Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η εταιρία Lamitex μας συστήνει τέσσερις νέες σειρές με διακοσμητικές επιφάνειες CLPL

Είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού, η ιδιαίτερη προσοχή που επιδεικνύει η Lamitex στα προϊόντα της ,  την τεχνολογία που επιλέγει και τις περιβαλλοντικές πολιτικές που ακολουθεί. Η αποκλειστική τεχνολογία CLPL® (Continuous Low Pressure Laminate) υπερτερεί σε σχέση με τα κοινά laminates. Διασφαλίζοντας άψογη εφαρμογή στις επιφάνειες lamitex, ακόμα και στα πιο λεπτά πάνελ και στις πιο απαιτητικές φόρμες.

Από αισθητικής πλευράς το laminate CLPL ® αφήνει μια εντυπωσιακή αίσθηση τόσο με την εμφάνιση όσο και με την υφή του. Αυτές του οι ιδιότητες το καθιστούν ένα από τα πιο «ρεαλιστικά» laminates της αγοράς.

Η ιδιαίτερη προσοχή που αφιερώνει η Lamitex, με την αποκλειστική τεχνολογία CLPL®, σε περιβαλλοντικά θέματα, οδηγεί στη δημιουργία επιφανειών που δεν περιέχουν επιβλαβείς ή ρυπογόνους παράγοντες. Όλα τα διακοσμητικά Lamitex είναι κατασκευασμένα από ίνες ξύλου και διατίθενται με πιστοποίηση FSC®.

Η Lamitex μέσω της ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Α.Ε. – DesignMotivators  μας παρουσιάζει τέσσερις νέες συλλογές. Πάμε να τις γνωρίσουμε.

DREAMS

Well being and furnishing!

Εκλεπτυσμένο, κομψό, απαραίτητο: το κλασικό και διαχρονικό απόσταγμα καρυδιάς ταιριάζει σε κάθε περιβάλλον . Παρέχει την επιπρόσθετη αξία που όλοι αναζητούν. Σε αυτή την περίπτωση το προτείνουμε σε δύο διαφορετικές εκδοχές. Αφενός, Noce Alberti 435P, κλασικό σχέδιο, ριγέ και με μόλις εμφανείς γκρι αποχρώσεις. Από την άλλη, το Noce Manarola 481P, ένα σχέδιο που χαρακτηρίζεται από έναν πιο αυστηρό χαρακτήρα, ζεστό, με νότες κόκκινου και πορτοκαλί χρώματος, εμπλουτισμένο με αντιθέσεις εξωτικών αισθήσεων.

Η ευρεία συναρμολόγηση των χρωμάτων και ο πλούτος αυτού του ξύλου, που διαθέτει φλόγες, μισές φλόγες, ρόζους, προσδίδει σε αυτό το σχέδιο μια ισχυρή αλλά ταυτόχρονα ισορροπημένη προσωπικότητα.

Η προσθήκη ενός σχεδίου με επιφάνεια εφέ υφάσματος όπως το Lino Cancun 402P έχει έντονο αντίκτυπο: απαλό και λεπτό, είναι ένα πραγματικό πασπαρτού για συνδυασμούς στην εσωτερική διακόσμηση, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αισθητικά αποτελέσματα εμπλουτίζοντας τις λύσεις εσωτερικής διακόσμησης.

STARS

The most effective trichrome

Οι καθαρές γραμμές και η ουδέτερη χρωματική παλέτα είναι τα εντυπωσιακά στοιχεία αυτής της πρότασης. Που παρουσιάζεται εδώ ως πρόταση για καταστήματα λιανικής, αλλά και ιδανική για κάθε λύση εσωτερικής διακόσμησης. Τα ασπρόμαυρα στοιχεία αντιπροσωπεύουν έναν διαχρονικό συνδυασμό και αναδεικνύουν τις κατασκευές όπου εκτίθενται τα προϊόντα, τα οποία πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής. Όσοι αναζητούν ένα παραδοσιακό στυλ, καθώς και όσοι έχουν πιο μοντέρνο γούστο. Θα εντυπωσιαστούν και οι δύο από αυτή την πρόταση. Χάρη στην προσθήκη των πολύτιμων λεπτομερειών της διακόσμησης Oro Spazzolato 8041.

