Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Τα νέα έπιπλα καθιστικού της Verfo Lab φέρουν υπογραφή του designer Γιώργου Μπόσνα

Η συνεργασία της VERFO LAB με τον designer Γιώργος Μπόσνας απέφερε και πάλι υπέροχους καρπούς. Μια σειρά από έπιπλα καθιστικού (καναπέδες, τραπεζάκια σαλονιού, πολυθρόνες) με την ιδιαίτερη design φιλοσοφία του σχεδιαστή. Ο designer φλερτάρει με το μέλλον του βιομηχανικού σχεδιασμού και τις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά. Την ίδια στιγμή, αναδεικνύει την αισθητική που προκύπτει από την αλληλεπίδραση μεταξύ τους. Η συλλογή αποτελείται από δυο καναπέδες που έχουν δυο εκδοχές, ένα coffee table και τρεις πολυθρόνες.

Ο καναπές Oscar έρχεται σε δυο εκδοχές. Διακριτικές καμπύλες, αλλά και αυστηρές γραμμές του δίνουν μια σύγχρονη πολύπλοκη προσωπικότητα. Η μεγάλη εκδοχή που κάνει γωνία ενδείκνυται για μεγάλα σαλόνια στα οποία αυτός ο καναπές θέλει να πρωταγωνιστήσει με την διακριτικότητα του. Και στις δυο εκδοχές, θα αγαπήσετε τα ενσωματωμένα δεύτερα μαξιλάρια του, τα οποία υπόσχονται και εξασφαλίζουν την άνεση.

Πολυθρόνες Verfo Lab

Καναπές Oscar και πολυθρόνα Diana νέα έπιπλα καθιστικού verfo lab ,
Καναπές Oscar και πολυθρόνα Diana

Πολυθρόνα Dynasty

Είναι ένας σύγχρονος θρόνος για τα βασίλεια που στήνονται καθημερινά. Μια πολυθρόνα ιδανική για τις στιγμές εκείνες που θέλουμε να αποκτήσουμε την εξουσία του προσωπικού μας χρόνου.

Πολυθρόνα Abba

Abba table με το ενσωματωμένο τραπεζάκι σαλονιού γοητεύει με τις καμπύλες της. Επίσης και για τον τρόπο που μπορεί να κερδίσει το χώρο της σε ένα οπουδήποτε δωμάτιο στο σπίτι σας. Αρκεί αυτό να θέλετε να γίνει το αγαπημένο σας.

Πολυθρόνα Abba / by verfo lab
Πολυθρόνα Abba.

Η πολυθρόνα Diana μοιάζει με λουλούδι. Eδώ οι καμπύλες είναι αισθαντικές και δημιουργούν μια άνετη αγκαλιά που μπορεί να στηρίξει ολόκληρο τον κορμό, αναπαυτικά.

Πολυθρόνα diana / νέα έπιπλα καθιστικού verfo lab
Πολυθρόνα Diana.

Οι δυο καναπέδες Fly μοιάζουν να έχουν την επιθυμία να πετάξουν ή να αιωρούνται από το έδαφος.

Καναπές γωνία fly / νέα έπιπλα καθιστικού verfo lab
Καναπές Fly στην corner εκδοχή του.

Τέλος, τα τραπεζάκι σαλονιού Saturn εκτός από τον κυκλικό τους χαρακτήρα, ξεχωρίζουν για τον ανοιχτόχρωμο ξύλινο σκελετό τους. Αυτός συναντιέται στον κέντρο του με ένα επίσης κυκλικό κομμάτι από μάρμαρο ή γυαλί. Η πρώτη εκδοχή για όλους όσους δεν θέλουν να διαλέξουν ανάμεσα στα δυο, κλασικά υλικά. Ενώ, η δεύτερη για όσους αγαπούν τις διαφάνειες. Διαθέσιμα, το τραπεζάκι σαλονιού Saturn είναι διαθέσιμο σε διαστάσεις coffee table, αλλά και σε βοηθητικό. Σε αυτή την περίπτωση μπορεί και να υποστηρίξει ένα καναπέ ή να συνοδέψει μια από τις πολυθρόνες σας. Τα έπιπλα καθιστικού από την VERFO LAB με την υπογραφή του designer Γιώργου Μπόσνα.

Τραπεζάκι σαλονιού  Saturn /νέα έπιπλα καθιστικού verfo lab

Τραπεζάκι σαλονιού Table Saturn

Αναζητήστε τη νέα σειρά με έπιπλα καθιστικού της VERFO LAB εδώ

Reset Password