Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Οι Πόρτες laminate της CMS Wood κλειδώνουν design και ποιότητα!

Βρήκαμε την πιο εξελιγμένη μορφή στις πόρτες laminate και ανήκουν στην CMS Wood.  

Οι εσωτερικές πόρτες laminate αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές τα τελευταία χρόνια. Χάρη στη μεγάλη τους ποικιλία σε σχέδια και τις χαμηλές τους τιμές, μπορούμε να βρούμε πραγματικά αυτές που ταιριάζουν στο εσωτερικό και τις ανάγκες του σπιτιού μας.

Εσωτερικές πόρτες laminate cms


Οι εσωτερικές πόρτες laminate αποτελούν μια από τις πιο δημοφιλείς επιλογές τα τελευταία χρόνια. Χάρη στη μεγάλη τους ποικιλία σε σχέδια και τις χαμηλές τους τιμές, μπορούμε να βρούμε πραγματικά αυτές που ταιριάζουν στο εσωτερικό και τις ανάγκες του σπιτιού μας.

Οι εσωτερικές πόρτες laminate δεν χωρίζουν απλώς τα δωμάτια στο σπίτι μας. Αποτελούν μέρος της αισθητικής του σπιτιού μας, αλλά κυρίως της λειτουργικότητας του. Εξασφαλίζουν ηχομόνωση, οριοθετούν τους χώρους, προσφέρουν ιδιωτικότητα και κάνουν το σπίτι πιο λειτουργικό.

επιφάνειες πορτών   laminate

Εσωτερικές πόρτες laminate: Τα πλεονεκτήματα

Για όσους, δεν ξέρουν το laminate, είναι ένα υλικό που προκύπτει από την πίεση πολλαπλών στρώσεων χαρτιού και ρητίνης, και δημιουργεί μια επιφάνεια που είναι ιδιαίτερα ανθεκτική.
Αντέχουν στις καθημερινές φθορές: Αντέχουν σε συνθήκης υψηλής υγρασίας. Δεν γρατζουνίζονται εύκολα.
Αντέχουν στις κρούσεις: Όταν οι εσωτερικές πόρτες laminate καλούνται να εξοπλίσουν ένα απαιτητικό επαγγελματικό χώρο.
Εύκολες στο καθάρισμα τους: Η επιφάνεια τους είναι τόσο ανθεκτική που καθαρίζονται με απλό βρεγμένο πανί.
Υψηλή αισθητική: Σε αυτά προσθέστε το προνόμιο τους να μπορούν να προσφέρει και ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής.

Οι εσωτερικές πόρτες laminate της CMS

Οι εσωτερικές laminate της CMS παράγονται από το τελευταίας τεχνολογίας υλικό CPL. Τα υλικά (ξυλεία και laminate) που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους είναι φιλικά προς το περιβάλλον και προέρχονται από βιώσιμες πιστοποιημένες διαδικασίες και είναι πιστοποιημένα κατά ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 και FSC®. Στοιχείο πολύ βασικό στην σύγχρονη εποχή.

Οι πόρτες ξεκλειδώνουν όλες τις ανάγκες σας

Μπορούν να δημιουργηθούν μετά από παραγγελία με εσωτερικό από πετροβάμβακα ή διάτρητη μοριοσανίδα. Η επιλογή εξαρτάται από τους σκοπούς της ηχομόνωσης που επιθυμείτε.
Αρχικά, θα έχετε στη διάθεση σας πολλές καινοτόμες ιδέες, αλλά και επιφάνειες και σχέδια που τηρούν τους κανόνες του σύγχρονου interior design. Για τους πιο παραδοσιακούς στην CMS θα βρείτε laminate πόρτες με επιφάνειες που μιμούνται τα φυσικά υλικά. Οπως το τσιμέντο, η πέτρα ή το ξύλο με gloss ή με mat επιφάνειες. Αρκεί να ρίξετε μια ματιά στις πόρτες της CMS για να καταλάβετε την ποιότητα όσον αφορά την κατασκευής τους, αλλά και την απόδοση της αναπαράστασης του υλικού και της αισθητικής που επιθυμείτε.

Φυσικά, μην ξεχνάτε, ότι οι πόρτες είναι κατασκευασμένες με μέριμνα για μακρά διάρκεια ζωής για οικιακό ή επαγγελματικό χώρο.

 Πόρτες μονόχρωμες ματ laminate

Laminate πόρτες: Τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Οι πόρτες της CMS κατασκευάζονται με αδιάβροχες κόλλες PUR. Σημειώστε ότι μπορούν να σας παραδοθούν με λεπτομέρειες από τζάμι ή με διακοσμητικά από inox υλικό. Οι επιλογές αυτές δίνονται ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην αισθητική του κάθε χώρου.

Συγχρόνως, παράγονται στις σύγχρονες βιομηχανικές εγκαταστάσεις της CMS και περιλαμβάνουν λύσεις για κάθε είδους εφαρμογές. Είναι διαθέσιμες σε κανονικές, σπαστές, συρόμενες εξωτερικές και χωνευτές. Καθώς και δίφυλλες.

Επιπρόσθετα, οι δημιουργοί της CMS μπορούν επίσης να εξυπηρετήσουν πιο απαιτητικά concept και κατασκευές όπως για ξενοδοχεία και άλλους επαγγελματικούς χώρους. Σε αυτά προσθέστε ότι όλες οι πόρτες μπορούν να γίνουν και θωρακισμένες σε περιπτώσεις που η ασφάλεια είναι προτεραιότητα.

Ανακαλύψτε της εσωτερικές πόρτες laminate της CMS WOOD εδώ: https://cfw.gr/store/cmswood/category/portes/

Reset Password