Το Painted Wood 389P, ένα λευκό βερνικωμένο ξύλο, χαρακτηρίζεται από τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες στην επιφάνεια του. Τους ρόζους και τις φλόγες των κωνοφόρων. Ένα ξύλο με vintage όψη και μια επιτηδευμένη ατελή εμφάνιση, συνάμα ρομαντικό και οικείο. Έρχεται σε αντίθεση με τις πιο ουδέτερες αποχρώσεις του Rovere Nero 480P, ένα έμβλημα νηφαλιότητας και μινιμαλισμού.

HANDS

The charm of oak wood

Μια αυθεντική κομψότητα, χάρη στους ισορροπημένους και φυσικούς τόνους: Η Lamitex παρουσιάζει τα νέα της ξύλα δρυός, που προκύπτουν από μια σύγχρονη και πρωτοποριακή κατασκευή υλικών.

Η νηφαλιότητα και η κομψότητα χαρακτηρίζουν τις στιλιστικές επιλογές που εφαρμόζονται σε αυτό το σκηνικό. Οπου η ξύλινη διακόσμηση προκαλεί μια ζεστή αίσθηση που κάνει το περιβάλλον πιο ανακουφιστικό δημιουργώντας μια ευχάριστη και φιλόξενη ατμόσφαιρα με τις επιφάνειες lamitex.

Για αυτό το σενάριο η Lamitex προτείνει τρεις νέες παραλλαγές δρυός. Διακόσμηση Rovere Inca 1369, που χαρακτηρίζεται από καθαρότητα γραμμών και ελαφρώς ξύλινη υφή. Rovere Vittoria 1378, ένα νεανικό και φρέσκο ​​χρώμα με μια νότα πράσινου που δίνει μια αίσθηση νεανικότητας στο περιβάλλον. Τέλος, Rovere Katherine 1379, η τέλεια έκφραση μιας διαχρονικής κομψότητας όπως αυτή της κλασικής φυσικής ξανθής δρυός.

EYE

Multifaceted and precious

Ως πρώτη πρόταση παρουσιάζουμε μια επιλογή από τα πιο δημοφιλή μαρμάρινα διακοσμητικά μας: μια τέλεια αναπαράσταση αξίας και κομψότητας για όλα τα γούστα.

Από τις ανοιχτόχρωμες και νηφάλιες αποχρώσεις του Marmo Vesta 2306 και του Marmo Cerere 401P, μέχρι τις πιο καθοριστικές του Nero Azul Fiorentino 2307. Τους πιο εκκεντρικούς και ζωντανούς τόνους του Marmo Ares 2304. Αφήστε τον εαυτό σας να εκπλαγεί από τις προτάσεις Lamitex εμπνευσμένες από το design που προορίζεται για ξενοδοχειακές μονάδες.

Αυτό που τραβάει τα βλέμματα σε αυτές τις αποχρώσεις δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός του περιβάλλοντος και των λειτουργικών χώρων. Αλλά και η ατμόσφαιρα που δίνουν στους τοίχους και στα αξεσουάρ επίπλωσης. Τα οποία εμπλέκουν τις αισθήσεις μέσα από τη δημιουργία μιας αξέχαστης οπτικής αφηγηματικής ιστορίας.

Η πολυτελής και κομψή διακόσμηση Nero Azul Fiorentino 2307 είναι σίγουρα ένα από τα καταλληλότερα διακοσμητικά, για έργα σύγχρονης εσωτερικής διακόσμησης. Αναδεικνύει τέλεια την καθαρότητα των ανοιχτόχρωμων μαρμάρων, πάντα σύγχρονα και τέλεια σε κάθε πλαίσιο.

Το Marmo Ares 2304, με τους τολμηρούς τόνους του, προσθέτει ένταση στο περιβάλλον, εξασφαλίζοντάς του μια μοναδική και αξέχαστη ταυτότητα.

Αναζητήστε της επιφάνειες lamitex  : Εδώ

Reset Password