Ένα πλήρης οδηγός με προϊόντα διακόσμησης εσωτερικών χώρων

Ανακαλύψτε προϊόντα προτάσεις για την αρχιτεκτονική, το design και επικοινωνήστε με τις εταιρίες

Η ALFA WOOD GROUP είναι υποψήφια για το βραβείο “Bravo Environment” 

Η ALFA WOOD GROUP συμμετέχει στο θεσμό Bravo για το βραβείο “Bravo Environment” μέσω της κυκλικής οικονομίας και διαχείρισης υπολειμμάτων παραγωγής βιομάζας.

Υποστηρίζει μέσα από συγκεκριμένες πρωτοβουλίες τη δέσμευσή της στην Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα & τη Βιώσιμη Ανάπτυξη καθώς και την ευρύτερη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας σε αυτά τα θέματα.

Το Bravo Environment αποτελεί έναν πολυσυμμετοχικό θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών εταιριών που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον, συμβάλλοντας στη Δημιουργία της Ελλάδας του Αύριο! Δίνει έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου. Στόχος η δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, με βάση τις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στη χώρα μας και της κυκλικής οικονομίας. Κάθε χρόνο περισσότεροι από 160 Οργανισμοί με 250 πρωτοβουλίες, 350 εκπρόσωποι ακαδημαϊκών, θεσμικών και κοινωνικών φορέων, που απαρτίζουν τις επιστημονικές του επιτροπές συμμετέχουν στο θεσμό αναπτύσσοντας διάλογο και διάδραση με τη συμμετοχή 30.000 μαθητών και 62.000 Ενεργών Πολιτών.

AlfaWood

H ALFA WOOD GROUP από την πλευρά της συμβάλλει

• Στην αφύπνιση και ενεργοποίηση του ευρύτερου συνόλου της ελληνικής κοινωνίας στα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης. Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Υπευθυνότητας.
• Στην προώθηση των πρακτικών, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν πρότυπο για την καινοτομία, την ανάπτυξη . Tην ανταγωνιστικότητα για να αναπαραχθούν και να χρησιμοποιηθούν σε ευρύτερες εφαρμογές.

Η ALFA WOOD GROUP υποστηρίζει την Κυκλική οικονομία

Εξασφαλίζει το φυσικό κύκλο ζωής του ξύλου, δημιουργεί, βελτιώνει και συνδέει τις δραστηριότητές της, με θετικά
πρόσημα και ελάχιστες επιπτώσεις για τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας με στόχο την επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής.

Παράλληλα, εστιάζει στην διαχείρισης υπολειμμάτων της βιομάζας, από τη διαδικασία της παραγωγής των προϊόντων της, καθώς και όλων των
υπολειμμάτων αυτής όπως: Δασικής βιομάζας
Απόβλητα ιστών φυτών
Ξύλινες συσκευασίες
καθώς και όλων των υπολειμμάτων ξύλου που προκύπτουν κατά τη διαδικασία
παραγωγής.

H ALFA WOOD GROUP διαχειρίζεται την υπολειμματική βιομάζα και τα υπολείμματα ξύλου από τη
βιομηχανική παραγωγή των προϊόντων, χρησιμοποιώντας τα ως πρώτη ύλη για την παραγωγή ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας, «πράσινης ενέργειας».

Μπορείτε να ψηφίσετε την ALFA WOOD GROUP εδώ έως 12 Ιουνίου 2022

Reset Password