Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Πουφ για άνεση, πολυτέλεια & στυλ! Επιλογές για κάθε χώρο. Η Poofomania που θα λατρέψεις!

Ανέκαθεν τα πουφ εσωτερικού και εξωτερικού χώρου αποτελούσαν σύμβολο της άνεσης και της χαλάρωσης. Σήμερα συνεχίζουν να είναι βασικό στοιχείο διακόσμησης, προσδίδοντας στυλ και χαρακτήρα σε κάθε χώρο. Αυτό το γνωρίζει καλά η Poofomania, η εταιρεία σύμβολο του poof! Πουφ σαλονιού, σκαμπό, πολυθρόνα πουφ ή κρεβάτι αλλά και αυτά του εξωτερικού χώρου λειτουργούν ως έπιπλα statement και άνεσης. Ποιο είναι όμως το κατάλληλο και ιδανικό για κάθε χώρο; Κάθε δωμάτιο διαθέτει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Γι’ αυτό ακριβώς, είναι σημαντικό να επιλέγουμε τα κατάλληλα για κάθε χώρο. Επιλέξαμε λειτουργικά και άνετα poof με στυλ για κάθε δωμάτιο του σπιτιού από την τεράστια συλλογή της Poofomania.

Η Poofomania δεν είναι απλά μια εταιρεία, είναι πολλά περισσότερα!Μια απόλυτα χαλαρωτική εμπειρία
Στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς πάνω σε αγαπημένα μοντέρνα πουφ.

H Poofomania είναι… ιδέα : Η απόλυτη επιλογή για πουφ

Με μακρά ιστορία στο χώρο, η Poofomania ανέκαθεν προσέφερε μια ευρεία γκάμα λειτουργικών και άνετων Poof! Σήμερα συνεχίζει αυτό που γνωρίζει να κάνει καλά. Δημιουργεί πουφ για κάθε γωνιά του σπιτιού με ποικίλα στυλ, χρώματα, σχέδια και υλικά που καλύπτουν τα πιο απαιτητικά γούστα. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της εποχής, έχει φροντίσει να δημιουργήσει προϊόντα με λύσεις ύπνου αλλά και ιδιαίτερες πολυτελείς ανάγκες. Προτιμάς κλασικά ή μοντέρνα πουφ; Επιλέγεις σκαμπό, πολυθρόνα ή κρεβάτι; Ήξερες ότι εκτός από χρήση ως υποπόδιο ένα πουφ γίνεται και τραπεζάκι σαλονιού; Τι θα έλεγες αν σου λέγαμε ότι πλέει στο νερό; Στις σειρές της Poofomania θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Γιατί η Poofomania δεν είναι απλά μια εταιρεία, είναι πολλά περισσότερα! Προσφέρει μια απόλυτα χαλαρωτική εμπειρία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου, τις καθημερινές, τις απλές στιγμές χαλάρωσης αλλά και πολυτέλειας.

Πολυτέλεια και άνεση! Η απόλυτη εμπειρία με Poofomania πολυθρόνες και σκαμπό
Πολυτέλεια και άνεση! Η απόλυτη εμπειρία Poofomania με πολυθρόνες πουφ

Πολυθρόνα πουφ σαλονιού και προτάσεις για το καθιστικό

Η σύγχρονη διακόσμηση έχει αναδείξει τα poof σε βασικό διακοσμητικό και λειτουργικό στοιχείο του καθιστικού. Τα μεγάλα πουφ ή αυτά με ιδιαίτερο σχεδιασμό επιλέγονται συνήθως για να πλαισιώσουν την επίπλωση του σαλονιού. Άλλα μπορεί να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά με την πολυθρόνα, ως υποπόδια ή άλλη λειτουργική χρήση. Η νέα καυτή τάση θέλει τα poof πρωταγωνιστέ. Μάλιστα παίρνουν τα σκήπτρα και από τα τραπεζάκια σαλονιού για τον καφέ. Τα πουφ coffee table είναι ότι πιο μοντερνο στη διακόσμηση.

Μεγάλα πουφ για το χώρο του σαλονιού.
Poofomania καναπέδες για να τους συνδυάσεις όπως επιθυμείς.

Ποια πουφ επιλέγουμε για την κρεβατοκάμαρα;

Ένα μικρό πουφ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ποδιά στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Με τον τρόπο αυτό προσθέτει άνεση και στυλ στο χώρο. Είναι μια εξαιρετικά μοντέρνα ιδέα που αναβαθμίζει την αισθητική του χώρου και παρέχει λειτουργικότητα. Ωστόσο, η επιλογή του καλό είναι να γίνεται ανάλογα με τη διακόσμηση και τα χρώματα του χώρου. Μπορείς να επιλέξεις ένα εξαιρετικά μοντέρνο και πολύχρωμο poof ή να προτιμήσεις μια πιο κλασική ήρεμη χρωματικά επιλογή. Όλα είναι θέμα γούστου.

