Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

ExactADV 3D Configurator: Ένα metaverse-εργαλείο που φέρνει το μέλλον στην επιχείρηση σας

Φέρτε την επιχείρηση σας, στην νέα εποχή και καθοδηγήστε τη στο νέο εντυπωσιακό μέλλον της επαυξημένης πραγματικότητας. Η επαυξημένη πραγματικότητα υπόσχεται αποδεδειγμένα αυξημένες πωλήσεις, καλύτερη επικοινωνία μεταξύ καταναλωτικού κοινού και δημιουργών, αλλά και μια ολότελα καινούργια design εμπειρία. 

Πώς θα τα πετύχετε όλα αυτά;
Βάζοντας στο δυναμικό σας το ExactADV 3D Configurator & Visualizer.

Οι εποχές αλλάζουν διαρκώς τα τελευταία χρόνια. Οι αλλαγές δεν σταματούν ποτέ, όπως και οι εξελίξεις. Ένας νέος κόσμος μιας άλλης τεχνολογίας, νέας γενιάς δημιουργείται και αυτόν τον κόσμο καλούμαστε να ακολουθήσουμε και να τον εκμεταλλευτούμε για τις επιχειρήσεις για την καλύτερη δυνατή απόδοση τους, για τo καλύτερο customer service, για την καλύτερη δυνατή επικοινωνία μεταξύ καταναλωτή και δημιουργών και φυσικά για την εξέλιξη και την ανάπτυξη τους.

Ένα τέτοιο εργαλείο είναι το ExactADV 3D Configurator & Visualizer είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό BIM μέσω του οποίου μπορείτε αυτόματα να οπτικοποιήσετε όλες τις πιθανές εκδοχές των προϊόντων σας. Να εκπληρώσετε όλες τις δυνατότητες διαμόρφωσης και να αξιοποιήσετε όλες τι πιθανές επιλογές προβολής και εξέλιξης τους.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη εμπειρία-υπηρεσία πώλησης, marketing, αλλά και ουσιαστικές επικοδομητικής επικοινωνίας μεταξύ καταναλωτικού κοινού και δημιουργών.

Μέσω του  ExactADV 3D Configurator & Visualizer, δώστε την ευκαιρία στην επιχείρηση σας να μπει σε μια νέα φιλοσοφία εξυπηρέτησης πελατών, λειτουργίας και ανάπτυξης, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους πελάτες σας να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν τους δικούς τους συνδυασμούς, να κάνουν τις δικές τους συνθέσεις επίπλων.

Χαρακτηριστικά, με το 3D CONFIGURATOR θα έχουν τη δυνατότητα να οπτικοποίησουν μέσω της  ιστοσελίδας, του e-shop, αλλά και του showroom σας τρισδιάστατα το σύνολο ή τη μονάδα που επιθυμούν ανάλογα με τις ανάγκες τους.
Την ίδια στιγμή εσείς θα έχετε εξελίξει την διαδικασία πώλησης αλλά και θα απογειώσετε την αγοραστική εμπιστοσύνη, αλλά και τη σχέση σας με τον καταναλωτή.

Το e-Commerce EXACTADV 3D CONFIGURATOR αποδεδειγμένα μπορεί να αυξήσει τις πωλήσεις σας, αλλά και την ποιότητα αυτών επιτρέποντας στους επισκέπτες του ιστοτόπου σας (έμποροι επίπλων, αρχιτέκτονες διακοσμητές, καταναλωτές, ιδιώτες) να οπτικοποιούν τις επιλογές τους.  Έτσι έχουν μια πραγματικά συνολική, σφαιρική και 3D εικόνα άμεσα στις οθόνες τους, μια εικόνα  επαυξημένης πραγματικότητας. Ό, τι πιο κοντινό στο metaverse, δηλαδή. 

AR: Φέρτε το metaverse στην επιχείρηση σας!

Τι είναι το AR;
Το AR σημαίνει επαυξημένη πραγματικότητα. Και πάλι όμως τι ακριβώς σημαίνει αυτό;
Πρόκειται με απλά λόγια για ένα εργαλείο κινούμενης εικόνας που επιτρέπει στους πελάτες, αλλά και το αγοραστικό κοινό να δουν “ζωντανό” το προϊόν σε 3D περιβάλλον. Σαν να υπάρχει δηλαδή μπροστά στα μάτια τους. Μπορεί να εμφανιστεί σε ένα 3D περιβάλλον ως ακριβές αντίγραφο. Ό, τι πιο κοντινό στο metaverse.

Απαραίτητη προϋπόθεση; Η ύπαρξη των 3D models!

Τι είναι τα 3D models; Πρόκειται για εικονικές τρισδιάστατες αναπαραστάσεις προϊόντων.

Η ύπαρξη υψηλής αισθητικής, ποιότητας και ευκρίνειας τέτοιων αναπαραστάσεων στο χώρο της βιομηχανία επίπλου είναι πλέον απολύτως απαραίτητη σε μια ψηφιακή εποχή που εξελίσσεται διαρκώς με ταχύτατους ρυθμούς. Αποκτώντας το  ExactADV 3D Configurator & Visualizer μπορείτε να αποκτήσετε και 3D models. Οι έμπειροι 3D μοντελιστές μας σε στενή συνεργασία και ανοιχτή επικοινωνία μαζί σας δημιουργούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα δικά σας 3D models. 


Φέρτε την επιχείρηση σας, στην νέα εποχή και καθοδηγήστε τη στο νέο εντυπωσιακό μέλλον της επαυξημένης πραγματικότητας που υπόσχεται αποδεδειγμένα αυξημένες πωλήσεις, καλύτερη επικοινωνία μεταξύ καταναλωτικού κοινού και δημιουργών, αλλά και μια ολότελα καινούργια design εμπειρία.  

Reset Password