Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Ένα πουφ-φωλιά από τον Ανδρέα Βαρώτσο για την Poofomania

Ο διάσημος και πολυβραβευμένος Έλληνας δημιουργός και σχεδιαστής, Ανδρέας Βαρώτσος ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρία Poofomania.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι ένα πουφ-φωλιά για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, το Nido.

Η αρχική σκέψη πίσω από τη δημιουργία του πουφ είναι ένα κάθισμα που να χωρά όλο το σώμα σε μια άνετη, αναπαυτική στάση. Δεν είναι τυχαίο ότι το όνομα που του δόθηκε Il Nido μεταφράζεται “φωλιά”. Φωλιά σημαίνει καταφύγιο, ασφάλεια, ηρεμία, χαλάρωση, ξεκούραση, αλλά και ορμητήριο.

Ένα τέτοιο καταφύγιο αξίζει σήμερα σε όλους. Ένα κάθισμα-φωλιά τόσο για εξωτερικούς, αλλά και για εσωτερικούς χώρους που θα βρίσκεται πάντα εκεί σε μια γωνιά. Ικανό να μας προσφέρει αυτή την πολύτιμη αίσθηση της ασφάλειας και της σιγουριάς. Αυτή την αίσθηση μοιάζει να είχε στο μυαλό του ο σχεδιαστής για τo πουφ il Nido. Το πουφ αποτελείται από δυο ξέχωρα μέρη, και ακολουθεί τις γραμμές μιας πραγματικής φωλιάς. Το extra “μέλος” μαξιλάρι του, τονίζει τον “μαλακό” και “άνετο” χαρακτήρα του προσφέροντας του ακόμη μεγαλύτερη άνεση και χαλάρωση, αλλά και την αίσθηση του βουλιάγματος και της απομόνωσης.

Όπως και τα περισσότερα από τα σχέδια της εταιρίας Poofomania είναι custom made. Αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο του Nido μπορεί να δημιουργηθεί από πολλά διαφορετικά υφάσματα και χρώματα έτσι ώστε να φτιάξετε πράγματι τη “φωλιά” των ονείρων σας. Σύμφωνα με τη δική σας αισθητική και το στυλ του σπιτιού σας.


Ένα κάθισμα-φωλιά που θα πρωταγωνιστεί στην πιο αγαπημένη σας γωνιά στο σπίτι ή έξω από αυτό. Στη γωνιά που θα μπορείτε να ξεχαστείτε, να διαβάσετε το βιβλίο σας. Ένα πουφ όπου θα πάρετε αγκαλιά τη γάτα ή το σκύλο σας, θα μοιραστείτε με τον σύντροφο σας. Αυτή η γωνιά που θα είναι το μικρό βασίλειο της αυτοφροντίδας που όλοι αξίζουμε μετά ή πριν από μια δύσκολη ημέρα. Η Nido του Ανδρέα Βαρώτσου για την Poofomania δημιουργήθηκε ακριβώς για αυτό το βασίλειο. Αυτός είναι ο θρόνος για αυτό το βασίλειο.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Reset Password