Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Στρώματα με φυσικά υλικά: Ο καλός ύπνος είναι τέχνη υψηλή

Η MATT ROYAL αποδεικνύεται πρωτοπόρος στα στρώματα ύπνου και σε ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα συστήματα ύπνου, αλλά και ανωστρώματα, υποστρώματα και κρεβάτια. Το να μπορείς να επιλέξεις κανείς τα σωστά στρώματα ύπνου είναι ταλέντο. Είναι ένα ταλέντο που ευτυχώς καλλιεργείται και κάποιοι το έχουν εξελίξει σε τέχνη υψηλού επιπέδου. Καλλιτέχνες στα στρώματα ύπνου είναι η εταιρεία MATT ROYAL. Εξειδικεύεται στα χειροποίητα στρώματα και στα ορθοπεδικά, ανατομικά στρώματα. H MATT ROYAL διαθέτει ολοκληρωμένα και εξατομικευμένα συστήματα ύπνου και προϊόντα ύπνου στρώματα , ανωστρώματα , υποστρώματα, κρεβάτια, αλλά και μαξιλάρια και παπλώματα που υπόσχονται θαλπωρή.

Στρώματα ύπνου φτιαγμένα από…φύση

Τα χειροποίητα στρώματα της MATT ROYAL είναι προϊόντα ύπνου που υπακούν αυστηρά και με συνέπεια σε κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά. Την πολυτέλεια, την καινοτομία, την άνεση και την διαχρονική ανάγκη μας που δεν είναι άλλη από έναν θεραπευτικό, ξεκούραστο, πολύτιμο ύπνο. Ένας τέτοιο ύπνος δεν μπορεί να επιτευχθεί αν το στρώμα δεν έχει δημιουργηθεί από 100% φυσικά υλικά, τεχνογνωσία, όραμα και υψηλές προδιαγραφές απόλυτα εναρμονισμένες με τις εξατομικευμένες ανάγκες του καθενός.

Κρεβάτι Empony

Τα στρώματα ύπνου τους διαθέτουν πρωτοποριακές ιδιότητες ικανές να μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά την εμπειρία του ύπνου μετατρέποντας τη σε τέχνη. Πρόκειται, για ορθοπεδικά, ανατομικά στρώματα νέας γενιάς που έχουν δημιουργηθεί για να ανταποκριθούν στις ανάγκες ενός σύγχρονου ανθρώπου που καθημερινά έχει να αντεπεξέλθει σε ένα γεμάτο, απαιτητικό πρόγραμμα.

Στρώμα Greta

Γιατί, τα υψηλής αισθητικής ορθοπεδικά ανατομικά στρώματα της MATT ROYAL φροντίζοντας για τον τέλειο ύπνο σας στην πραγματικότητα εξασφαλίζουν μια καλύτερη, πιο αποδοτική καθημερινότητα. Μια πιο γλυκιά ζωή, γεμάτη απολαύσεις και όνειρα. Έτσι όπως την έχει ονειρευτεί ο καθένας.
Μια ζωή που χρωστάτε στον εαυτό σας. Για αυτό ανάλογα με τις δικές σας συνήθειες ύπνου στην MATT ROYAL μπορείτε να αποκτήσετε στρώματα ύπνου αποκλειστικά για εσάς. Ορθοπεδικά, ανατομικά στρώματα που θα σας κάνουν να νιώσετε μοναδικοί…επειδή απλώς είστε. Αυτή την αξία της μοναδικότητας σας, την κάνουν πράξη στη MATT ROYAL και η αξία αυτή είναι ανεκτίμητη.

Στρώματα που αντέχουν στο χρόνο και στη φθορά


Γι’ αυτό τα στρώματα φτιάχνονται από φυσικά υποαλλεργικά, εξαιρετικής ποιότητας υλικά, όπως πούπουλο, κασμίρ, αλογότριχα, κοκοφοίνικας. Για όλα τα παραπάνω, οι δημιουργοί τους μπορούν να εγγυηθούν έναν ξεκούραστο ύπνο και μια αληθινά εξατομικευμένη, φυσική, αγνή εμπειρία ύπνου, μια συνολική εμπειρία άνεσης και απόλαυσης και ευεξίας που οφείλετε στον εαυτό σας. Επίσης, η MATT ROYAL θέλει τα προϊόντα της να μένουν κλασικά στο χρόνο, αλλά και να είναι προστατευμένα από την φθορά του χρόνου, γιατί στις συλλογές της θα βρείτε χειροποίητα προστατευτικά στρωμάτων υψηλής ποιότητας, έτσι ώστε αυτά να αντέχουν περισσότερο και να μένουν φρέσκα και καθαρά. Ικανά να φιλοξενήσουν όλη την οικογένεια.

Στρώμα Greta
Ανώστρωμα i-Foam

Τα στρώματα ξενοδοχείου της MATT ROYAL είναι ο ορισμός της φιλοξενίας

Σε όλα αυτά προσθέστε ότι διαθέτει, μια ειδική σειρά με στρώματα ξενοδοχείου ,και συστήματα ύπνου για τα ξενοδοχεία. Η Hotel Edition συλλογή από στρώματα , κατωστρώματα, μαξιλάρια και παπλώματα. Ο στόχος και αυτών των προϊόντων είναι η βελτίωση της υψηλής φιλοξενίας και μιας αξέχαστης εμπειρίας ύπνου.

Δείτε εδώ τα ολοκληρωμένα συστήματα ύπνου MATT ROYAL

Στρώμα Elizabeth

User Rating: No Ratings Yet!
Reset Password