Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Oι τάσεις διακόσμησης που θα ζωηρέψουν το σπίτι μας αυτό το φθινόπωρο

Επιστρέφοντας από τις διακοπές όλοι θέλουμε μια μικρή ή μεγαλύτερη ανανέωση σε ένα ή περισσότερα δωμάτια. Ακολουθούν μικρές ή μεγαλύτερες τάσεις διακόσμησης που θα ζωηρέψουν το σπίτι μας αυτό το φθινόπωρο και θα φέρουν τη φρεσκάδα που αναζητάτε για την αρχή της σεζόν.

Lulu and Georgia

Έντονα ’70s χρώματα

Οι έντονες αποχρώσεις που έχουμε ταυτίσει με τα seventies είναι εδώ για να δώσουν παλμό στα σπίτια μας αυτό το φθινόπωρο. Αποτελούν μια από τις πιο εωδιαφέρουσες τάσεις διακόσμησης. Βαθιά γοητευτικά μοβ, παθιασμένα μπορντό, πράσινα που φλερτάρουν με τη νύχτα, μουσταρδί κίτρινα και σκοτεινά ατμοσφαιρικά μπλε. Κάντε πιο έντονη την τάση συνδυάζοντας τα με υλικά όπως ρατάν, δέρματα και μπαμπού. Αν όμως χρειαστεί να διαλέξετε μόνο ένα χρώμα από εκείνη την εποχή, τότε ποντάρετε στο πράσινο. Βάλτε το με αξεσουάρ στο μπάνιο, τονώστε ένα καθιστικό με πράσινα υφάσματα, ενώ ένας ολόκληρος πράσινος τοίχος μπορεί να κάνει θαύματα σε ένα υπνοδωμάτιο. Το πράσινο είναι ένα χρώματα που θα βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας τους επόμενους μήνες. Να το θυμάστε!

House of Hackney

Αλά Elvis Presley

Από τα 70s έρχεται και η επόμενη deco αδυναμία της νέας σεζόν και δεν είναι άλλη από τα κρόσσια. Τα κρόσσια πριν μπουν στη διακόσμηση του σπιτιού μας στόλισαν τα κοστούμια του Elvis Presley για να γίνουν αργότερα επιτομή του Rock’n’Roll. Πώς μπορείτε να φέρετε αυτή την εμπνευσμένη από τον Elvis τάση στο σπίτι σας; Μη φοβηθείτε τα κρόσσια στα χαλιά, στα φωτιστικά ακόμα και στα έπιπλα. Δε χρειάζεται να υπερβάλλετε. Διατηρήστε ένα κομψό περιβάλλον και ποντάρετε σε αξεσουάρ όπως μαξιλάρια για να υλοποιήσετε την τάση.

@stephenkentjohnson

Πιάτα κουζίνας στον τοίχο

Κυριαρχούν όλο και περισσότερο στo instagram. Vintage πιάτα στολίζουν τους τοίχους και δίνουν ρουστίκ ατμόσφαιρα εξοχής. Αποτελεί μάλιστα αγαπημένο trend πολλών διάσημων όπως οι Gwyneth Paltrow και Kris Jenner. Το απελευθερωτικό σε αυτή την τάση είναι μπορείτε να κρεμάσετε όσο πιάτα θέλετε και να προσθέτετε κάθε φορά που βρίσκετε ένα ακόμα που σας αρέσει. Ενώ μπορείτε να συνδυάσετε vintage κομμάτια, αλλά και κεραμικά πρόσφατης παραγωγής.

τάσεις διακόσμησης
Lulu and Georgia

Μοτίβα σκακιέρας


Τόσο τα ασπρόμαυρα καρό αξεσουάρ διακόσμησης, όσο και τα ασπρόμαυρα δάπεδα είναι διαχρονικά. Αυτή τη σεζόν αποκτούν φρέσκες χρωματικές εκδοχές και υπογραμμίζουν την ποπ διάθεση που ίσως θέλετε να δώσετε στους χώρους σας. Ωστόσο, αυτό είναι το είδος του μοτίβου που απαιτεί αυτοσυγκράτηση και προσοχή γιατί διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργήσετε γωνιές που στερούνται ισορροπίας.

τάσεις διακόσμησης
Lulu and Georgia

Σκουρόχρωμο ξύλο

Το ανοιχτόχρωμο ξύλο είναι αγαπημένο πολλών μεγάλων brands και οίκων. Τελευταία ωστόσο παρατηρείται μια ιδιαίτερη προτίμηση στα σκούρα ξύλα. Η τάση φαίνεται να ξεκινήσετε από τους interior designers της Βόρειας Ευρώπης και συγκεκριμένα της Σκανδιναβίας. Φαίνεται ότι το σκουρόχρωμο ξύλο τους διευκόλυνε ώστε να δώσουν περισσότερο drama στους χώρους τους. Μάλιστα, μη σας φανεί παράξενο αν το δείτε να κερδίζει την παρουσία του στα έπιπλα και στις συνθέσεις της κουζίνας, ως επένδυση σε τοίχους, σε έπιπλα φυσικά, αλλά και σε αξεσουάρ.

τάσεις διακόσμησης
RLT-Home

Vintage βάζα


Σε κάποιους φαίνονται παράξενα ή τους θυμίζουν νεολιθική εποχή. Έχουν ιδιαίτερα σχέδια, μοιάζουν παλιά ή είναι. Τα βάζα γίνονται τελευταία όλο και πιο αλλόκοτα στις φόρμες, τα χρώματα, τα μοτίβα και τα σχέδια τους. Ο συνδυασμός τους μάλιστα δίνει χαρακτήρα και πολυπλοκότητα στη γωνιά που θα επιλέξετε να τα τοποθετήσετε. Εκτός του ότι μπορείτε να βρείτε πολλά σε νέες συλλογές, οι ειδικοί προτείνουν σαφάρι σε παλαιοπωλεία και vintage shops.

Reset Password