Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Massif Furniture

Κεφαλόβρυσου 21, Αχαρνές, Αθήνα, - 13672

+302102471570




Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request








1950. Ο Γρηγόρης Κοντόπουλος δημιουργεί το μικρό, οικογενειακό τεχνικό εργαστήριο του και αναπτύσσει μια δραστηριότητα που εξειδικεύεται στην παραγωγή επίπλων από μασίφ ξύλο, σε κλασικές γραμμές.

Περισσότερα

1980. Ο Αλέξανδρος Κοντόπουλος αναλαμβάνει τα ηνία στο εργαστήριο συνεχίζοντας την μέχρι τότε πορεία και φιλοσοφία του πατέρα του γύρω από την κατασκευή του επίπλου. Μαζί με μια ομάδα εξαιρετικών τεχνικών θα καταφέρει να αναδείξει τα κλασικού σχεδιασμού έπιπλα αξιοποιώντας τις ιδιότητες του μασίφ ξύλου και εμπλουτίζοντας με σεβασμό τις παραδοσιακές τεχνικές.

Σήμερα. Οι αδελφοί Κοντόπουλοι, Γιώργος και Γρήγορης – μετά την εμπειρία τους ως υπάλληλοι στο εργαστήριο όπου αποκόμισαν ουσιαστική εμπειρία και τεχνογνωσία – προσδίδουν πλέον στην οικογενειακή επιχείρηση τη δυναμική που απαιτεί η σύγχρονη εποχή. Διατηρώντας υψηλά ποιοτικά δεδομένα σε κάθε στάδιο της παραγωγής διαμόρφωσαν μια καλά δομημένη στρατηγική που προσφέρει το έδαφος για άνοιγμα σε νέες αγορές και παράλληλα υιοθετούν νέες πρακτικές στην κατασκευαστική λειτουργικότητα, ιδιαίτερες σχεδιαστικές αισθητικές προσεγγίσεις και προσαρμόζουν τις πρώτες ύλες στις προϋποθέσεις μιας πράσινης πολιτικής με τη χρήση πιστοποιουμένης ξυλείας προερχόμενη από ελεγχόμενες υλοτομήσεις ξύλων.

Λιγότερα

Massif Catalogue

Προϊόντα

<script>” title=”<script>

Κατάλογοι
Massif Catalogue

Projects
Πρόσφατα Άρθρα της Massif Furniture
Reset Password