Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Νέο εργαλείο για επιλογή & διαμόρφωση επίπλων! Δοκίμασε το έξυπνο 3D Configurator

Προσφέρετε στους πελάτες σας μια καθηλωτική & μοναδική τρισδιάστατη εμπειρία! Μετατρέψτε τους σε δημιουργούς

Μια καθηλωτική εμπειρία αγορών με το πρωτοποριακό 3D Configurator

Προσφέρουμε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία αγοράς επίπλων, μετατρέποντάς τους σε δημιουργούς! Ο νέος 3D Configurator επίπλων υπόσχεται μια ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία. Επιτρέψτε στους πελάτες σας να δημιουργήσουν τα έπιπλα των ονείρων τους, επιλέγοντας υλικά, υφάσματα, κεραμικές επιφάνειες, επιφάνειες ξύλων, χρώματα, και λεπτομέρειες της επιλογής τους με ένα απλό κλικ. Ο 3D Configurator είναι εύκολος στη χρήση, τόσο για εσάς όσο και για τους πελάτες σας, χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Η προσαρμογή πραγματοποιείται σε τρισδιάστατο περιβάλλον με προσομοιώσεις φωτός και σκιάς για να γίνει το προϊόν εξαιρετικά ρεαλιστικό.

Απεριόριστες επιλογές διαμόρφωσης

Αποκτήστε απεριόριστες επιλογές διαμόρφωσης και αφήστε τους πελάτες να αλλάξουν στοιχεία προϊόντος, στοιχεία, υλικά και άλλα με τον 3D Configurator. Δείτε το βίντεο:

Ένα νέο εργαλείο διαμόρφωσης επίπλων – ExactADV 3D Configurator

Το ExactADV 3D Configurator προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμόρφωσης και επιλογής επίπλων. Ενισχύει την αγοραστική εμπιστοσύνη, μεταλλάσσοντας την πώληση σε δημιουργική συνεργασία και εκτιμά τη μοναδικότητα και τις επιλογές κάθε πελάτη. Πρόκειται για βασικό εργαλείο πωλήσεων που κάνει τη διαφορά, χτίζοντας σχέση κατανόησης μεταξύ εταιρείας και καταναλωτή. Ο τρόπος επιλογής επίπλων πλέον γίνεται εξατομικευμένος και διαδραστικός. Το ExactADV 3D Configurator δίνει ζωή στη φαντασία με ένα απλό κλικ!

Πολλαπλές επιλογές με το νέο εργαλείο πωλήσεων ExactADV 3D Configurator για έπιπλα
Το νέο εργαλείο διαμόρφωσης αλλάζει τα δεδομένα! Η αναζήτηση επίπλων αποκτά νέα διάσταση.

Εξατομικευμένες επιλογές με το ExactADV 3D Configurator

Είναι πολύ πιο απλό από ό,τι φαντάζεστε! Με το ExactADV 3D Configurator, ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει το προϊόν της αρεσκείας του! Δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματίας ή να έχει γνώσεις υπολογιστών. Απλά πειραματίζεται και δημιουργεί τους δικούς του συνδιασμούς υλικών και χρωμάτων.

Μια νέα εμπειρία με την τεχνολογία Augmented Reality AR
Ποιος δε θα ήθελε να γνωρίζει πώς θα έδειχναν τα έπιπλα μέσα στο χώρο του;

Online προσαρμογή & διαμόρφωση στα έπιπλα ζωντανά

Ας εξετάσουμε ένα παράδειγμα. Σκεφτείτε την αγορά επίπλων. Το 3D Configurator δίνει τη δυνατότητα να τα δείτε ζωντανά πριν ακόμη τα αγοράσετε, από την άνεση του σπιτιού σας. Δεν είναι μόνο ότι μπορείτε να πειραματιστείτε και να αντιληφθείτε πώς θα είναι το τελικό προϊόν, αλλά μπορείτε να το δείτε σε εντυπωσιακή απεικόνιση 3D διάστασης και από διάφορες οπτικές γωνίες, με κάθε λεπτομέρεια. Το καλύτερο; Όλα γίνονται online, γρήγορα και εύκολα, για να μπορέσετε να αποφασίσετε με απόλυτη σιγουριά!

Το νέο metaverse εργαλείο 3d configurator για έπιπλα ExactADV
Χρώματα, υφές και άλλες επιλογές με ένα κλικ εμφανίζονται πάνω στο επιλεγμένο προϊόν.

Μια νέα εμπειρία με την τεχνολογία Augmented Reality AR

Και τέλος, μια καινοτόμος εμπειρία με την τεχνολογία Augmented Reality (AR)! Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AR, οι πελάτες μας δεν αγοράζουν απλώς έπιπλα, αλλά μπορούν επίσης να μεταφέρουν τα επιλεγμένα προϊόντα από τον ψηφιακό κόσμο στο σπίτι τους. Αυτή η νέα διάσταση της επικοινωνίας με τα έπιπλα δημιουργεί μια συναρπαστική εμπειρία για τους πελάτες, καθιστώντας την αγορά επίπλων μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Σκανάρετε το QR CODE και τοποθετήσετε την πολυθρόνα μέσα στο σπίτι σας! Δοκιμάστε το εδώ.
Reset Password