Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

3D Configurator Επίπλων: Ένα metaverse-εργαλείο που φέρνει το μέλλον στην επιχείρηση σας

Μέσω του  3D Configurator επίπλων μπείτε στην νέα εποχή και καθοδηγήστε τη στο νέο εντυπωσιακό μέλλον της επαυξημένης πραγματικότητα. Η επαυξημένη πραγματικότητα υπόσχεται αποδεδειγμένα αυξημένες πωλήσεις, καλύτερη επικοινωνία μεταξύ καταναλωτικού κοινού και δημιουργών, αλλά και μια ολότελα καινούργια design εμπειρία. 

3D Configurator Επίπλων & Visualize.

Οι εποχές αλλάζουν διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Οι αλλαγές δεν σταματούν ποτέ, όπως και οι εξελίξεις. Ένας νέος κόσμος μιας άλλης τεχνολογίας, νέας γενιάς δημιουργείται σε αυτόν τον κόσμο και καλούμαστε να το ακολουθήσουμε και να τον εκμεταλλευτούμε. Οι επιχειρήσεις επίπλων με το  3D Configurator & Visualize έχουν την δυνατότητα να έχουν την καλύτερη δυνατή επικοινωνία μεταξύ του  καταναλωτή και των επιχειρήσεων τους δημιουργώντας την εξέλιξη και την ανάπτυξη τους.

ExactADV 3D Configurator & Visualize

Με το  EXACTADV 3D CONFIGURATOR αποδεδειγμένα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σαςαλλά και την ποιότητα αυτών.

Δίνοντας την δυνατότητα στους  επισκέπτες του ιστοτόπου σας (έμποροι επίπλων, αρχιτέκτονες διακοσμητές, καταναλωτές, ιδιώτες) να οπτικοποιούν τις επιλογές τους.  Έτσι θα έχουν μια πραγματικά συνολική, σφαιρική και 3D εικόνα άμεσα στις οθόνες τους, μια εικόνα  επαυξημένης πραγματικότητας. Ό, τι πιο κοντινό στο metaverse, δηλαδή. 

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία-υπηρεσία πώλησης, marketing, αλλά και ουσιαστικές επικοδομητικής επικοινωνίας μεταξύ καταναλωτικού κοινού και δημιουργών.

Μέσω του  ExactADV 3D Configurator & Visualizer, δώστε την ευκαιρία στην επιχείρηση σας να μπει σε μια νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης πελατών, λειτουργίας και ανάπτυξης, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους πελάτες σας να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν τους δικούς τους συνδυασμούς, να κάνουν τις δικές τους συνθέσεις επίπλων.

Το AR επαυξημένη πραγματικότητα.

3d configurator επίπλων

Το AR σημαίνει επαυξημένη πραγματικότητα. Και πάλι όμως τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Πρόκειται με απλά λόγια για ένα εργαλείο κινούμενης εικόνας που επιτρέπει στους πελάτες. Αλλά και το αγοραστικό κοινό να δουν “ζωντανό” το προϊόν σε 3D περιβάλλον. Σαν να υπάρχει δηλαδή μπροστά στα μάτια τους. Μπορεί να εμφανιστεί σε ένα 3D περιβάλλον ως ακριβές αντίγραφο. Ό, τι πιο κοντινό στο metaverse.

3d configurator επίπλων

Φέρτε την επιχείρηση σας, στην νέα εποχή και καθοδηγήστε τη στο νέο εντυπωσιακό μέλλον της επαυξημένης πραγματικότητας που υπόσχεται αποδεδειγμένα αυξημένες πωλήσεις, καλύτερη επικοινωνία μεταξύ καταναλωτικού κοινού και δημιουργών, αλλά και μια ολότελα καινούργια design εμπειρία.  

Reset Password