Πουφ πολυθρόνα και υποπόδιο Poofomania για άνεση και πολυτέλεια
Πολυθρόνα και υποπόδιο θα γίνουν η νέα Poof – o – mania

Poofomania και στο γραφείο για λειτουργικότητα, άνεση και στυλ

Η υψηλή ποιότητα των υλικών και υφασμάτων που παρέχει η Poofomania την καθιστούν κατάλληλη επιλογή για χώρους υψηλών απαιτήσεων. Είναι φυσικό σε χώρους και δωμάτια καθημερινής πολύωρης χρήσης όπως το γραφείο προτεραιότητα να είναι η αντοχή και η άνεση. Πουφ πολυθρόνες για έξτρα άνεση ή μαλακά σκαμπό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως τραπεζάκια είναι ίσως οι πιο κατάλληλες επιλογές.

Εναλλακτική χρήση ως τραπεζάκι σαλονιού
Η εναλλακτική πρόταση για χρήση των γνωστών σκαπό Poofomania

Η μοντέρνα εναλλακτική του κρεβατιού για το βοηθητικό δωμάτιο – ξενώνα

Ένα πουφ σε στυλ καναπέ ή κάποιο τύπου κρεβάτι είναι η ιδανική επιλογή για το δωμάτιο ξενώνα. Προσφέρει επιπλέον χώρο φιλοξενίας με ευελιξία και αισθητική.

Ένα κρεβάτι πουφ είναι ιδανική λύση για τον ξενώνα. Μοντέρνα ιδέα, άνετη και πρακτική.
Στιγμές χαλάρωσης με έπιπλα πουφ και μαξιλάρες.

Πουφ στο παιδικό δωμάτιο : Ατελείωτο παιχνίδι με ασφάλεια

Πολύχρωμα μαλακά poof είναι υπέροχη επιλογή για παιδικά δωμάτια. Προσφέρουν ασφάλεια δεδομένου ότι δε διαθέτουν αιχμηρές γωνίες. Επίσης, προσθέτουν χρώμα και διάθεση για παιχνίδι. Σε κάθε περίπτωση, ένα απλό φουσκωτό πουφ σε χαρούμενες αποχρώσεις poofomania είναι πάντα ευπρόσδεκτο σε παιδικά δωμάτια. Το ίδιο ισχύει και για ένα μαλακό κρεβάτι που θα επιτρέψει τον ύπνο κάποιου φίλου.

Σκαμπό & καναπέδες poofomania για κάθε χώρο του σπιτιού
Σκαμπό & καναπέδες πουφ για κάθε χώρο του σπιτιού

Poofomania λύσεις πολυτέλειας: Poof για τη βεράντα, τον κήπο και την πισίνα

Η Poofomania ειδικεύεται στα πουφ εξωτερικού χώρου! Οι επιλογές βεράντας και κήπου είναι πολλές, άνετες και εντυπωσιακές. Πολυθρόνες και σκαμπό εξωτερικού χώρου αλλά και κρεβάτια προσφέρουν χαλάρωση και ηλιοθεραπεία. Τι εντυπώσεις βέβαια κλέβουν οι πολυτελείς εκδόσεις Floating με πουφ πισίνας και θάλασσας που επιπλέουν στο νερό. Τη σειρά ολοκληρώνουν τραπεζάκια με θέση για ποτήρια και μπουκάλια σαμπάνιας. Με ένα πλωτό τραπεζάκι μπορεί κάποιος να απολαύσει τον καφέ ή το ποτό του μέσα στο νερό ή στον κήπο.

Πλωτά πουφ θαλάσσης, πισίνας Poofomania & πλωτό poof τραπεζάκι με θήκες για ποτήρια & σαμπάνια!
Lounge Τραπεζάκι πουφ με θήκες για ποτήρια και σαμπανιέρα για να μπορείς να απολαμβάνεις τον καφέ ή τον χυμό στην παραλία, τον κήπο και την πισίνα.
Πουφ για πολυτέλεια και άνεση Poofomania
Δε βρήκες το poof της επιλογής σου ή θέλεις επιπλέον ιδέες; Περισσότερες επιλογές Poofomania θα βρεις εδώ.

Ολόκληρες οι σειρές και τα προϊόντα της εταιρείας Poofomania.

Reset Password