμούς με μοναδικά πλεονεκτήματα άνεσης και πολυτέλειας. 

Σε αρχιτεκτονικό επίπεδο η ιδέα βασίζεται στη δημιουργία ενός υποχώρου εντός του περιπτέρου της έκθεσης, ο οποίος θα είναι σαφώς καθορισμένος για να λειτουργεί σαν μεταφορά ενός υπαίθριου εξωτερικού χώρου glamping. Κεντρική θέση στο χώρο κατέχει ένα νέο είδος σκηνής glamping, σχεδιασμένη από την Urban Soul Project.

Πρόκειται για μια ξύλινη κατασκευή με μεταλλικό σκελετό, η οποία αιωρείται αναρτημένη σε τυχαία τοποθετημένους στύλους, που προσομοιάζουν σε δέντρα. Ο σχεδιασμός είναι ελαφρύς και εργονομικός, με οριζόντια ξύλινα στοιχεία σε απόσταση μεταξύ τους, ώστε να μην περιορίζουν την επαφή με το φυσικό περιβάλλον. 

Ταυτόχρονα η θέση της σκάλας διαχωρίζει το εσωτερικό σε χώρο ύπνου και καθιστικό, με την πρόσθετη δυνατότητα να διαχωριστούν οι δυο χώροι με κουρτίνα. 

Στον «υπαίθριο» χώρο, ο επισκέπτης βρίσκει σημεία συνάντησης, συζήτησης, στάσης και χαλάρωσης. Τα αντικείμενα που εξυπηρετούν τους επισκέπτες και τις ανάγκες τους αφορούν στην ιδέα του υπαίθριου πολυτελούς τουρισμού.


Μια νέα πρόταση για το χώρο του τουρισμού, με μεγάλες προοπτικές στην Ελλάδα και διεθνώς, το περίπτερο της Urban Soul Project μας δείχνει το δρόμο για την τουριστική βιομηχανία του μέλλοντος.

Reset Password