Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Design Motivators

Μαγνησίας 16 Ιωνία, Ιωνία Θεσσαλονίκη, Central Macedonia Greece - 57008

+302310781203




Εχετε λογαριασμο; Συνδεθείτε
Login
Request








Η εταιρία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στον κλάδο της βιομηχανίας επίπλου και ξύλου εισάγοντας ποιοτικά και καινοτόμα υλικά από το 1975. Σήμερα, έχοντας παγιώσει την παρουσία της στη βιομηχανία, συνιστά την πρώτη επιλογή αναφορικά με τη διανομή δοκιμασμένων προϊόντων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Περισσότερα

Το φάσμα των προϊόντων της είναι ιδιαίτερα ευρύ και μπορεί να καλύψει κάθε δυνατή ανάγκη στη βιομηχανία επίπλου καθώς επίσης και στη διακόσμηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Πάντα με συνέπεια και επιμονή στην παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών, η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ διαθέτει προϊόντα όπως καπλαμάδες, CPL , ταινίες περιθωρίων, διακοσμητικές επιφάνειες, κόλλες, βερνίκια, διαλυτικά κλπ. Ταυτόχρονα, διατίθενται και ημιέτοιμα προϊόντα όπως επενδυμένα πάνελ, κάσες, προφίλ για πόρτες κλπ. Βασικά χαρακτηριστικά τους αποτελούν η αντοχή και το άψογο φινίρισμα, πάντα σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες ευρωπαϊκές και περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην Ιωνία Θεσσαλονίκης και καλύπτουν 7000τμ. Η εταιρία ερευνά τις διεθνής τάσεις και αναζητά συνεχώς νέα καινοτόμα προϊόντα προκειμένου να υπάρχει συνεχής ανανέωση αλλά και ανάδειξη νέων εφαρμογών. Ταυτόχρονα, δίνει μεγάλη βαρύτητα στις στρατηγικές παρουσίασης και προώθησης των προϊόντων έτσι ώστε οι πελάτες να ενημερώνονται σωστά και έγκαιρα σχετικά με τα νέα προϊόντα-εφαρμογές. Την ίδια στιγμή, το τμήμα υποστήριξης πελατών βρίσκεται στην υπηρεσία των πελατών προκειμένου να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε ανάγκη χρειαστεί.

Ο προσωπικός χαρακτήρας και η αμεσότητα στις συναλλαγές συνιστούν πρωταρχικής σημασίας χαρακτηριστικά για την εταιρία και τη λειτουργία της. Το εξειδικευμένο προσωπικό βρίσκεται διαρκώς στη διάθεση των πελατών και συνεργατών προκειμένου να επιλύσει οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει, ΤΕΧΝΙΚΟ, πρακτικό ή παραγγελίας. Αυτός είναι και ο λόγος που η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχει συνάψει μακροχρόνιους δεσμούς συνεργασίας με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες των κλάδων επίπλου και αρχιτεκτονικων εφαρμογων με την αντιπροσώπευση ορισμένων από τις σημαντικότερες εταιρίες όπως: Renner , Unicol , Alpi , Furwa , Richter , Lamitex και Sadepan. chimica.

Λιγότερα

Προϊόντα


Πάνελ Ηχομονωτικά


Καπλαμάς Τεχνητός
Πάνελ Επενδυμένα με Φυσικά Υλικά


Πάνελ με Φυσικό Τσιμέντο


Φύλλα Φυσικής Πέτρας


Καπλαμάς Φυσικός

Κατάλογοι
Stone-Venner
LightBeton
Stone-Venner
LightBeton
Πρόσφατα Άρθρα της Design Motivators
Reset Password